Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Ce faceti dragele mele?

Floric, Joanna - curaj si optimism va doresc... imi inchipui ca nu e usor sa treci prin ceea ce treceti voi, dar ganditi-va ca nu mai e mult pana in martie si in momentul in care va veti strange puiutii in brate veti uita de toate chinurile indurate...Curaj si ne rugam pentru voi sa va fie bine!

Vroiam sa va spun ca eu sunt emotionata rau de tot pentru ca maine ma duc la morfofetala de trim.I ...initial aveam programare joi, cand trebuia sa ma acompanieze si sotul dar sambata dimineata, m-a sunat dl. dr. si m-a reprogramat pentru maine la 13:00( si sunt suparata ca ma voi duce singura- sotul meu vine in tara abia miercuri :( )

Spuneti-mi va rog voi cele care ati fost la eco la Iosup, ce trebuie sa fac ...ma duc cu vezica plina sau nu, ma duc cu un CD sau un stick la mine sau imi da dr. CD, cat tine ecografia, cum e dl. dr- raspunde la intrebari sau nu????????

Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Ce faceti dragele mele?

Vroiam sa va spun ca eu sunt emotionata rau de tot pentru ca maine ma duc la morfofetala de trim.I ...initial aveam programare joi, cand trebuia sa ma acompanieze si sotul dar sambata dimineata, m-a sunat dl. dr. si m-a reprogramat pentru maine la 13:00( si sunt suparata ca ma voi duce singura- sotul meu vine in tara abia miercuri :( )

Spuneti-mi va rog voi cele care ati fost la eco la Iosup, ce trebuie sa fac ...ma duc cu vezica plina sau nu, ma duc cu un CD sau un stick la mine sau imi da dr. CD, cat tine ecografia, cum e dl. dr- raspunde la intrebari sau nu????????

Alina 13+

Alina, in primul rand incearca sa te relaxezi. Domnul doctor e OK, eu eram foarte emotionata si el facea glume ca sa ma relaxez. Nu trebuie sa ai vezica plina air pentru inregistrare sa ai la tine un CD.
Intrebari multe nu am avut pentru ca vorbeste codat, nu vei intelege mare lucru. In afara de CRL, bpm, femur, placenta si col nu am inteles mai nimik! Eu am fost apoi cu eco la medicul meu si mi-a zis ca e ok, asta ma interesa de fapt. Bafta multa si te asteptam cu vesti bune!

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Alina,
Nu e nevoie sa te duci cu vezica plina, eu ramasesem cu ea asa ca nu apucasem sa ma duc la baie si dr chiar mi-a zis ca nu e cazul si i-am spus ca nu a fost cu intentie
Poti sa te duci cu stick sau CD, eu m-am dus cu stick. I-l dai asistentei si la final ti-l da cu filmul pe el.
Eu nu am avut intrebari pt dl doctor, dar in principiu l-am vazut f amablil. Doar sa il lasi linistit cat masoara acolo, ca nu vorbeste nimic, abia dupa aia incepe sa dicteze si daca e ceva iti spune el. Iti dai seama daca e ceva in neregula, ca in dictare el zice "de dimensinui si forma normala" si daca nu auzi asa presupun ca te sesizezi.
Bafta!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - ti-au raspuns fetele f bine. nu pot sa adaug decat ca o sa dureze peste 30 de minute. vad ca toate ati plecat cu filmuletzul...numai eu nu, am avut CD, DVD si un stick la mine dar eram atat de distrata la final ca am uitat complet. domnu' doctor ne-a facut sa radem si ne-a tachinat cu numele lui bb. eram atat de fericiti ca totul era bine incat am uitat complet. noroc ca ne-a dat cateva poze...printre care si un pe care a pus o sageata si a scris:"cuc"

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Bun gasit gravidute dragi

Bun venit noilor gravidute, multa sanatate fericire alaturi de bb-ii din burtic.
Floric si Joanna multa sanatate si va asteptam numai cu vesti bune

Bogdana f. frumoase melodiile, mai ales a doua

Dragele meie mai ales voi cele care sunteti in saptamani apropiate voi cum stati cu greata? Eu ma asteptam sa mai dispara dar vad ca ma ia mai tare. Pana acum imi era rau doar dimineata cand ma trezeam dadeam la ratuste si gata, acum insa am o vaga stare de greata si pe timpul zilei iar seara ma ia o durere groaznica de cap insotita de greata si nu-mi mai trece pana dimineata . Este groaznic mai ales seara cand ma doare si capul in acelasi timp si ma epuizeaza complet

Va doresc o sapt. usoara!

