Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Simonacip, Vianne, merci de raspuns!!!
Acum avem exact aceeasi problema cu papatul... Vianne, i-am introdus fructele separat. Nu aveam mari pretentii la inceput sa pape, dar vineri mi-a papat lejer cam 2 linguri de piure (fructele erau amestecate) asa m-am bucurat si dupaia sambata mai nimic, a scuipat aproape tot.................... Simona, maine am sa incerc sa o las sa chitzaie de foame si dupaia sa ii dau, dar citisem ca daca ii e foame rau nu mai are rabdare. Ai vostri cam cat piure de fructe papa??? Ma rog, stiu ca ficare bebe are ritmul lui dar macar asa, orientativ. Oricum mi se pare ca parca nici lapticul nu il mai papa ca inainte... Ce s-a intamplat cu mancacioasa meaaaaa?????
Am lasat-o singura in sufragerie acum sa se calmeze, ca plange fetelor intr-un final cand simte liguritza in guraaaa...... Si nu inteleg de ce... Daca imi facea de la inceput asa, hai, intelegeam. Mixul asta i-a placut vineri la nebunie... Nu mai inteleg nimic.
Cleo, nici eu nu am sa ii dau sare/zahar. Doar am tinut sa subliniez ce a spus iulia (parca) si anume ca se spune peste tot fara sare/zahar, dar in toate retetele ptr bebe pana intr-un an se gasesc aceste ingrediente. Sau aproape in toate. In cartea de la Daria sigur asa erau.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Neata si de la noi (la ora asta).

Noi am avut o noapte de cosmar. Bebe David a facut temperatuta 39,7 si am fost disperata. Micutul era tot un zambet si ardea ca un fier incins. I-am dat novocalmin supozitor de vreo 3 ori, ca de cate ori il puneam facea kk.
M-am speriat foarte tare.
Ce poate sa fie oare cu febra asta mare, altceva nu am observat la el, nici nasuc infundat, nici gat rosu....
Am sunat la dr dar nu raspunde, i-am lasat un mesaj.

Acuma doarme, mititelul...de cand i-a scazut febra de la ora 7.30 dimineata doarme in continuu, s-a trezit doar sa manance.

A mai patit cineva asa ca noi, adica doar febra si atat ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

SA FIE DINTISORII???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Uuof, finally.
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Simona, mami deii baieti
http://commubnity.webshots.com/user/simonacip
David (10 nov 2004)si
Matei (24r aprilie 2008)[/uerl]
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la pDumnezeu."

Superbi baieti tare dulci si scumpi si niste ochisori...sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetelor!
Simonacip, Vianne, merci de raspuns!!!
Acum avem exact aceeasi problema cu papatul... Vianne, i-am introdus fructele separat. Nu aveam mari pretentii la inceput sa pape, dar vineri mi-a papat lejer cam 2 linguri de piure (fructele erau amestecate) asa m-am bucurat si dupaia sambata mai nimic, a scuipat aproape tot.................... Simona, maine am sa incerc sa o las sa chitzaie de foame si dupaia sa ii dau, dar citisem ca daca ii e foame rau nu mai are rabdare. Ai vostri cam cat piure de fructe papa??? Ma rog, stiu ca ficare bebe are ritmul lui dar macar asa, orientativ. Oricum mi se pare ca parca nici lapticul nu il mai papa ca inainte... Ce s-a intamplat cu mancacioasa meaaaaa?????
Am lasat-o singura in sufragerie acum sa se calmeze, ca plange fetelor intr-un final cand simte liguritza in guraaaa...... Si nu inteleg de ce... Daca imi facea de la inceput asa, hai, intelegeam. Mixul asta i-a placut vineri la nebunie... Nu mai inteleg nimic.
Cleo, nici eu nu am sa ii dau sare/zahar. Doar am tinut sa subliniez ce a spus iulia (parca) si anume ca se spune peste tot fara sare/zahar, dar in toate retetele ptr bebe pana intr-un an se gasesc aceste ingrediente. Sau aproape in toate. In cartea de la Daria sigur asa erau.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

si noi avem zile mai nemancacioase.
A, io sucu il dau intre mese. Adica sa nu fie nici flamanda, nici satula. Si la 1 ora dupa suc, primeshte premiu: o !!!

edit: mi-am adus aminte: fetele care ziceau de incercat la diversificare, de dat nu suc chior, ci mai gros, cred ca de aia papa sucu de mar! ca mi-l scoate storcatoru mai spuma asha... si din spuma i-am dat, sa guste. si spuma aia e mai groasa....si o lipaie. O sa incerc sapt asta cu mar copt.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Ylari chiar ma intrebam pe unde esti.

Imi pare tare rau de supararile lui Miss, nici nu poate intra pentru "terapie"; sper sa o sfatuiasca vreo fata care a trecut prin asta. Si eu tot pe Ralu o stiam. Sau Nicole?

Simona abia astept sa vad montajul, astept sa se trezeasca bibi, sa-l savurez.

Hai ca vi-l arat si eu pe al meu, nu-s foarte hotarata cu muzica, dar tot vi-l arat si eu.
www.onetruemedia.com/shared?p=72a0105ae13db73aaa5b30&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Robertel aici
Edit: vazut montaj Dav si Mati Ai 2 baiet superbi, neaparat trebuie sa pui si de o fetitza.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai si mie imi face nazuri de vreo citeva zile, dar la lapte - inainte papa un bibe de 200 ml, chiar 230 ml la 2 mese si acum maninca 140-160 ml...zau daca inteleg de ce! O fi iar vreun puseu de crestere la 5 luni - ca miine implinim si noi 5 luni!

Nu mai stiu cine intreba unde ne mutam de la Clubul scutecelor dupa ce implinesc piticii 4 ani? Pai ne mutam la Floarea copilariei - 4-12 ani!

Ylari - eu am urmarit si cintarit cit maninca - piure de fructe maninca un borcan intreg adica 125-130 g (depinde de firma) dar nu mai maninca strop de lapte dupa! Iar din piureul de legume maninca cam 60-70 g + o lingurita de cereale (orez cu morcov). Lingurita de cereale i-o pun pentru ca am facut piureul cam moale/apos si cind il mai si dezghet e tare moale si v-am spus ca nu prea il maninca asa moale. Ideea e ca oricum piureul se amesteca cu saliva lui abundenta si daca e deja apos, am toate sansele sa il scot de pe bavetica...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetelor

Va scriu si eu dupa un weekend superb, in care i-am cunoscut pe gemenii nostri de Belgia si pe dulcea de Lorelei Sambata am fost la Mihaela - ce am gasit noi acolo: o familie superba, doi pitici duuuulci de tot, am gasit-o si pe Lorelei cu parintii ei Ce sa va spun, era o zarva acolo, bebii nu au vrut cu nici un chip sa doarma, desi erau moooorti de somn la un moment dat... dar - nik ! Robert de exemplu avea o fatza de betziv niste ochi mici mici, mai avea putinsi adormea in fund... dar no way !Bebelushii voiau la distractie: au stat cu noi la masa, s-au hlizit, au dat cu pumnu' in masa, au tras de fatza de masa, au incercat sa fure tot ce gaseau pe acolo, au vorbit, s-au si pipait uneori, au mancat degete, cuburi, suzete etc ... La un moment dat i-a rapus oboseala pe toti si s-a facut liniste ... dormeau de rupeau Robert, Lorelei si Sara... singurul care mai era in picioare (la propriu ) era Cristian, mandru nevoie mare ca i-a biruit pe toti ! Noi am trancanit non stop, am mancat gratar bun si tort buuuun si praji buuuuuuuuuna facuta de ESME !!! Am spus povesti, am aflat cum este viata cu gemeni, am vazut cum manance gemenii: stateau amandoi in carucior (dublu) iar bunica avea un castronas si ii dadea o lingurita cand Sarei, cand lui Cristian - fetelor, cred ca as slabi 10000 de kile Fetitzele sunt niste scumpe, au amandoua niste ochi albastri !!!!! Robert nu prea stia ce sa aleaga Puteti admira bebelachii incepand de aciulea:

http://picasaweb.google.com/s.vilau/Robert6Luni#5258928457828949218

Si mai sunt poze, dar nu la mine

In rest, ieri am fost la plimbare cu ursulachele nostru, piticul a dormit aproape toata ziua, a recuperat ce nu a dormit sambata Luna plina a trecut, doarme iar de la 9 la 7 dimineata. Am exilat Baby phone-ul din camera (ne deranja prea tare, ca la cea mai mica miscare a lui Robert huruia) si acum dormim cu usa usor intredeschisa.

Haideti ca dau mesajul sa nu il pierd si revin, caci am vazut ca atoi vorbit o gramada si am si eu cate ceva de spus

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor....intru pe fuga sa va salut si sa va pup. Azi am primul curs la master si am de facut supica pt Vlad, sa ma epilez, sa-mi fac manechiura, sa fac ordine prin casa ca vine soacra mea sa aiba grija de Vlady dupa amiaza, deci tre sa fie curat.

Simonix, sunt adorabili toti bebeii! Ce frumos ca v-ati intalnit! Sa va fie de bine tortuletul si LA multi ani aniversatilor scumpi!

Ylari si Vlad face figuri uneori la supica pe care cu o zi inainte o mancase cu o pofta nebuna> Trebuie perseverat. sunt zile cand le plac, zile cand nu le plac. pt ei sunt totusi gusturi noi si trebuie sa avem rabdarica pana se obisnuiesc cu ele 100%,

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buuun, deci revin.

Nicole - sanatate multa pentru David Sa ne tii la curent ! Oricum, eu as da fuga la urgente cu o asa febra ... nici nu m-as gandi la tot felul de impachetari si alte remedii... Sper ca ai si vorbit deja cu un medic

Ylari - salutari si de la noi ! Stai linistita cu fata, o avea si ea fazele ei, uneori hapaie mai mult, alteori mai putin. Am inteles ca diversificarea e un moment mai delicat bebii nu mai mananca asa de mult, nu mai iau chiar asa in greutate... E normal.

Ca vorbeati de diversificare, noi am facut azi 6 luni si de 2 zile mancam piure de mar cu o pofta, mama mama ! Deja mananca 3 sferturi de mar din ala mare, Golden. E disperat - eu nu am avut problema cu linguritza, si-o indeasa singur pe gat. Cand o vede - deschide gura larg si asteapta Si mananca frumos, fara sa scuipe si sa dea afar (bine, asta pt ca ii place marul, ma gandesc cu groaza la legume ) De baut dupa mar mai bea cam 100 ml de lapte :) Eu fac marul la blender - iese un piure fin fin, am grija sa nu fie bucatele mici prin el. Deja s-a modificat si kkutza, nu e f mirosicios, dar consistenta e alta Crestem

Pe bebe l-am cantarit ieri: 7 235 kg, a luat cam 400 grame in ultima luna - ma declar multumita tare :)

As vrea sa contribui si eu la schemele de diversificare, dar deocamdata nu am nici una, doctorul mi-a zis sa ii bag doar fructe si atat deocamdata. Piure si atat.

Am vazut si eu montaje de bebi Minunate ! De-abia astept sa fac ei eu unul :p

Bun venit, Camelia si bine ai revenit Luminel
Cleo Super haioase pozele Mara e o scumpa :))))

Salutam si fanele Clinique ! Ma bag si eu in club, am de la ei de toate Fondul de ten mi se pare super ! Si faptu ca produsele sunt impartite pe tipuri de piele Super !
Vianne - merci de linkul cu sfaturi pt copii bi/trilingvi ;) Si noi vom fi in aceasta situatioe, acasa - romana, la scoala - franceza sau flamanda. A propos de asta sambata fiecare bebelush a primit cadouashe de la ceilalti (Nu va spun ce nebunie era pe acolo, la plecare a fost o aglomereala, foecare cu cupilu, geanta cupilului, carutzul, hainutele, cadourile, gentile si hainele adultilor ) Booooon... eu, ce puteam sa iau cadou niste produse de la Vtech vorbaretze - si am avut probleme ca nu stiam in ce limba sa vorbeasca animalutzele alea In franceza sau in flamanda ?? Avand in vedera ca ne-am dus pe teritoriu flamandofon :p am luat in flamanda - nu inteleg nika io Ma rog, copiii sa inteleaga (ba chiar, Lorelei ni s-a parut mai mare si i-am luat jucarie de 12luni + am bagat de seama abia acasa )

Trebuie sa fug si la munci :( Dar nu terminasem de trancanit of of - sper ca pot reveni. Va pe toate !!!!!!!!!!1

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Intru si eu putintel ca tot pe fuga sunt....fac supica, ma epilez, fac curatenie prin casa, apoi plec in parc......
Vreau sa urez bebicului Robertel de Simonix la multe lunite si mai ales bebelinei mele Delia....sa traiesti puiul mamei drag.

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput