frigider cu probleme

frigider cu probleme | Autor: clarrice

Link direct la acest mesaj

Am un frigider indesit, care de la o vreme are ceva probleme. Gasesc apa sub sertarele de jos, ba chiar la un moment dat am gasit apa pe jos in bucatarie, moment in care am facut o decongelare de urgenta.Am curatat bine si gaura de pe peretele posterior al frigiderului si intradevar erau ceva surplusuri pe acolo, insa nu a fost suficient. Nici nu stiu cat de adanc pot sa forez. Cert e ca nu am scapat de problema asta. Probabil ca ar trebui sa chem pe cineva de meserie sa se uite la el, insa nici nu stiu de unde sa gasesc un meserias si nu nu prea am timp.
Daca cineva a mai avut probleme de acest gen sau se pricepe la asa ceva, poate imi da cateva sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Ma lipesc si eu de subiectul tau... eu ma intreb cum se curata gaura aia? bag bat acolo? sau torn ceza sa dezinfecteze... ma gandeam sa pun domestos dar nu vreau sa ne otravim dupa aia...
Multumesc si scuze Clarrice de "lipeala".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

"Gaura" aia are in prelungire un tub prin care se scurge apa intr-o cutie plasata pe compresor. Deci, poate fi curatata pana iese mizeria pe partea ailalta, adica cade in cutie. Cutia se scoate, se spala si se pune la loc. Faptul ca se aduna apa in frigider, ma face sa cred ca acel tub nu e bine desfundat.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Am sa incerc sa forez pe tubul respectiv cat am putut de adanc, doar ca nu stiu care este cutia cu pricina pe care trebuie sa o scot si sa o spal. Am incercat la moment dat sa scot ceva ce-mi parea mie ca fiind o cutie pe sub frigis=der, insa nu am reusit sa scot nimic.
Multumesc tare mult pentru raspunsuri. Ma pun pe cercetat mai amanuntit si daca rezolv ceva va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Cei de la Indesit au un service f. bine pus la punct.Mai bine cheama-i char daca ai terminat garantia decat sa faci cine stie ce boacane si in final tot la ei sa ajungi.Vrei nr. de tel.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Am aceeasi pb cu un Gorenje. Am uitat o data usa deschisa mai multe ore si a afcut multa gheata pe peretele interior, ma rog, s-a dezghetat, a curs ceva apa, dar de atunci am pb asta cu apa sub sertare si face chiar bucati de gheata sub sertar. Eu nu am incercat sa il decongelez pt ca stiu ca frigiderul nu se dezgheata, e defrost. Deci, ar trebui sa bag ceva pe gaura aia ? Chiar nu mi-as dori sa imi iau un alt frigider.

merci!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

ni-na, daca mi-ai putea da nr de telefon ar fii grozav. Poate reusesc sa stabilesc o intalnire, intr-un final cu cineva de la ei.
Pana atunci, tot nu ma las. Sper ca in weekend sa am ceva mai mult timp si sa incerc sa ma ocup de el mai serios.
Crinutz, asa e: acum imi amintesc ca si eu am lasat usa deschisa de vreo cateva ori, pentru destul de mult timp. Insa, nu m-am gandit ca problema asta s-ar putea trage de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Romtelecom 0801000101(tarif local)
orange 0744596198
vodafone 0723948467
zapp 0788418131
Reteauaa de Service Micadan

Mergi la inceput

ni-na, iti multumesc tare mult. Daca apar noutati va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

eu de obicei il "insarcinez" pe sotzul cu probleme de-astea ... se uita el, verifica.... si de obicei rezolva. Acum ca spuneti voi.. nici nu stiam ca 'chestia" aia trebuie desfundata. Am si eu frigider Gorenje, il scot din priza de 2 ori pe an si il spal - asa scrie in cartea lui - dar atat... pana acum nu am avut probleme.

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Poate ma ajuta cineva si pe mine . Am o combina frigorifica Electrolux care nu mai e in garantie ( de fapt e luata la mana a II a ) si deja a facut 2 ani . In primele luni cand am luat-o am gasit apa sub ea , nu am stiut din ce cauza si am chemat pe cineva autorizat sa se uite la ea si mi-a sucit inauntru niste integrate sau ce or fi si nu mai ingheta deloc . Dupa ce a plecat am desfacut-o eu si le-am pus la loc . De atunci merge dar nu s -a dezghetat niciodata singura ... o desfac eu si o dezghet deoarece face foarte multa gheata jos in lada si nu mai scoate aer rece in frigider . Inainte o dezghetam la o luna acum max 2 sapt . Stie cineva ce sa i fac ? Poate nu oi avea furtunul acela de care spuneti voi ?

Mergi la inceput