Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Buna dimineatza fetelor!

Va multumesc mult pentru urari! Sincer, nu imi doresc nimic altceva decat sanatate pentru mine si pentru bebe, sa ne putem bucura unul de altul in liniste.
Va si diseara o sa ma gandesc si la voi cand o sa pap o feliuta de tort
Beca nu ai facut si eco?
Eu o sa ma duc miercuri. De abia astept. Voiam sa ma duc azi sa imi fac singura cadou de ziua mea, dar azi nu se poate.

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Anda, am facut eco la fiecare vizita de pana acum, in total am vreo 4 ecografii. Dar vineri nu am facut ecografie, doar niste analize in afara celor pe care le aveam deja. Si mi-a spus sa imi fac programare la eco 4D la Herghelegiu, Iosup, Pop sau Chitescu. Dicstractieeee!!!

Ioana 12+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

neata burtici...cum va simtiti? ceva greturi....sa alte simtome.....?albinutze de 7-8 sapt?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Raluca_Ioana - bine ai venit. Sarcina usoara , bebe sanatos , mancacios si frumos.

5 plus 1 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Anda_magda-
LA MULTI ANI!!!

5 plus 1 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca
Si mi-a spus sa imi fac programare la eco 4D la Herghelegiu, Iosup, Pop sau Chitescu. Dicstractieeee!!!

Ioana,din ce stiu eu,la medicii acestia nu mai sunt locuri pentru luna decembrie,cand ar trebui facuta morfo-fetala de trim.2.Daca mai gasesti totusi locuri,anunta-ma si pe mine.

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 9+
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetcrina spune:

Buna fetelot! Sunt si eu o viitoare mamica de iunie 2009. UM 03.09.2008.Am fost la eco joia trecuta si se vede sarcina dar ...doar atat. Mi s-a spus ca sarcina este mai micadecat ar fi trebuit, probabil am ovulat mai tarziu. De fapt sunt sigura ca ovulatia s-a produs pe 22 sept. deci am 4 sapt de la conceptie. Mi-am facut vineri beta HCG si a iesit 2316. Azi am facut iar analiza si sper sa am rezultatul dupa amiaza. Simptome nu am, decat sanii sunt mai durerosi.Iau utrogestan si acid folic. Am avut ceva dureri de burtica dar am scapat de ele. Imi doresc enorm de mult acest bebe si sper ca totul sa fie ok. M-a chemat tocmai pe 30 oct la eco. Va doresc sa fiti sanatoase si sa aveti sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Desi suntem in mare graba, Samburel si cu mine nu puteam sa nu trecem pe aici si sa-i uram andei_magda LA MULTI ANI!, sarcina usoara, bebel sanatos, jucaus si mancacios!
Va doresc o saptamana frumoasa burticilor, cu vesi bune, greturi putine, ecografii care sa va faca sa plezniti de mandrie si fericire si analize in parametrii normali.
Pup!

Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Fetele noi care nu sunt pe lista va rog sa mai dati o data datele in caz ca mi-au scapat mie!
Nu ma prea intorc sa citesc din urma si e posibil sa nu vad mesajele nemoderate la timp!

Aaa..si dintre cele mai vechi la prima sau la a doua sarcina care stiu sa modifice listuta si sa faca capitol nou, va rog sa imi spuneti sa va dau parola. Imi e destul de greu sa tin pasul cu voi!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Buna burticutze...vrem si noi sa aparem in listutza...
gabryella81
DN 08.08.1981
UM 03.09.2008
DPN 10.06.2008
Multumim mult..

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Si noi spunem La Multi Ani Andei si tot binele din lume...sanatate si bebel sanatos si momos

5

Mergi la inceput