COD VERDE!
Ce parere aveti despre aceasta initiativa?
Mai credeti ca se poate face ceva?
http://www.realitatea.net/realitatea-catavencu-instaureaza-astazi-cod-verde_360926.html
Raspunsuri
kariguld spune:
io cred ca e pe bune...atatea idei "stralucite" au aparut in ultima vreme...o fi de la vreme?
Kari
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld io cred ca e pe bune...atatea idei "stralucite" au aparut in ultima vreme...o fi de la vreme? Kari |
nop,de la campania electorale ce tre' sa inceapa
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
micha08 spune:
Vroiam sa inteleg daca ar trebuie sa ma simt vinovata ca nu mai sunt dispusa sa mai cred ca "minuni", ca nu mai sunt dispusa sa mai dau telefon nu stiu unde pentru ca, contra cost, sa planteze un copac etc...
Pana in prezent n-am auzit sa fie cineva arestatsi obligat sa planteze la loc copacii pe care i-a taiat. Ba mai mult in ziarele de ieri se scria dspre "raiul pe pamant" contruit de Tiriac in mijlocul padurii Baneasa, despre Becali care scoate copacii si sfideaza orice autoritate, "pe pamantul lui face ce vrea!", ca cel care a defrisat toti copacii intre aeroportul Baneasa si Academia de POlitie e unul dintre bogatii Romaniei,probabil mare parte din banii din "genocidul" acesta.
Atata vreme cat cei care taie tot ce e copac verde in Romania sunt cei mai bogati din Romania sau stau comod pe fotoliile din Parlament (si nu numai de nationalitate romana!!!!, cei din Covasna sau Harghita stiu la ce ma refer!!!), atata timp cat justitia nu-si face treaba si nu vad niciunul dintre aceste personaje dincolo de gratii, nu cred ca sunt dispusa sa fac NIMIC!!!! Scuzati, nimic mai mult decat sa plantez flori si pomi in propria-mi gradina.
Sa le fie rusine lui Tiriac, Voiculescu, Becali si altii ca ei care nu se mai satura de bani, au ajuns sa "inghita" pana si putinul aer curat care a ramas pentru noi...muritorii de rand!!! Rusine!!!