Pentru fetele din US:)

Pentru fetele din US:) | Autor: oanaXandy

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor....am sa postez un subiect care probabil nu e legat deloc de acest web site....incerc sa intreb cat de multa lume pot ....daca vreuna din voi poate sa ma ajute cu vreun sfat as aprecia nespus demult:)

In cateva saptamani ma voi casatori in sfarsit... Viitorul meu sot e cetatean american in devenire....( mai are aprox 6 luni pana la primirea actelor, de abia a aplicat). Momentan statul meu poate fi caracterizat ca fiind ilegal, am iesit din viza de o vreme buna. Permisul meu de conducere va expira in cateva luni,respectiv in februarie. Stiu ca fara acest ID voi fi mai mult moarta decat vie. NU pot aplica pt reinoire pt ca nu pot face dovada unui document ce sa ateste statul meu leagal pe teritoriu US( DMV din California/Florida unde locuiesc prevad acest lucru). Cum inca nu pot aplica la INS pt green card decat dupa ce sotul meu devine cetatean....nu cunosc nici o modalitate prin care sa pot extinde permisul. Ma intrebam daca vreuna din voi are vreo informatie care m-ar putea ajuta la dobandirea acestui act.....as aplica pt orice stat din US doar sa am un ID pt cateva luni pana cand voi putea sa imi obtin permisul de CA. Vreo veste buna de la voi oare?

Va multumesc oricum celor care citesc randurile mele si scuze anticipate celor ce cred ca am postat un subiect atat de delicat pe un site dedicat in exclusivitate copiilor si mamicilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mesaj mutat la subiectul fetelor din America: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128090&whichpage=3

Roxana

Mergi la inceput