Clasa a II a (2008-2009) partea II
Raspunsuri - Pagina 2
mmi spune:
Filofteia, eu chiar as vorbi cu invatatoarea, in locul tau.
Copilul meu are 5 calificative in carnet, deci deja suntem toiul clasei a doua.![]()
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
mira2find spune:
Notarea trebuie sa fie ritmica.Din clasa aIIa, primele note sunt cele la testele initiale. Apoi, se pun note la alte teste, la ascultare.Sunt nelipsite, mai ales la romana si matematica, notele la evaluare initiala, sumativa(la sfarsitul unui capitol)etc
Note trebuie sa fie cu cel putin una mai mult decat nr de ore/saptamana; spre exemplu, daca avem 4 ore de matematica/saptamana, trebuie sa fie minimum 5 note pe semestru....ma rog, calificative
Acum, eu in agenda mea am mult mai multe calificative, insa, cand le trec in catalog, mai fac o medie , ca nu pot sa le trec chiar pe toate
alintaroma spune:
Donia scuze ca nu am revenit mai de demult cu pozele promise dar ... mai bine mai tirziu decit nicodata ![]()
http://outdoors.webshots.com/photo/2286493910100242644gQWchC
Cam asa am facut carticica ... daca defilezi pe poze in sus si'n jos vezi ca erau niste holograme pe care asezam hirtia si apoi treceam cu creionul peste si voila ... apoi am facut coperta . Iar pe mijlocul casutei erau copacii etichetati sa poata vedea cum arata trunchiurile lor , coaja diferente etc.
Si asa o cunoasteti si pe Bianca ![]()
Noua ne scoate par alb acest mad minute
Am inceput sa facem suplimentar de o saptamina jumate si tot nu suntem acolo unde trebe . Adica in loc de 30 operatii/2 minute, le face in 3 minute . Alea simple le face dar intre 10 - 20 nu. De vinerea asta trec la scaderi. Asa ca de luni am inceput sa drill si scaderi si adunari .
De aia si lucrez suplimentar ca fara exercitiu sunt convinsa ca nu o sa ajunga niciodata sa faca 15 op./minut . Stiu ca le stie face dar ce sa fac daca mai trebuie facute si in timp record ...
Si temele zilnice sunt 5 minute fix
ceea ce consider ca e extrem de putin chiar daca stau la scoala 8 ore pe zi si lucreaza.
La en. merge super bine, la science&restul bine, daca ar fi asa si la mate ar fi cool
Saptamina viitoare au pumpkin celebration si abia asteapta ... eu m-am oferit sa fac un treat cu pumpkin si vor face carving in pumpkinsi.
Prima conferinta cu teachera o avem pe 13 - 14 nov. Atunci aflam de fapt cum stam si primim primul card report .
Prima mini-vacanta va fi la Thankgiving .
Vic felicitari lui Mihai !
noi inca nu avem lista obligatorie la citit.
La prima zi de voluntariat a fost ok , am facut fata cu succes
.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
violeta69 spune:
noi am primit deja cate doua calificative ,cel putin la matematica si la lb. romana!
nu stiu daca doamna le mai da teste saptamana asta...sper ca nu!![]()
pe urma au note in caiet la matematica pt munca individuala(din astea nu stiu daca o sa treaca vreao nota) si la lb romana au note si la dictari pe caietul de dictare...
plus notele de pe caietul de teme!
se fac vreo 4 note pana acum...
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
milicidana spune:
mersi de urari filofteia sperv sa mearga asa in continuare dar nu se stie,azi a avut test la limba romana si speram sa fie bine ,Ali zice ca a scris corect si cuvintele cu cratima dar sunt copii si sunt si un pic neatenti om vedea si sgur va povestesc si voua ce nota a luat si ce a facut in test.La noi invatatoru a zis ca le pune cate doua calificative la fiecare obiect pana la vacanta.Va pup si ne mai auzim
violeta69 spune:
buna seara la mamici si la pitici,
vin si eu cu supararile mele ![]()
ne-a corectat doamna caietul de teme la mate si l-a facut rosu...
ca nu scrie de la cap de rand,ca nu lasa spatiu pt zeci,ca nu scrie nu stiu ce cifre sub altele,etc,etc..
el scrie temele la semi si pe asta nu l-am mai corectat decat daca e corecta rezolvarea 
ori asta era corct...dar aspectul?!
prin urmare am primit inca o mandrete de B ![]()
i-am spus ca eu sunt f suparata...si el imi raspunde ca "ei,cred ca eu ar trebui sa fiu suparat,nu tu!"
zic "pai si tu esti?!"
cica"da,sunt si eu suparat...putin!" ![]()
asa ca azi n-a mai vrut sa scrie tema la semi...si a tb sa o facem acasa,seara...morti de oboseala...
nici nu mai vede bine ce tb sa scrie...dar asta e!
asa ca aveam 3 note la mate,2 B si un Fb
la romana un Fb (la caiet) si doi +B la teste(care cred ca in catalog se trec FB)....
iar la dictari e ametit rau...desi a scris textul inainte in clasa,de pe tabla,la dictare a facut varza...adica a luat B! ![]()
asa ca noi cu drag ...spor mai putin....muncim!

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
milicidana spune:
Buna vin si eu sa va consolez Alexandra a luat la test la romana B si azi aduce testul la mate si vedem si acola ce nota mai ea. Ce sa zic la romana are 2 de FB si B la mate are 2 de FB dar vine si testul si vedem ce a facut.Sunt un pic suparata pe ea dar trece si noi am fost copii dar am uitat .La romana in test nu a pus nici un semn de punctuatie a scris tot inainte si pentru asta a taxato alta data sa fie atenta sa puna liniuta de dialog si semnul exclamari si virgula si punctul .Ce sa mai zic asta este si cu bune si cu rele mergem mai departe dar tare ma tem fetelor ca la mate Alexandra o face lata nu este atenta si nu verifica, asta este cum vin supararile asa vin si bucuriile pe care copii nostri le fac .