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

mon_mmmcand ajungi la stomatolog spunei ca esti insarcinata,chiar repetai ca nu tot cei in stomatologie permis pentru sa treaca repede.
Eu am dureri de cap,din cauza sinizitei care inaite le tratam cu algocalmin,acum m-am invatat sa rabd si sa de durere.Asta e ...

Si eu am emotii cand trebuie sa merg la eco culmea la Bogdi nu eram asa acum

de burtici cu samburici.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina.n - eu care nu am avut gretzuri in primele luni am trecut printr-o faza mai nasoala pe la 14-16 saptamani. am descoperit ca daca mananc mai des imi e mai bine. durerile de cap trec cu somn si mancare. nu am luat nci o pastila pana acum si sper sa reushesc sa ma abtin pana la final. odihneshte-te cat mai mult. trebuie sa ne gandim ca acum ne facem plinu de somn, ca dupa ce nashtem....s-a dus linishtea noastra.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna burtici!
Azi avem o zi mai buna si nici tati nu e acasa asa ca profitam sa intram putin pe forum ca ne e dor de voi.
Fetelor multumesc pentru incurajari, nici nu va dati seama cat inseamna asta pentru noi, mai ales ca am avut si niste momente depresive.
Floriceu am plecat din spital pe semnatura mea pentru ca am facut o depresie si nu am mai vrut sa stau.medicul meu m-a intels si am stabilit ca atunci cand avem dureri il sun , ma urc in masina si am decolat la spital, iar el vine sa vada despre ce e vorba, pentru ca am patit un lucru nasol si nu permit altui medic sa se atinga de mine. in fine. Ca tratament eu iau Duphaston, vitamina e , diazepam, no spa si am facut si niste perfuzii de mai multe feluri si care chiar nu imi vine in minte cu se cheama.printre ele ceva si sa ma alimenteze pentru ca sunt foarte slaba.acum acasa iau vitamine materna.daca tu te simti mai in siguranta in spital , ramai acolo ca poate o sa fie mai rau acasa si sa nu iti para rau. fii tare si nu te supara, fii optimista si ai incredere in Domnul.Eu am facut consiliere cu un psiholog care a venit la mine acasa si acum am un optimism de neclintit.In Martie imi voi cunostste copilul si nimic rau nu se va intampla.te si fii tare.
Adee ma bucur ca esti bine , sper sa ne vedem la spital sa ne scri cum afli ce e bebica.Ai grija de tine si nu exagera cu treburile chiar daca esti graviduta.Nu imi sunt cunoscute persoanle , eu ar fi trebuit sa merg la Dorin si Carmen , coincidenta era ca si ea e graviduta.Te pup.
Siminati-am scris ca iti inteleg durerea, dar fii increzatoare.o sa ii tii copilul in brate. Acum lasa gandurile deoparte si bucurate de pasul pe care il faci.e normal sa ai emotii da lasa ca o sa fie perfect.bucurate de ziua asta si nu lasa nimic sa te supere , tu vei fi regina in ziua aia.Iti doresc tot binele din lume si ceea ce imi doresc pt mine in casnicia mea va doresc si voua. astepatm poze.
Elilov iubita ticaie ceasu.Mersi de incurajari.Sa stii ca esti in rugaciunile mele.Ca defpt toate fetele din odisee chiar daca nu ne cunoasteam decat virtual.
Va pup pe toate si scuzati scrisoarea o sa intram cat de repede putem.
18+

11 +

Mergi la inceput

fetele e superb interviul de mai jos cu fetita ,Doamne cata inocenta are un copilas

http://www.trilulilu.ro/xdale/942627070911fd

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

alina.n - eu care nu am avut gretzuri in primele luni am trecut printr-o faza mai nasoala pe la 14-16 saptamani. am descoperit ca daca mananc mai des imi e mai bine. durerile de cap trec cu somn si mancare. nu am luat nci o pastila pana acum si sper sa reushesc sa ma abtin pana la final. odihneshte-te cat mai mult. trebuie sa ne gandim ca acum ne facem plinu de somn, ca dupa ce nashtem....s-a dus linishtea noastra.

17+

arisica si eu incerc lafel sa nu iau pastile pt cap ,nu am luat nimic pana acum si nici nu vreau , off sper sa treaca starea asta repede .Acum mai ai stari de greata?

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput