Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, mersi de lamuriri. In Bistrita nu este farmacie Dona, sotul nu prepara la el asa ceva, deci vom ramane pe Olynth.
Felicitari lui Andrei! Eu cred ca in 2-3 sapt. va merge singur singurel, la cat de viteaz e el! Pupe mama pe el de capricorn ambitios ca mama-sa si ca mine

Roli, mersi de lamuriri si tie. Sa stii ca mi-a si recomandat dr. sa continuam 3-4 zile cu Salbutamol, pe langa Zinnat. Acuma dilema mea e daca sa-i mai dau si Sinupret? Valabila si la Markus, dilema, acum au acelasi tratament amandoi, am inceput antibioticul si la Markus pt. ca tuseste de numa, dr. a zis ca, desi am incercat sa-l evitam, si el "isi cere antibioticul"

In rest raportam o noapte un pic mai bunicica. Adica in afara de cele 2 treziri pt. laptic (nu mai bea decat jumate de portie de fiecare data), s-a mai trezit de vreo 5-6 ori, il deranjeaza ceva (eu banuiesc ca gatul), nu poate dormi deloc pe spate. NUmai pe o parte, si, cel mai bine, se pare pe burta poate dormi. Oare ce sa fie asta? Oricum, se trezeste si geme si plange asa incetisor si ragusit, mi se rupe sufletul de mila lui. I-am mai pus o data Olynth, ca la un mom. dat era nasucul infundat de tot. Incerc sa nu-i pun prea mult.

Dar va las ca a sosit ora de antibiotic , wish me luck!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

dau cine doreste, cine pofteste ..

lala felicitari!! chiar ieri ma gandeam la primul clopotel care va merge singurel .. gand la gand.

stancutza uff .. mucii astia ma dispera, imi pare rau ca si voi ati dat din una in alta .. va spusesem si eu de iri, ca am vorbit cu ea dar nu stiu daca ati bagat de seama.

ancasoare un frumos stefanutzul!

alina ti-a dat doc sa-i dai pikovit? ma bucur ca papa mai bine acum.

azi mergem la mot la nepotelul meu, sper sa fie cuminte eva si sa nu sperie invitatii si copiii. apoi, diseara mergem la nunta .. deci azi o tin in chefuri ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina si eu am patit-o cu eva de vreo 3 ori .. s-a trezit in urlete de nu o mai puteam potoli .. eu cred ca a visat ceva urat, altfel nu-mi explic. sa treaca sperietura caciulitele sunt pe 2 masuri .. babysize si kiddssize .. acum ii e buna caciulita dar crewd ca peste vreo 2 luni .. la revedere .. a mea e tare capatanoasa .. are 47 circumferinta craniana .. e mult??? firam care face astea are si site www.sepci.ro dar modelul asta pe care l-al luat eu nu apare ..

laurici uite aici .. lucrushoare ... treningutul cu floricele e din cora si este vatuit, tine de cald si e bun ptr tavaleala .. puloverul si treningul fleece sunt din carrefour. au lucruri superbe pentru copii ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Am intrat si eu putin inainte sa ma pun pe treaba. Astazi am dormit ceva mai mult ca a luat-o tati pe Daria si m-au lasat pe mine sa dorm in continuare...
Lala FELICITARI LUI ANDREI!!! lA CAT MAI MULTI PASI SINGUREL! Si despre plansul Dariei, si eu m-am gandit ca o fi fost un vis urat, dar plangea prea in hohote, exact ca atunci cand mai face ea buff...
Elle distractie placuta la motz si la nunta! Si sunt sigura ca Eva se va purta ca o adevarata domnishorica
Ven ma bucur ca ai avut o noapte cat de cat mai linistita...sunteti pe drumul cel bun Sanatate multa!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Aaaa, mai vreau sa intreb ceva pe fetele cu mai multa experienta: de doua zile i-au aparut Dariei 4 bubitze pe mana dreapta - una este pe laba, si alte 3 sunt putin mai sus de incheietura mainii. Sunt destul de marisoare, rosii si putin tari la apasare. Eu initial am zis ca a ciupit-o ceva, dar de 4 ori...nu cred...O fi urticarie? Nu i-a priit ceva ce a mancat? Multumesc

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Alina, da, din ce descrii cred ca e urticarie. Si da, de la mancare iese de obicei. Ce a papat mai 'dubios' in zilele anterioare?
Poti sa-i dai cu alcool mentolat/crema mentolata daca ti se pare ca o mananca. Daca nu, da-i pace. Eventual un antihistaminic, dar habar n-am ce se poate da la varsta lor.

LE: Claritine si Aerius, siropuri amandoua cica de la 1 an merg. Deci e relativ ok si la 9-10 luni. 2,5 ml / zi, seara.

Mergi la inceput

Multumesc mult Ven pt raspunsul prompt!
Nu mi s-a parut ca ar manca-o deci o las in pace. M-am gandit aseara bine la ce a mancat in ultimele zile si nu prea imi dau seama. Doar ca i-am pus in sucul de fructe mai multi struguri si pepene galben - care nu-i mai pusesem de asta vara...

Edit: am citit de cele 2 medicamente - este necesar sa i le dau acum, sau doar in caz ca nu-i trec sau ii mai apar altele?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Alina, uite ce zice aici: http://www.citybaby.ro/article.php?a=656 de struguri. Si de altele, cu care sunt pe deplin de acord, in afara de porumb.
Iar aici: http://www.citynews.ro/Urticaria+17252 despre urticarie.

Mergi la inceput

Alina, eu zic ca numai daca ii mai ies sa-i dai ceva. Daca nu, da-i pace.

Mergi la inceput

Ven multumesc inca o data! M-am lamurit si cu strugurii...nu va mai primi pana la un an

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput