Copii din 1995-1998(24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Salut mamici ,

Am disparut dar nu ca magaru-n ceata ci luati pe sus de prieteni ce au o casutza mai la munte .Ziceau ei ca ar fi ultimul we cu vreme buna .Deci ne-am oxigenat ,incarcat retina de locuri frumoase ,de culori superbe .Bineinteles ca TB a trebuit sa-si ia sa mai si invete (el in we invata la tot ce poate ,materii pe care le are doar o data pe sapt ,ca sa se mai degreveze in rest ).Una peste alta ne-a prins bine ,noroc cc ca prietenii nostri ne seamana destul de mult(fara pompa ,epatari ) chiar ne-am relaxat si ne-am simtit bine

Miha ,cat ma bucur ca ai reusit sa faci practica la lab .Va fi un pas important pt tine ,o sa cunosti lume si sigur lucrurile se vor lega in directia in care tu iti doresti . Imi place cum descrii oamenii de pe acolo si cred ca te potrivesti in peisaj .Spor la cumparaturi si la amenajari .

Ana ,bine ca esti bine ,dupa cum povestesti inteleg ca ti-au trecut toate cele .Bravos .

Agho si TB a luat 10 la geogra (cum le place lor sa spuna )sapt trecuta si 9 la rom ,da'cel mai mult mi-a placut ca a lucrat 10 probl din gazeta matematica pe care are de gand sa le si trimita .Le-a zis profesoara ca la peste 10 ex /probl corecte primesc un 10 in catalog...

MIha ,Miha ,multumim de melodii ,tipa din videoclip arata destul de bine incat cred ca-si va gasi ea un loc'sor unde sa puna capul

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tot io...

agho si Mara, multumesc de incurajari. Si da Mara, ai spus foarte bine, simt ca ma potrivesc in "peisaj".

Mara, frumos ca v-ati distrat, excelent sa iesiti cu prieteni si sa va relaxati! Bravo.

Felicitari copilasilor-de fapt ce spun, copiilor-pentru notele excelente! Eu stau pe margine si ma bucur cu voi odata, ca pana la anul nu am de ce note sa ma bucur pentru copilul personal.

Ana-Maria, pozele nu se vad...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nu stiu de ce nu s-au deschis pozele...acuma am pus in semnatura albumul,puteti deschide de la "Album pi casa".Sper sa mearga,ca la mine o mers si le-am vazut...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Si o dedicatie, o melodie tare in voga la noi...care ne place:
www.youtube.com/watch?v=wcqKxpYVAQk" target="_blank">tube

Mihaela, cine este? Imi place tare mult.

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Am pus poze din excursia de week end...daca vreti sa vizionati

Pacat, imi da EROARE. Nu se pot vedea.

si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Nu stiu de ce nu s-au deschis pozele...acuma am pus in semnatura albumul,puteti deschide de la "Album pi casa".Sper sa mearga,ca la mine o mers si le-am vazut.

SUPERBE

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mihaela o cheama Amy Macdonald. Am mai ascultat cateva piese de ale ei, si mie imi place...
Daca dai clic pe melodie, in timp ce merge, adica pe casutza aceea...ti se deschide o pagina noua cu youtube. La mine cel putin asa e.

Ana-Maria, la albumul de le semnatura nu sunt poze noi...ultimul album e cel din iulie, din concediu. Vezi poate nu ai facut publice pozele...

Restul?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Mihaela, e fain ca vei face practica in laborator. Spor la amenajarea livingului.
Mara, felicitari copilului cuminte si silitor.

si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Mihaela o cheama Amy Macdonald. Am mai ascultat cateva piese de ale ei, si mie imi place...
Daca dai clic pe melodie, in timp ce merge, adica pe casutza aceea...ti se deschide o pagina noua cu youtube. La mine cel putin asa e.

Multumesc !

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Agho ,Sanca ,nu v-am vazut ochisorii virtuali astazi .

Andra ,nu mai bei cafeaua cu noi ?

Eu ma pregatesc sa bag o placinta cu dovleac la cuptor in timp ce Tibi imi va citi tema la...ati ghicit ...romana .....

la toata lumea

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput