PRIETENE FARA TITLU (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hahaha. Moni, se vede ca sta fata cu bunica. Parca o aud pe soacra-mea cu vorba asta .

Daria face balaceala zilnica. Ii umplu cadita cu apa, o inchid in baie ... si sta in apa cate o ora. Isi toarna apa in cap cu o canuta, face bulbuci, ia apa in gura si stropeste, plus .. lighioanele sunt nelipsite.. si ... doar ele fac prosti Ca tot ele au golit si dush-gelurile Iese tot singura, si pana ma gaseste prin bucatarie... traverseaza casa uda, distrandu-se ca ii tremura dintii.. "brrrrr.. ce frigggg"

my work

Mergi la inceput

Gata, am reusit sa pun amandoua filmele. Ma apuc de lucru. Ieri am facut ceva frumos si pentru magazin. Il pun pe drop edeea.

Mai veniti si voi cu idei de joaca. Eu m-am cam hotarat sa fac un fel de program cu ea dimineata, un fel de program educativ, dar.. am nevoie de ceva materiale si inspiratie. Sa vedem ce o iesi :)

my work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA le-am vazut deja pe amandoua! Si eu am pus deja unul cu cusatoreasa mea! Putem face "claca" cu ele deja ...
INGRID am spalat-o in premiera pe Diana mea pe cap fara urlete! Stii cum? Simplu de tot,nu mi-a dat prin cap pana acum I-am zis "hai sa iti arat cum se spala Diana de la Timisoara" si a stat cuminte in absolut toate pozitiile in care am pus-o,inclusiv cand i-am dat cu dusul Noa ce mai zici???

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu sunt pe aici, citeam pe la alte subiecte, vom avea o noua membra in curand, Moni?
Deea, sa-ti pup manusitele alea, ce super e blogul si ce de idei are mamica aia, mortale! Timp sa ai sa le faci pe toate! Am citit ca i-ai dai foarfeca sa faca mancare pt cal..tot calul ala e pasiunea ei? Apai daca si tu duci lipsa de idei, tu cea creativa dintre noi, atunci inseamna ca e de rau. Ca eu una, nu mai stiu ce sa fac cu ea. O sa ma uit la film, chiar n-am mai vazut-o de mult pe Daria.
Si Diana sta mult in apa, cam 20 de min, dar o scot eu in prosop si o bag in camera, ca la asa slabiciune intra frigul repede in oase.
Moni, am vazut cartonul, dar gresesti, fara suparare. In sensul ca e prea incarcat, eu am luat un carton azi ca m-ati inebunit si am facut conturul la o floare si cateva fructe. In afara de corola florii, Diana a facut aproape tot. E simplu si de efect. Apoi, maine coloram cu acuarele spatiul ramas si i-am promis ca il atarn in camera ei. Si abia asteapta sa vina ziua de maine sa termine ultimele 2 fructe ramase si sa coloreze. Vezi tu, ar putea fi un cadou frumos pt bunica ei la implinirea celor 60 de ani, o inima, o fetitza, o floare...pictat fondul...ceva facut de ea.
Anam, asa deci, nu stii sa numeri? Lasa ca te invata Clara, mai... Of, imi pare rau ca e bolnava si sforaie...umidificator in camera ar trebui, dar poate ai si spun aiurea. frumoasei!
Trimit mesajul si revin, vrea sotul sa traga ceva pe comp.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

INGRID foarte buna ideea,mersi ,fac si eu unul asa cu model,asta e de sacrificiu ca arata oricum nasol asa gri si deja indoit.
Si eu fug sa fac o baie,mai revin.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ingrid, m-ai innebunit. Auzi pe ea.. forme, pomi ... nu ca lenesele de noi .. care am gaurit 2 cartoane si gata Si eu am vrut sa ii fac asa, dar nu am cu ce gauri mai mare, si capsatorul nu ajunge decat la margine. I-am facut niste gauri in inauntru, dar nu a putut trage ata prin ele, ca erau prea mici.

my work

Mergi la inceput

Hai mai ca asa de la 2-3-4 tot facem impreuna de-o idee buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cu placere Moni, cu placere! M-am gandit la asta, ca tot ai scris de mama ta. Si spui ca ai spalat-o fara probleme? Si ca Diana mea era ideea? Da, sta cuminte, ti-am zis cum, cu umor. Si la scos mucii la fel, ii spuneam sa tipe ca o soprana, poate ajunge la Opera si tipaaa cand ii trageam cu BB-ul, apoi radea si intreba: am tipat tare, mami?
Ma uit acum la filmele cu Daria.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Noi i-am pus vibrocilul usor,cu ideea lui mami,ca Diana e doctorita ,deci practic si-l pune Diana acum ...
Cat despre membru nou ,nu cred ca e cazul ramane tot .
Acum chiar am fugit la

Mergi la inceput

Hahaha

Eu pe Daria am invatat-o cu piticii de la Alba ca Zapada. Cand se spala, ei baga capul in apa, si apoi stropesc. Si am observat ca faza asta i-a placut Dariei, si am pus-o sa o faca si ea.. si .. evident.. cand trebuia clatita Si a mers perfect. Acum Daria isi toarna singira apa in cap, cu cana sau cu dusul, si se distreaza ca stropeste cand ii ajunge apa la gura.

my work

Mergi la inceput