Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

flavia, ceva scurgeri am dar nimic abundent.sunt de o culoare alb-galbuie si mai apoase...imi dau senzatia de mancarime (sper sa nu fie ceva infectie..citisem pe forum ca parca secretia devine mai acida cand se instaleaza sarcina pt a proteja samburelul..asa ca nu i-am dat prea mare atentie)
pe mine ma sperie junghiurile pelviene din cauza carora ma trezesc noaptea
sunt in 4 saptamani si 2 zile (si acum cand scriu parca nu imi vine sa cred)...am sa incerc totusi la doctor in dupamasa asta sper sa ma mai calmeze
tu cand ai facut eco la 5 sapt a fost abdominala sau transvaginala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia_alt spune:

a fost transvaginal si se vedea bine atata ca nu vedea activitatea cardiaca, zicea ca e prea mic. Scurgeri alb galbui am avut si eu, si parca acum sunt tot mai putine si mi-a zis cineva de la spital sa iau acid folic si duphaston. Dupahston l-am intrerupt am ramas doar la acid folic. Duphasponul e pt mentinerea sarcini. Cand am fost la control mi-a zis ca de acum inainte sa iau doar acid folic cate o pastila pe zi.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

si eu iau acid folic de o luna deja (mi-a recomandat medicul cand i-am spus ca vrem un si am citit si pe site ca e bine sa iei si inainte de sarcina dar cu moderatie)
tinand cont ca am avut probleme cu ovare micropolichistice posibil sa am nevoie de ceva suplimente pt sustinere
ma imbrac sa merg la medic...sper sa am noroc

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

honeybaby iti multumesc pentru optimism. si eu sper. sincera sa fiu, abea astept dimineata sa iau temperatura, si in functie de ce imi arata, sa mai fac un test de sarcina ... am sa fac cate un test in fiecare dimineata...pana vad ce si cum ...ca doar asa cum am zis...speranta moare ultima ...

bebebeca iti multumesc si tie pentru vorbele frumoase.

sper sa fie bine.
in ceea ce priveste acidul folic eu am luat de la inceputul sarcinii si tot trimestrul I de sarcina. stiu ca este bine sa il iei si cu doua luni inainte de a ramane.

va pupicesc pe toate.

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna,

Bun venit noilor burticute....sarcina usoara si BB sanatosi si la termen....

Rudyi, multa bafta la medic....o sa vezi ca acolo este BB....
...si eu am avut scurgeri maronii, dar nu stiu sa iti spun ce am luat...am baut ceai de-a astora si in 5 zile au disparut...si acuma mai beau ceai, imi face bine....nu iti fa griji degeaba...o sa vezi ca este bine...suntem alaturi de tine si de noile mami venite....

O zi buna sa aveti....

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna va rog daca se poate sa imi spuneti pot lua paracetamol daca simt ca ma paste o raceala ? ms si astept un raspuns

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Eu stiu ca paracetamol poti lua, dar daca e absolut nevoie. Ai putea mai bine preventiv sa bei ceiut cald cu multa lamaie si miere.
Ideal este sa nu luam medicamente in timpul sarcinii, dar daca e nevoie....
Sanatate multa

6+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

multumesc frumos alinutza o sa iau numai unul ca asa ce ma doare capul si am nasul infundat, simt ca imi explodeaza, offff sper sa nu racesc mai tare, si am papat fructe o gramada, gutui, kiwi , banane, si tot degeaba, am baut si apa cu lamaie asta e , poate nu evolueaza inca o data multumesc

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia_alt spune:

Sunt de parere cu alinutza, mai bine incearca cu ceai si lamaie multa. Eu am baut 2 pliculete de coldrex, care contine paracetamol inainte sa stiu ca sunt insarcinata cu 2-3 zile. A zis ca n8 e nimic grav, dar de acum mai bine cu ceai si lamaie.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Pentru raceala si inflamatii faringo-amigdaliene exista la Sensiblu 2 medicamente homeopate produse in Germania, care se pot administra in timpul sarcinii:Influcid si Tonsilotren.

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 10+
bebe2

Mergi la inceput