Copii din 1995-1998(24)
Raspunsuri - Pagina 4
ralualexandrei spune:
Asa cum am promis,am revenit.
Robert s-a intors din Franta foarte fericit si cu ceva aere de vedete,motiv pt care l-am penalizat.Asa cum spunea si Mihaela rock are impresia ca totul i se cuvine si nu apreciaza eforturile noastre sau cum i-am spus aseara, el are toate drepturile si noi toate obligatiile.
Aseara a venit cu 8 in test la mate,opt fiind cea mai mare nota care s-a luat,nu m-a incalzit asta,dar in fine nici nu am facut prea mare scandal avand in vedere ca s-a dat din materia predata in timpul cat a lipsit el.
Lipsa mea de pe forum se explica simplu,m-am intors la magazin asa ca lucrez de la 8 la 19 deci timpul meu liber e inexistent,Radu a avut ceva pandalii ,motiv pt care a trebuit sa pun saua pe el,asa ca se afla sub ochiul meu vigilent,nu-i convine dar n-am ce-i face,din cand in cand indiferent de varsta trebuiesc scuturati.
Maria cocheta dracoasa ca intotdeauna.
Edy e maaare ,mancacios si sensibil nevoie mare.
Saptamana asta sunt in focuri pt ca vom cununa si vreau sa ii ajut pe fini cu tot ce pot,sper sa fie ultima nunta pe anul asta ca m-au rupt in doua,din iunie aproape in fiecare saptamana am avut evenimente dansante,sunt rupta ,
greu rezist la o saptamana de munca si apoi petrecere weekend de weekend.
Pozele din Frantza sunt cateva mai multe facute in Dineyland,propabil ca turnul si Catedrala Notre Dame nu i s-au parut asa interesante ca parcul de distractii,o sa-mi fac timp sa le pun in album.
Ana ma bucur enorm ca totul s-a terminat cu bine.
Mihaela iti tin pumnii sa ai in final parte de slujba mult dorita.
Mara pupam Tiberiu cuminte si frumos.
Sanca m-ai amuzat cu karatele tale.
Agho tie am uitat ce voiam sa-ti zic dar lasa ca imi amintesc eu,ahhh da felicitari Anei ptr geogra ,cum se exprima Robert.
Am mai pus poze aici
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Andra ,am facut inventarul dintzishorilor lui Edutu ,e un dulce ,se vede clar ca nu-i sclifosit la mancare ,cred ca nu mai are mult si-o ajunge pe Maria .
Iara tu,fata draga ,sa dansezi pana-ti tocesti pingelele
Fetelor ,ati intrat cumva in silentio stampa si n-am prins de veste ?
Miha-i ocupata cu noi aparitii DC (sa va traiasca noul membru ,are state vechi de-acuma la cate ore a petrecut in fata calculatorului ).Sa-ti "traiasca" si achizitia !
Agho ,muica ,ce-ai patit ?De trei zile-ncoace ...gura tot iti tace ................
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Ziua buna dragelor!
Eu pe acasa azi, la fel ca ieri si alaltaieri . Maine ma duc insa de dimineata la spital, abia astept! Desi trebuie sa ma scol cu noaptea in cap, merg cu autobuzul ca Ovi a fost de garda azi noapte si maine e liber...
Ana-Maria, am vazut fumusetile toamnei la Balea, tare mi-au placut
Sanca, practica ce o fac e un fel de voluntariat, da. Numai ca nu e in scopuri nobile ci numai pentru tine(ca practicant) personal. Inveti limba si meserie. Daca mai esti si in domeniu, e si mai OK. Tot la fel practica fac toti elevii/studentii. Nu stiu daca iti amintesti dar anul trecut Diana a facut practica o zi la caminul unde e Silvia. Elevii din cl.5-a au o zi de practica. Apoi pe masura ce cresc, cresc si zilele de practica. Vor avea si anul asta, nu stiu 2 sau 3 zile...E o chestie obligatorie, inclusa in programa scolara. La Silvia la camin mereu sunt elevi care fac practica. Acum e un baiat de 16 ani care sta o luna, zi de zi. El a fost si anul trecut si tot o luna la camin, dar la grupa cu copii mici(1-3 ani) si acum a vrut sa vada si cum e cu copiii mai mari. Probabil el se orienteaza spre partea asta de educator/profesor, cam asa fac practicile.
Si la laborator sunt acum 2 studente care fac practica. Sunt din Kalmar, acolo este facultate. Am intrebat de ce au venit aici ca sa isi faca practica, ele stau 6 saptamani. Mi-au raspuns ca in Kalmar nu aveau loc, sunt prea multi...si isi aleg un alt spital din tara, unde vor.
Sanatate multa, ai luat de la sotior....
Mihaela am vizionat pozele, frumoase locuri! Noi vrem sa mergem dupa Craciun la Londra, suntem in pline cautari de mijloace de transport, hoteluri, etc. Asa ca m-am delectat cu pozele de acolo. Si v-am vazut si la Moneasa. Am fost si eu acu' veo 3 ani acolo, mi-a placut tare mult.
Andra vazut si pozicile tale...ai niste copii superbi! Ia tu o supermamica! Nu stiu cand ai timp de toate...mult spor in continuare. Si distractie faina la nanasit. Te asteptam la noi dupa ce te eliberezi .
Mara, agho
mQQm cum fu distractia oficiala?
Diana e in vacanta...e bine ca are activitati. Ieri au avut campionat de handbal si au luat locul 2...din 3 . Important e ca s-au distrat, ca au facut miscare...au primit medalii si diploma, asa ca adunam la colectie . Azi s-a dus la biblioteca, au anuntat-o ca a sosit o carte pe care o retinuse(era inchiriata si atunci trebuie sa o rezervi) si este si o intalnire cu un alt scriitor pe care Diana i citeste, asa ca va ramane si acolo. Maine merge la film cu o colega, si cam gata vacanta .
Au primit vineri si rezultatele la testul de mate, dar abia ieri si-a amintit sa-mi spuna, ca nu le-au dat testele acasa, doar le-a spus punctajul. Ea a luat 34 de puncte din 35, e OK.
Si cam atat...va pup .
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Miha-i ocupata cu noi aparitii DC (sa va traiasca noul membru ,are state vechi de-acuma la cate ore a petrecut in fata calculatorului ).Sa-ti "traiasca" si achizitia ! The most beautiful thing in life is LIFE itself Mara mami de Tibi-Mares |
Mara, mara...tztztz! Asadar stii tot!
Da, noul membru a sosit aseara, abia il asteptam acasa. Io de aici de departe...
Achizitia inca nu e acasa, imediat mergem dupa ea...dar ai citit ca sunt trista .
edit ca am uitat: Multumesc de urari!
Pentru restul fetelor, am facut o rocada: lasam masinutza noastra draga la schimb(si cu o diferenta de bani, normal) pentru o alta. Si eu sunt trista ca trebuie sa ma despart de "copilasul" nostru Iby. Cine are masina, ma intelege....
vorbe de copil...
Hobby
Sanca spune:
Buna fetelor,
ce de noutati, si poze....
Eu am fost ocupata cu biletele pentru la iarna, rascolesc toate website-urile posibile in cutare de ceva cat mai avantajos. Nu vreau sa patesc ca si cu biletul lui Elliot de asta vara (la 3 zile dupa ce am platit, am gasit unul cu 200 de dolari mai ieftin).
Mihaela vazut pozele facute asta vara in UK. Super. Mihai al tau e plin de energie... ce salturi facea.... Noroc ca era la hotel, si nu acasa.
Andra vizionat si albumul tau, si am ramas in soc cand am vazut cat a crescut Ionutz. Ca Fat Frumos, creste intr-o luna, cat alti copii intru-un an..... E un simpatic, asa cum e grasun, si are un zambet de te topeste. Mare pishicher. Maria e o simpatica, gingasa. Sa vezi in cateva luni, o sa o puna la respect fratiorul cel mic.
La Multi Ani lui Robert, sa-ti aduca multe trofe la rugby si sa fie un baiat ascultator.
Mara noroc cu tine ca ne tii la actualitate cu evenimente importante, ca altii.. sant mai secretosi
Mihaela si nu ne dai detalii? Ce masina, marca, culoare, o poza, doua?? Mie mi se pare tare buna ideia cu munca voluntara. Si Elliot are cam 8 ore de facut pe an scolar. Mi se pare ca la scoala lor incep din clasa a 5 a.
Agho cum a iesit vinul de la mama ta? A-ti fost la must si la o pastrama?
MqqM - nu ne mai baga in seama.
ma duc inapoi la rascolit internetul .. ..
CriPOD spune:
Hai mey ca va bag, cumsanu. Avui deadline de curand... Da' uite ca mi-adunai neuronii si ma concentrez intens acum sa expun.
Sa nu uit in primul rand sa-i zic Anei cat ma bucur c-a scapat de stres si ca rezultatele au fost bune.
In rest, am vazut poze, super, am mai citit pe ici pe colo cand am reusit.
Zic si eu, ca cine stie pe unde ma ia valul maine, la multi ani Robert! Andra sa-ti traiasca fericit flacaul! Si sa va aduca numai bucurii!
Sanatate celor cu muci, sa treaca repede!
Sambata a fost open house la scoala fetei. Desigur ca s-a voluntariat, asa ca mi-a aparut acasa pe la 4 cu inca 5 fete, toate cu sacii de dormit dupa ele, c-asa plecara de dimineata de acasa. La putin au aparut inca 2. In timpul in care a fost plecata am umflat baloane, am aranjat camera, am carat snacks si sucuri acolo, asa ca a fost foarte surprinsa cand a venit. De fapt fetele au mers in camera aia, pe ea a sunat-o cineva. Fetele au adunat toate baloanele si s-au ascuns care pe unde a putut, iar cand a venit, au sarit de la locurile lor "surpriseeeeeee!" cu baloane 'n stuff.
Le-am luat pizza, salata, garlic bread, s-au distrat toate in cor o vreme, dup-aia le-am bagat in masini cu tac-su si le-am basculat la film, popcorn si pop. In timpul asta m-am tot scobit in creier ce fel de loot bags sa iau la 13 ani, asa ca am adunat niste sosete cu degete, niste manusi de-alea fara degete, niste bijuterii de-alea la care una zice "best", alta zice "friend" sa le imparta. Nici n-am terminat ca a fost timpul sa le adunam de la film. Le-am dus acasa, s-au mai agitat o vreme de capul lor, tortul (yumm, frisca si capsune), desfacut cadouri, plasat loot-bags si dup-aia program la liber. Au vrut la sauna la un moment dat, le-am bagat acolo si am stat si m-am hlizit pe geam la ele cum se chinuiau. Dupa 5 minute au zis ca nu-i "point" sa rabde caldura aia. Au dormit toate in camera aia pe jos, ma bucur c-am luat mocheta shagy. A doua zi s-au trezit pe la 11 si pana la 5 au tot plecat.
Pana la urma cred c-au plecat toate ca nu mai stiu... A ramas in urma lor marfa de-un boutique, ipods, pijamale, periute de dinti, ciorapi desperecheati, etc. Pai ma mai mir ca la party la fiu-meu am gasit pana si un sutien pe drive-way (nu io, my husband)?
All in all, cred ca s-au distrat ele, desi, mai frate, niste gaitze, toate vorbeau, taaaarrrreeee, nu asculta nimeni, radeau toate din nimic, niste decibeli... ori am imbatranit eu? Si 5 erau chinezute, astea's mai linistite de obicei...
Cand am planificat, am tot intrebat... vreti la rock-climbing, la beach-voley, la ala. Tot timpul au zis nu. Cred ca le era dor sa stea si sa zaca, pur si simplu. Noh, cam asa fu cu nebunia.
Vineri seara am fost la teatru, la King Lear, a fost foarte greu pentru ea, dar i-a placut. Din pacate nu mi-am putut tine traditia de a o duce la show-ul broadway de ziua ei, ca n-am gasit bilete, intre timp am reusit si sunt f happy, mergem la Jersey Boys pe 13.
In rest, eu nu prea am de scris. Sunt cam in ceata, pleaca dimineata, vine seara, cum am zis, e in tot felul de activitati care se-ntampla la scoala asta (clubs), hip-hop, ceramica, drama, nici nu mai stiu. In anul asta ea si inca o fata organizeaza ceva program in scoala "green bin", de reciclare si tot ce apare, ieri ma intreba daca sa se inscrie in "united nations student council". Huh?
Mai are si temele, e destul de greu ca-i materia de a 9-a la majoritatea, chiar de-a 10-a la altele, profesorii au high expectations si nu ii lasa deloc sa respire. In weekend o mai prind si eu uneori. Zice ea "mami, mi' dor de tine". Noh! Si uof! Cam asat. Oh, sa nu uit... marti a intrat in casa si mi-a strigat de la usa ca ea a avut azi o revelatie si crede ca-i indragostita. Miercuri a zis ca nu mai e, ca s-a inselat.
Acum participa la o chestie de la "discovery channel", se numeste "iron science teacher", cu dragul Mr Brooks, proful de science de anul trecut, ea zice ca va fi pe post, nu stiu cand, dar va anunt.
Ei, vezi, nu vin eu des, dar iata cat de informativa am fost. Cred ca-i cazul sa ma opresc ca dau pe din-afara pe server.
Oricum, chiar daca nu scriu prea des, va citesc si sunt alaturi de voi pe-aici la toate cele. Va pup!
mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sanca Buna fetelor,ce de noutati, si poze.... Mihaela vazut pozele facute asta vara in UK. Super. Mihai al tau e plin de energie... ce salturi facea.... Noroc ca era la hotel, si nu acasa. |
Era in campus, norocul lor ca nu i-au vazut, altfel erau "pachet" acasa . Da, are multa energie, la fel este si acasa. Mare noroc avem cu vecinii, nu se supara .
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008
mhldvrc spune:
Am pus aici poze de la munte si de la ziua Tatianei.
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008
flower-power spune:
HOOORAAAYY!!!primul 10 la romana ! Nu mai speram ca asa ceva e posibil .Nu la profesorul asta ...oricum .Dar iata ca minunea s-a produs .De fapt a mai luat si unul la bio tot ieri .
Azi-noapte insa, a facut un pic de febra de la rapelul DI-TE-PER. I-am dat un antitermic si dimineata era mai bine .Cred ca si-ar fi dorit sa ramana acasa (in clasele mici o mai comiteam )dar acu e mai greu sa-si ia temele la 5 materii...
Miha,sper ca nu te superi ,dar chiar mi-a fost drag sa citesc ce frumos a fost asteptat bb ,noi nu prea mai avem sanse pe subiect ,cred ca barza noastra a cam imbatranit .Noroc cc cu Andra .Am citit c-ai suferit dupa Iby ,dar lasa c-o sa-ti treaca ,sunt convinsa ca n-ati fi renuntat la ea decat pt ceva mai avantajos .Bravo Dianei pt rezultatul la test si pt diploma si medalie ,dar mai ales pt ca se distreaza in vacanta .
Sa ne scrii cum a fost azi la lab
Agho ,ai patit ceva ?Zi-ne ca esti bine .
Sanca sa gasesti pretul cel mai bun .Am incredere ca stii ce faci .Pan la urma cum a ramas ?Vii tu cu Mathew ?
Miha am admirat pozele .Cele cu Salina destul de familiare ,am fost de vreo 2 ori .
mQQm ,fain s-au distrat fetele ,oare la noi cum va fi la 13 ?
Andra ,sa va traiasca sarbatoritul ,sa fie sanatos ,norocos si mintos !LA MULTI ANI!!!
Cat despre faptul ca totul li se cuvine ...bine ai venit in club
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Seara buna!
Am aparut si io dupa o zi plina de munca...a fost tare bine, multumesc ca va ganditi la mine! Mi-a placut ca am fost cu un tip mai in varsta care stia treaba si mi-a explicat tare fain ce si cum, am fost la partea de inceput, unde se preiau si se inregistreaza intrarile si flacoanele de sange care trebuie analizate, am introdus si eu date in computer, a fost tare fain tipul ca m-a lasat...am lucrat pe numele lui ca eu nu am cont. Si el nu a baut cafea in timpul asta. Chiar e mult de lucru si am fost de folos. Apoi am mai stat cu o tipa tanara care lucreaza numai din iunie acolo si am impachetat flacoanele pentru Stockholm, se trimit analize acolo, cele care nu se pot face aici. Asa ca am muncit, m-am distrat(tipul e tare glumet) si m-am simtit de folos. Lume amabila in continuare.
Acum am vb si cu vecina, m-am intalnit cu ea in curte si mi-a zis ca si lor le-a placut de mine, ea a ramas la serviciu pana mai tarziu si a povestit cu tipul. Ei, io-s tare incantata....
Sanca, masina noua e un SAAB, nu e nou ci are 3 ani insa e umblata numai pe insula si e foarte bine intretinuta. Uite aici cateva poze cu fosta si cu actuala masina.
Spor la cautat si gasit bilete!
Maraaaaaa, felicitari pentru nota excelenta la romana! Tiberiu o merita din plin, sunt sigura!
Nu-ti fa probleme, cum sa ma supar? Doar nu e forumul meu . Mie mi s-a facut un dor de bb acum cu evenimentul asta...insa acum chiar nu e momentul, ca io mai voiam un copil...poate dupa 40, sa ne aline batranetile .
mQQm ce frumos s-au distrat si v-ati distrat! Bravo, asa da...
Succes lui Dedi mai departe, tot incarcata e cu scoala si activitati!
agho, sper ca esti bine...si doar computerul sau netul iti face probleme...
mihaela, n-am apucat sa vad pozicile ultimele, dar promit sa revin.
pe toate, o seara frumoasa!
vorbe de copil...
Hobby