Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina.n - nu iubita, acum nu. de o saptamana doua nu mai am deloc, in schimb am o pofta de mancare....ceva de speriat. adevarul e ca m-am cam speriat acum vreo 10 zile, mai mai sa leshin pe strada. m-am ashezat pe jos in mijlocul drumului pana mi-a trecut, asa ca am venit acasa si am zis: gata! eu ma pun pe mancat cu simtz de raspundere. ma gandeam cu groaza daca se intampla cand eram la volan. deja ma simt mai bine, se vede diferentza...din pacate se vede si pe cantar. nu ash fi crezut ca o sa imi pun corpul si aspectul meu fizic pe planul doi vreodata, dar sunt convinsa ca nici nu o sa ma fac cat casa...trebuie sa gasesc o cale de mijloc.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aaa cu mancarea si eu sunt un adevarat devorator in frigider mai alesc ca bantui mai mult pe acasa
Dar incerc sa nu pap prostii gen dulciuri si fast food desi imi mai scapa .
A pus si eu vreo 2 kg deja(ma cantaresc numai dimineata ca sara imi e frica )

Pup

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

alina.n, fara gluma, treci pe cartofi!!! la mine a functionat de minune; dupa ce m-am chinuit o saptamana cu dureri de cap, in sfarsit am ascultat-o pe mama si mi-am pus pe frunte felii de cartofi reci reci (tin 2 cartofi la frigider de atunci). senzatia de rece e extraordinara si mie chiar mi-a trecut. important e sa fie si liniste si lumina stinsa si in jumate' de ora sunt ca noua.
joannafelicitari pentru atitudinea ta. cred ca multe probleme de sanatate s-ar rezolva mult mai repede daca am avea puterea sa fim tari. multa sanatate pentru tine si bebic mic

diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

dyana ma duc sa bag cartofii la rece, si voi incerca si acest leac mercic.

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

leeloo, am descoperit ca mergem amandoua la Dr. Anca. ce bine ca mai am cu cine vorbi

diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna dragelor!

Dyana27..merg la municipal la dr. Anca doar daca nu ajung sa nasc in brasov..oricum..intre timp au mai aparut si alte oferta sa nasc pe la alte rude sau cunostinte in diferite spitale sau clinici din Bucuresti..dar 99.9% nasc in Brasov cu dr. Baiulesc in apa oricum..dupa cum probabil ai citit pe forum..cu dr. Anca ne-a nascut mama mea..pe mine si fratele meu..si totul a fost in regula!

ati scris mult fetelor si nu mai am cum sa prind din urma..noi 3 suntem bine..bebe mic creste si sunt extrem de fericita..am 53kg..si am inceput sarcina cu 55..deci inca sunt mult mai bine decat ma asteptam..la munte a fost foarte frumos..desi am cules si stors struguri pt vin am avut timp si de plimbare si rasfat

va pup pe toate

Cristina cu bebe mic 18+ (am schimbat semnaturica)

nasterea in apa

Mergi la inceput

Bine ai revenit Leeloo ce frumos ati facut must .
Sa inteleg ca tu nu devorezi frigiderul asa rau daca ai reusit sa slabesti in tot acest interval .

Pup

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

buna fetelor
am si eu o intrebare la fetele care au sarcina cat a mea, 18+ , la voi cum e burtica?mare?moale?tare?rotunda?ascutita?ca a mea e un pic rotunda si din lateral nu se vede f bine insa din fata da, e mai mult intinsa pe lateral...si parca simt ceva miscari ale lui bb dar nu zilnic...la voi misca zilnic?mult? il simtiti asa usor sau mai tare? deahh nebunii de-ale mele...daca ma poate linisti cineva

18+

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mititica - uite la mine burtik e rotunda, incepe de undeva de la o palma sub sani, se vede bine din laterala(daca sunt imbracata corespunzator) din fata a inceput sa se cunoasca, s-a conturat in partea de jos. nu e tare dar nu e nici moale ca burta de grasime. cu mishcarile si eu sunt ca tine, adica simt eu cate ceva, ushor de tot dar nu cu regularitate, ieri a fost f distractic, pt ca a raspuns bb la atingere, eu il mangaiam de doua trei ori...el inpingea un pic...si tot asa de vreo 4 ori, pana s=a plictisit si nu mi-a mai raspuns. oricum mishcarile sunt f f ushoare si cred ca sunt zile in care nu sunt atenta si ratez momentul, cred ca mai conteaza si cum sta el in mometul repectiv.
sper ca te-am mai linishtit...se pare ca suntem oricum diferite si copii nostri sunt diferiti...nimic nu e identic, dar seamana

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Mititica, eu am aceeasi varsta ca si tine de sarcina. Am burtica ca un mic balon, se vede mai mult din profil, din fata nu prea, pleaca cam din zona buricului, e exact ca o umflatura, deci nu pleaca de la sani. Este normal de tare, nu moale, nu tare, mai tare ca atunci cand nu aveam bebe (si nici burtica)
De miscat nu misca...inca, dar sper sa o faca curand. Doar mici zvacniri, dar f mici si cand pun mana nu prea...

18+

Mergi la inceput