anestezistul mortii
Raspunsuri - Pagina 2
ariel_7000 spune:
viviana, sincer, eu nu cred ca se poate face haz, ca o femeie care si-a facut o intreventie chirurgicala, indiferent de natura ei, a murit...si au ramas 2 copii orfani de mama...
daca femeia isi facea operatie de deviatie de sept, se schimba situatia?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
viviana spune:
Da, la deviatie de sept spuneam ca Base e de vina.
PS. Nu am facut haz de necaz de "o femeie care si-a facut o interventie chirurgicala, indiferent de natura ei, a murit... si au ramas 2 copii orfani de mama..." ci de o intrebare care nu are si nu poate avea un raspuns logic ci se incadreaza in ciclul:
"Da de ce murim?
De ce exista bogati si saraci?
De ce traim in Romania?
De ce soldatii kamikaze purtau casti?
De ce ca sa inchizi Pc-ul trebuie sa intri in start?"
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
szivarvany spune:
Poate mama respectiva chiar avea nevoie de aceasta interventie sa se simta bine dtpdv, in unele cazuri pt psihic conteaza foarte mult aceste aspecte ... in fine ...
Ideea subiectului e alta; ANESTEZISTUl care e anestezist la orice interventie unde se necesita, a gresit, a fost dovedita greseala si a scapat !!!
Cine vrea intelege, cine nu ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carrie spune:
nu cred ca e aici o intrebare retorica de genul de ce murim?...
si nici de ce isi punea femeia silicoane...
acest subiect nu cauta sa gaseasca solutia pentru familia bietei femei, e clar ca nedreptatea ii va distruge psihic, e mai mult o manifestare a revoltei noastre cand se intampla ceva atat de dureros si noi asta facem pe acest forum, nu?ne aratam suportul si daca e cazul indignarea...sau ma insel?
a face haz de necaz e uneori o solutie f buna, dar in acest caz, cand o familie e distrusa...mi se pare o lipsa totala de sensibilitate...