Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Joanna, multa sanatate, gandeste pozitiv si ai multa incredere in Dumnezeu si vei primi puterea sa lupti pentru puiutul tau!

Lory, felicitari pentru baietel!

mihaela
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

LoryV ,felicitari pentru flacau.Si eu sunt speriata,mi-am dorit o fetita.Acum ma obisnuiesc cu ideea ca voi avea un baietel.Deja ii gasesc avantajele in viata si toate rudele imi spun ca trebuie sa mai fac si o fetita.Asta e ,bebelusul nostru si va fi baiatul mamei(pana creste si apoi il trimit la femei)

iulia 13+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

oooooooo Joanna bine ai revenit. Chiar ne intrebam cu Simina ce mai faci, daca esti bine. Noi suntem bine, fac cam aceleasi lucruri ca si inainte sa fiu insarcinata . Bebe inca nu stim ce este, dar si-a facut simtita prezenta cam de o saptamana si mai da cate una, asa finut, sa stim ca ii prezent M-am mirat ca a miscat asa repede, dar ma bucur ca stiu ca ii bine. In 1 noiembrie merg la nunta la Claudia Szasz si Romulus Miclea, daca iti zice ceva numele. Sper sa te simti mai bine in viitor si te asteptam sa ne scri mai des

18+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

seara buna gravidute frumoase ,purtatoare de bb-i frumosi si sanatosi.

joanna si floric, aveti grija de voi, va doresc multa sanatate si o a vedeti ca o sa fie bine.
floric, vezi ca noi tb sa nastem in aceiasi zi, bine?

noi suntem bine, bb se joaca la mine in burtica.
bb al meu s-a invatat ca in fiecare dimineata in drum spre servici pe la 10 fara ceva sa miste, iar astazi cand a venit ora, a inceput sa impinga.
tb sa-i explic ca sambata si duminica ne prinde ora 10 in pat, ca nu mergem la servici, drept pt care a trebuit sa-l scoatem la plimbare sa se "potoleasca", si l-am dus la plimbare sa vedem niste modele de case.

17+

Mergi la inceput

lory, felicitari pt caruciorul albastru. sa fiti sanatosi amandoi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup fetelor!

Aris, eu la 17.00 ma duc la Iosup. Pe 14 noiembrie
Lysbeth, si eu am facut gingivita de sarcina si folosesc apa de gura Listerine, e singura recomandata de dr mea stomatolog.
Floric, Joanna, multa multa sanatate si fiti tari pt bebeii vostri!

Eu tot nu prea il simt pe bebe, dar incerc sa nu ma ingrijorez, chiar daca si burtica imi pare mica, imi spun ca fiecare organism e cu reactia si dezvoltarea lui.

Pupici pe burtici

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna seara fetelor!
Eu asta noapte l-am simtit pe bebe...zdravan ..nu gluma! Se pare ca nazdravanul incepe sa se joace cand ma pun eu la odihna. L-am simtit ca pe o inima puternica care imi bate in burtica...m-a speriat senzatia deabea ce adormisem. In cursul zilei il simt ca impinge in stomac si pe unde mai poate...
Cred ca si voi il veti simti curand!
18

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mihaela, exact, avem acelasi termen. Cu toate ca eu am sanse reale la cezariana care evident va fi mai devreme. Sanatate sa fie si vedem noi cand si cum. Importanta este minunea. Asa ma simt bine cand citesc din experientele voastree desi am o unde de regret ca nu ma pot bucura in libertate de minunatiile sarcinii. Imi pare aru totusi ca nu pot face echografe mai dese sa vad eu ce se imtampla acolo, dar pana la urma eu ma multumesc si cu unul la 5/6 sapt important este sa fie bine bb.Cele care faceti echo mai des intelegeti ce simt si de ce trairi sunt privata. Ce imi pare atre rau este ca echo din maternitate la cat de performn e nu face poze, si asta ma priveaza si de foto pt album, dar am zis ca pt urmatorul o sa ma furisez din spital sa merg la un cabinet (cunosc un echografist tare bun) si sa imi faca si poza. DSar asta mai incolo.

Sanatate si multe bucurii.

17+

Mergi la inceput

PISIK, depinde de la organism la organism, nu mai dureaza mult si o sa-l simti foarte des si bine
aaaa....si o sa te topesti de placere.
eu ii vorbesc de fiecare data cand misca.

florinela79, de-acum incepe distractia, sa te tii, numai sa vorbesti si tu cu el sa te lase sa dormi noaptea...vezi cum faci, zi-i cu binisorul ca sa te asculte

floric, dar cat te mai tin in spital?
stii ce? daca nu pot sa-ti dea poza, zi-le sa-ti faca un cd.
sau vb ta....."evadeaza" cand te simti mai bine si fa o echo, sa vezi ce bucurie o sa ai cand o a-l vezi pe bb cat e de mare.
sanatate multa, si sedere cat mai putina in spital.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Oooooo JOANNA...bine ai venit!!!!!!!!!!  Chiar ma gandeam ce o-i fi patit,de fapt, mai mereu am intrebat fetele de tine!!!Inteleg prin ce treci ca stai in H , dar totul va fi bine ,ai sa vezi. Ma pt tine iubita, la fel si pt FLORIC  Eu am pierduc bebicul, asa a fost sa fie, am trecut peste per grea, acum asteptam sa treaca astea 3 luni sa putem incerca iar. In rest  sunt stresata , ingrozita, nerabdatoare si emotionata (ar mai fi cateva cuv) mai sunt 2 sapt pana la nunta si stau ca pe carbuni incinsi!!!Mi-e teama sa nu uit ceva, sau sa nu iasa ceva bine..etc..pt ca totul am rez eu singurica!!

Poze

Mergi la inceput