Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
vin cu o cafeaa fierbinte!!!!!!poftiti la noi!!
ce mai faceti voi fetele???noi suntem bien,stefi ne vorbeste tare mult ,poezii si cantecele ,maine avem o lectie deschisa la camin si vom vedea parintii ce fac cei mici ,oooo am niste emotiiii dar mai ales sotul meu are si nu in primul rand stefi sa vedem ce va face,in rest toate bune si frumoase si mai ales ca ninge afara!!!!!!!!!se apropie sarbatorile!!!
va pupacim si ne mai auzim

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ana, la multi ani Ecaterinei pentru ieri! Acum am vazut si eu ca ieri a fost Sf. Ecaterina. Fetele tale au nume foarte frumoase!
Carmen, multumim de cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata....mai pe la amiaza...!!!
Ce mai faceti?
Ce fac copilutii? Ii asteapta pe Mos Nicolae si pe Mos Craciun deja? V-ati gandit la cadouri? Se pregatesc de serbare? Ce costume le pregatiti?
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !Ce mai faceti fetelor? Cam liniste pe aici...sunteti ocupate?

LORA - Razvanel imi tot spune ca vine Craciunul(Mos Craciun...dar uita sa spuna "Mos" si si zice ca vine Craciunul si-i aduce cadouri si jucarii si arata cu manutile cate cadouri si jucarii ( o movila...cat poate el sa arate de multe)De serbare ,nu stiu inca...dar oricum se pregatesc,ca Razvan imi canta prin casa cantece de Craciun

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Si noi il asteptam pe Mos Craciun, cu nerabdare. Nu si-a schimbat optiunea, tot o masina cu telecomanda vrea. Am inceput sa invatam colinde si plugusorul, sper sa gasesc si un mos atunci, in preajma.
Stefan a devenit foarte atent la ce face, stie ca io urmaresc spiridusii pe geam ... si ii raporteaza lui Mos Craciun.
In rest suntem bine, muncim, ne mai si distram din cand in cand!

Mergem la vot!

Mergi la inceput

Alexa, sper sa-i aduca Mosul lui Razvan un morman cat el de mare de jucarii!
Cristina, e bine ca stiti ce-si doreste, macar...a mea vrea tot ce vede la reclame, nimic special...adica un singur lucru...daca o intreb, incepe sa-mi insire la greu...bineinteles, papusi peste papusi, castele etc.etc....a, mai ales rochii... Trebuie sa ma gandesc bine ce o sa-i cumpar, ca vreau ceva frumos si util...nu-i mai iau prostioare, ca are o groaza...si o papusica, asa, simbolic, acolo..poate...daca tot isi doreste.. Noi inchiriem Mos de la teatru, mi se pare cea mai buna solutie.
A, uitam sa va spun: sunt in concediu medical, am sinuzita..iar...e naspa, iar iau antibiotice..asta e!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele!!
Lora,insanatosire grabnica,te mai odihnesti si tu un pic!!
Asa e am avut musafiri duminica,dar cam scump la vedere musafirul asta si a fost asa in trecere
Am mai pus si cateva poze!!

Spor la cumparaturi fetelor si sa aduca mos nicolae cat mai multe cadouri!!

Aurora,mamica de delfinas minunat!!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Au LORA ,sinuzita? Pupici de la noi sa-ti treaca repede !

AURORA - Nu am reusit sa vad pozicile! Am dat tot de cele vechi!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

'Neata!
eu tot acasa...
Aurora, frumoase pozele, se vede ca Robert a mai crescut...are falcute dulci!
Alexa, du-te pe albumele Aurorei, ca acolo vezi si pozele noi.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Aurora, numai doua poze... pune si tu mai multe, sa ne delectam si noi! Foarte frumoase falcultele lui Robert! Sau tu ii spui Matei?
Lora, sanatate multa! Ai mai avut episoade de sinuzita, nu? Stiu ca e foarte neplacut. Insanatosire grabnica!
La noi Mos Nicolae aduce dulciuri, cred ca anul asta o sa aduca si cate o pijama. De abia il asteptam, dupa aceea incepe goana dupa cadouri, e perioada cea mai frumoasa a anului!
Mi-e asa de somn, de abia am reusit dimineata sa ma trezesc pe la 8 fara ceva, as dormi non-stop.
O zi buna si un wk placut daca nu mai reusesc sa intru!

Mergi la inceput