America (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Na, ca tocmai mi-a trimis text message Nick, ca profesoara de engleza l-a nominalizat sa se duca la JHU si cica trebe sa ia SCAT...acuma sa ma pun pe cautat. Doar 7 copii au primit anul asta.

Corina, nu stiu cum faceti voi book report...la noi la clasa 6 le cere cel putin 2 pagini, single spaced, font 12 maxim.
La clasa 3a, scris de mina cel putin o pagina plus raspuns la intrebari. Cartea este la alegere dar cu acordul profesoarei.

Ruxij, da i-am dat inainte pentru ca se plictiseau...iar scoala m-a sprijinit foarte mult. S-au integrat amindoi extrem de bine, au prietenii frumoase, au foarte multe lucruri in comun.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Atunci da! la noi era pierdere de timp!

SCAT nu se ia in high school? sau gresesc? a parcurs el toata materia ptr test?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alexandru termina temele in citeva minute. Ii dau si eu in plus, dar nu mult si nici nu in fiecare zi. Citeodata are vreo alta activitate si atunci il las sa respire un pic.
El a citit tirziu. Romaneste a invatat putin la gradinita, iar in engleza a inceput in clasa intii, ceea ce la el a insemnat sapte ani. Deci foarte tirziu. Acum intr-a treia invatatoarea zice ca la engleza Alexandru e la nivel de clasa a sasea.
A citit zilnic, asta l-o fi ajutat. Cred ca are si inclinatie spre partea asta. Am observat ca in Romania imi cerea sa-i explic cuvinte mai grele si incerca singur sa le foloseasca in conversatie.
E OK si la mate. Lucreaza in plus, dar nu mult.
Ana e mult mai interesata de citit. Stie literele demult deja. Lui Alexandru ii citeam eu intotdeauna, fara sa-l intreb. Ea imi aduce carti sa-i citesc sau le ia si le rasfoieste singura. De multe ori "citeste" cu voce tare. Eu ma ascund si o ascult, ca daca ma vede se opreste.
Eu incerc sa gasesc un echilibru. Nu i-am grabit sa invete sa scrie sau sa citeasca. Acum lui Alexandru ii dau in plus de lucru, dar nu sta cu orele la masa. Cum zice Andrada, e mai mult ca sa-si formeze deprinderi bune decit sa ajunga sa faca teme de liceu la scoala elementara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ala e SAT, sau nu stiu ce vorbesc.
Asa e mai tirziu nu mai e no child left behind, dar copiii sint multi tinuti behind. Din fericire sint multi parinti care fac acasa indieni, chinezi etc si mai e ceva competitie.

Avem in orasul nostru cea mai buna scoala din NJ si una din cele mai tari pe tara. Am un coleg care are fata la scoala si a adus poze de la graduation parca era Mumbai 2008 parol, NUMAI indieni. Acolo e clar munca de acasa, creca invatatorii beau cafele in clasa,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, vad ca si tu trecusi prin astea la greu. Asa cred si eu cu no child left behind.

Corina si eu tot de aia nu am insistat. Stii, fi-miu e cam fraierut, abia anul asta si-a mai revenit nitel si nu mai plange, nu se mai lasa bullied asa usor, dar mi-e frica de cei mai mari, nu cred ca face fata emotional. De aia nu sunt hotarata, dar ma si intreb dc .nu gresesc.

Mergi la inceput

La Ralu in scoala 222 gifted kids, 110 asiatici...
Astia rup tot si nu de la scoala li se trage, de acasa sunt 100% sigura.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Ruxij sigur nu face ptr ca e un an gap intre ei si au au au ce tare se simte...

Nu stiu la voi dar aici la cl. a 5a se discuta despre sex, brrrr parca nu as vrea asa discutii ptr Ralu la 9 ani. Las o sa mai fie copil.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Andrada cand pe Raluca a facut o o fetita in tren proasta acum 2 ani saraca Ralu s a uitat luuuung la ea si f nedumerita. Cuvantul nu l stia numai tonul pe care a fost spus a oprit o pe Raluca sa nu zica multumesc

Alta data a repetat o porcarie mare de tot nestiind ce inseamna "mami baietii aia i au zis lui Ana sa te f..t!" si a fost zis din plin, sincer si cu gura mare.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, fi-miu crede in Mos Craciun, ce sex? E f. naiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada, tare Marcu! I-a explicat si lui Juan Carlos Morales cum se fac copiii aratandu-i stecherul?
Si Eric vorbeste tare haios romaneste. a inceput sa vorbeasca romaneste de cand e tata aici, inainte greu scotea un cuvant in romaneste, chiar daca noi doar romana vorbim in casa. Si sa stii, ca si mie mi-au zis cei din Ro care l-au auzit vorbind romaneste ca are accent.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput