Clasa a II a (2008-2009) partea II

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

D].

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

filofteia, imi pare rau ca sunteti bolnaviori , va doresc multa sanatate .
Noi am avut luni "surprize surprize ", "b" pe linie , matematica, romana, abilitati practice , muzica. Am impresia ca mergem inapoi ( ca nu degeaba este el rac ) , nu inainte. La sfarsitul clasei a I a citea foarte bine - acum jaleeeeee( cu toate ca in vacanta a citit) , de scris- scria foarte corect - acum jaleeee, mananca litere , scrie ingrozitor, era mai constincios, mai responsabil - acum parca merge la joaca si nu la scoala.
Ma gandeam ca poate si cand o fii la facultate merg " saraca mama" sa stau in sesiune cu el , ca acuma ma dispera cu temele.
No, ca o ardeleanca adevarata ce sunt v-am povestit cum e si pe la noi, va pup pe toate si multa rabdare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mamicilor, vad ca e cam "boala generala" la copiii astia ai nostri cu scoala.... Aveam eu o vaga banuiala ca e asa, insa din ce in ce devine certitudine!
Sanatate multa Filofteia!
Si puiul meu mic tuseste rau, zicea sotul ca dimineata cand a dus-o la gradi si tusea si stranuta si-i curge nasucul.... Uf! Gradinita asta! Ca de acolo a captat! Sper sa nu inceapa si Ana, ca ieri a tras si ea cateva boncaieli.... Ca daca o ia si Ana, sigur iau si eu... si iote asa.... lantul slabiciunilor!
Alintaroma, multumesc de laude! Asa e; sunt diferite si totusi cand erau bb-i erau identice; chiar imi era teama ca at cand o sa fiu baba o sa le incurc in poze.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

mai greu reusesc sa scriu si eu, v-am mai citit din cand in gand dar am la treaba de nu stiu cum sa-mi iau chiar si pauza de masa - desi ar fi o idee sa renunt la asta, poate mai scap de kilograme

in fine, si bogdan al meu e cand cu B cand cu FB cu sau fara minusuri...
luni de ex a avut autodictare si nu a gresit deloc, DAR a luat minus FB because de caligrafie io ma consolez ca doftorii scriu toti stim noi cat de urat... deci poate ajunge medic!

la mate norocul lui ca nu-i depuncteaza pt scris urat, asa ca in gen are FB, cred ca numai 1 data a luat B, dar cu romana e de groaza.

uite ca iar m-am trezit mama denaturata, habar n-am daca sau ce note are la mediu, muzica, desen si lucru...
ma interesez si revin sa raportez

pupici cu lipici, sanatate la bolnaviori

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Mihai are miercuri test la lb engleza.Acum vin si eu cu o intrebare: ce le poate da la test in conditiile in care ei lipesc stikere pe un caiet special si scriu 2 cuvinte maxim pe saptamana?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Anuska, filofteia, sanatate multa puilor.
Filofteia, pe Adi nu-l supara chiar nimic? Febra apare ca reactie la o infectie, parca, semn ca organismul se lupta cu microbii... Sper sa ii treaca repede si usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Buna!
In primul rand, sanatate lui Adi. La Mihai febra este, de obicei, semn de ceva mai serios. Sa speram ca la voi nu este cazul.

Mihai s-a invatat sa scrie tare urat la matematica. Daca i-am atras eu atentia mi-a spus ca doamna invatatoare nu le zice nimic. Dar chiar si doamna i-a atras atentia si acum se straduieste sa scrie frumos si la matematica, dar si cu viteza mare.
La romana scrie frumos, dar sunt sigura ca ritmul este putin mai lent.
Voi cum va descurcati sa scrieti in ritm rapid si cat de cat frumos?

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Buna tuturor.
Filofteia ar fi bine sa vezi daca nu iti face vreo boala a copilariei . Le-a facut pe toate ? Va doresc sanatate si aveti grija de voi.
Bogdan a venit astazi cu un fb la matematica , fericit nevoie mare , dar aseara am stat pana la 22 sa ne refacem temele .
Mihaela , Bogdan cand scrie repede , scrie ingrozitor de urat , mare si labartat. Aseara, dupa cum vezi, ne-a prins ora 22 fiindca am refacut temele la matematica si romana,plus citit lectia la religie .

Mergi la inceput