Pepenasi de iulie-august 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Kimmy, Didi multumim



GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:


ESTRELA, ai dreptate ca am o fata cu licenta luata! A trecut saracuta prin doua sesiuni cand era in burtica si licenta cand avea 2 luni.

DARA pentru constipatie eu am m-ai folosit LASS BABY de la Erbavita, dar fara succes. Dar tinand cont ca acum ii dau fier, asta ori constipa, ori da diaree, la noi se pare ca se regleaza. Mie pediatra mi-a zis ca nu de la laptele meu se constipa, ea zice ca asa unii bebei sunt mai constipati, dar eu cred ca ottusi de la laptele meu i se trage...

Azi am fost in Gradina Botanica, e frumos acolo, cel putin am scapat de masini un pic.

Pe noi chiar ne chinuie rau colicii astia, mi-e atat de mila de ea sa o vad atata plangand. De obicei ne apuca pe la pranz si azi cine credeti ca plangea cu lacrimi in Gradina Botanica? NOI......... In cazuri din astea numai daca o tin pe verticala si ma plimb cu ea se linisteste, refuza si sanul si biberonul...

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Gally chiar nu stiu de la ce se constipa am incercat sa manac si fructe si degeaba.
Azi am resuit sa o conving sa bea tot ceiultul cu humana pentru constipatie sa vedem rezultatul.
Mada foarte frumoase printelese tale.
Didi la fel face si DEnisa se inneaca cand "vorbeste ", face efort prea mare.
Multumim de aprecieri fetelor care ne-au vazut in poze.
Bujo si al tau baietel e constipat ? parca asa am citit , tu ce ii dai ?
Noi acum am venit din parc, cam bate vantul.
APROPO CE FETE SE PLIMBA PRIN PARCUL TUINERETULUI???? Poate ne intalnim dar vad ca nimeni nu sta pe langa mine.
Va pup

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Anaxeno cum se poate sa te plangi cu asa mandrete de fata. Cred ca mai degraba s-au intimidat baietii si potentialele cuscre de asa frumuseti. Dar ne inscriem si noi la petit ca avem si noi baiat frumos. Ia arunca un ochi la pozele de la semnatura sa nu crezi ca vorbesc prostii. Si dup-aia.... asteptam verdictul.

Flo
sa-mi fie cu iertare dar se cade nitica concurenta pt asa nora. Edit: m-am uitat la pozele voastre si imi cam tremura fundul de frica pt alegerea Anei de cand am vazut ce frumusete de baiat ai


poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ANILASA - Mai, scaunul ala e prea mare pentru copil de pana la un an. Nu stiu de ce scriu ei acolo ca e de la 0 kg ca e o tampenie! Cum naiba gandesc ei, ca pui copil de o luna in fund si cu spatele drept sau cum?? Ca nu vad sa aiba mai multe pozitii...
Ia citeste www.aap.org/family/Carseatguide.htm" target="_blank">AICI Si ne mai daduse MADA un link din UK, dar nu mai gasesc site-ul...

VIO_TM - eu nu mai iau vitamine de uituca si de puturoasa, dar ar trebui. Dintre Elevit si Centrum Materna, mi s-a recomandat Centrum Materna, cica Elevitul are mai mult fier si predispune la constipatie, dar cre ca e o gaselnita... Cata diferenta de fier pot avea! In schimb iau Omega 3 - vazusem si pe DC un articol despre rolul uleiului de peste in dezvoltarea creierasului bebelusului (asta in cazul in care mai alaptezi, ca nu mai stiu daca mai alaptezi - adica,... tzitzi e doar suzeta sau ...?) Si stai linistita ca nu te ingrasi de la o vitamina!

XENA - ma bucur ca va apropiati de final cu amenajatul... Stai linistita, e mai bine sa fii mamica atipica

DIDI / CARMENELA - asa ii faceam si eu fie-mii baie, in cada, pana acum vreo saptamana cand m-am puturosit! Da' reluam de diseara ca e tare fun. Un singur sfat. Daca totusi vedeti ca se cam crispeaza copilul, luati o pauza de cada. Metoda e super daca incepeti asa de cand e bebelus mic de cateva zile. Daca va apuca la 3 luni, s-ar putea sa se sperie....

DIDI - asa si fie-mea, uda pana la buric!
Mananca mansetele, gulerul, apuca de pieptul bluzei si il baga in gura...
Iar mai nou isi scoate suzeta din gura si o studiaza cu atentie dar nu prea reuseste sa o bage la loc...

ESTRELLA - eu sunt de parere ca Maya a avut foarte bine inca de la nastere. Sigur, nu a luat foarte mult in greutate, dar nici nu e sub limita. Daca esti ingrijorata, intreaba si pediatrul. Sau ai vorbit deja? Ce ti-a zis?

MINA - tinem pumnii!

Pentru nasuc... nu le dati Pivalone, ci Sterimar!

Fetele cu aspiratul - are careva smecherie de-aia cu abur? Eu mi-am comandat, si chiar daca nu ma astept sa faca ce arata astia la TeVe, ma gandesc ca aburul chiar e foarte bun dezinfectant... Iar aspiratorul nu prea face mare grozavie, ca trage praful pe o parte si il scoate pe alta, poate doar alea cu apa sa fie mai grozave... Voi ce ziceti despre treaba asta cu aburul??

FLO - la multi ani fericiti impreuna!



Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ankalaura, de care smecherie cu aburi vorbesti, aia mica ce se tine in mana sa aia cu care dau pe covor/podea?
Eu am aspirator cu filtrare prin apa si e foarte bun. Dar, sincera sa fiu, eu nici nu stiu sa-l folosesc, ca barbate-meu face treaba asta. Si e ditamai magaoaia (aspiratorul). Depinde si de care iei, ca inainte tot cu filtrare prin apa am avut, dar nu prea era bun. Asta de acum se cheama Karcher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

ankalauramersi pt sait, nu am dat comanda inca de scaun... mergem miine prin magazine sa ne uitam la fata locului... scaunul acela cica are trei reglaje... oricum sapt asta trebuie luat- cel tarziu sapt viitoare deoarece plecam un pic la munte si ma omoara la miini

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mai scaun de masina trebuie sa luam si noi obligatoriu ca nu mai incape in scoica.Am mai indesat-o in we ca aveam de emrs pana la bn,si eu pur si simplu nu pornesc cu copila in brate in masina nici pana la magazin!
Asa ca fetele care cumparati,bagati sfaturi si pe aici sa vedem ce sa luam

Deci sa va arat cam cat a dormit pana acuma Timi,de aseara:
21:00-->9:30 - cu doua pauze de papa a cate 10 minute
10:30-->12:00
14:30-->15:00
16:25-->17:00...si o sa mai doar5ma cel putin o oara pana la baita,si dupa o luam de la capat.Deci nu doarme prea mult?Help!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980
Mai, eu si sotul implinim maine 5 ani de la casatorie si am hotarat sa mergem impreuna cu nasii la restaurantul Decebal. A mai fost cineva ? fetele din bucharest????
Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele


Si noi, si noi! Tot 5 ani! Tot maine!
O sa iesim toti 4 undeva, inca nu stiu unde.


Diana, mami de Andrei si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Gallyb mersi de informatii. Noi nu cred ca vom avea 2kg luate la 3 luni. Avem decat 1,5 kg luate si mai avem 10 zile. Dar suntem pe aproape. Pai sa inteleg ca i-a dat fier fara sa ii faca analize?Doar preventiv? Eu nu m-as baventura sa ii dau fara sa am niste analize facute. Offf.. ce ti-e si cu medicii astia!

Anka, m-am tot uitat pe mai multe site-uri de copii. Parerea unanim impartita e aceea ca un copil tre sa ia intre 150 si 200 gr pe saptamana, sau 25 gr pe zi. Minim 750 gr pe luna. Recomandat intre 750 si 1kg. Mai am gasit si un tabel in care scrie ca, la varsta de 3 luni bebelusul trebuie sa aiba intre 4,790 si 6,100 . Asa e in limite normale. Ce sa zic... ne incadram spre limita minima cu 4,960 deocamdata. Cu voia lui Dumnezeu om ajunge si noi la 5,150 la implinirea varstei de 3 luni.
Pediatrele, caci sunt doua la numar, au vazut-o si nu au nici o explicatie. I-am schimbat si laptele, de la Humana la Milumil. Singurul lucru bun e ca nu mai e constipata. De mancat mananca la fel. Ca e de la colici, ca e delicata, ca e sensibila, ca asta e ritmul ei....etc. Ca atata timp cat e sanatoasa si vioaie... nu are nimic. Ok!! Dar nu stiu de ce acest raspuns nu ma multumeste. E cam superficial. Prinm urmare, I-am dus din proprie initiativa sa ii fac coprocultura, poate are vreo infectie... si am sa insist sa ii faca si hemoleucograma. Sa vedem daca are vreo anemie de fier. Nu vreau sa ii dau fier daca nu are nevoie. Si cica asta se da doar in combinatie cu vitamina C.
AAA, mi-a mai spus ca sa ii dau 3 picaturi de vitamina C pe zi ca sa ii creasca pofta de mancare. Dar ca e posibil sa o doara si stomacelul de la asta... asa ca pana la ora asta nu i-am dat.II dau si Bonnsian care chipurile ii creste pofta de mancare. La noi nu a tinut placa asta!
Ufff....... nu mai stiu ce sa zic!

Citind in urma, cred ca si ea are rosu in gat, ca are aceleasi manifestari ca cele descrise de fete.... si urla cand ii bag biberonul mama-mama!Are bale, se ineaca, tuseste, dar e o tuse ciudata, un amestec de inecat cu tusit.Alte simptome nu are!!!Din cauza asta sa manance mai putin zilele astea!
Nu mai stiu ce sa ma fac... cand vine ora mesei e o adevarata aventura!!
Una diin pediatre ne-a spus

Mergi la inceput