America (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Robert!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cred ca am un poet la casa. I-am dat lui Alexandru dark chocolate si mi-a zis "it tastes like sadness".
Ce mi-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Poet Alexandru:)
Apropos, mi-am adus aminte, ia-i si Insula Misterioasa de Jules Verne.

Mergi la inceput

Multumesc. Tre' sa fac o lista intreaga cu Jules Verne, ca tare i-a mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hai ca am si io un ragaz

Carmen, incearca sa cumperi un alfabet din litere de lemn individuale, si sa blenduiesti cuvintele cu ele...e mult mai simplu pt copii... pronunta sunetul literei le si alatura in cuvant, incearca sa il inveti sa lungeasca prima litera pana o citeste pe urmatoarea: ddddddddddddddog...sau leaga tu primele 2 litere si lasa-l pe el sa o lege pe ultima...

Oricum si eu sunt de parere, ca atunci cand sunt pregatiti vor citi...am vazut copiii au inceput sa citeasca si la 3 ani jumate, si la 6 ani...si pana la urma toti ajung la un "numitor comun"...nu are nici o relevanta faptul ca incep mai devreme sau mai tarziu...

Ca mersul...atlet poate deveni si cel care a inceput sa mearga la 9 luni si cel care de abia paseste la 16 luni!!!!

Si David citea la 4 ani (cred ca 4 ani jumate mai exact)...si eu mai lucrez cu el din cand in cand (cand avem timp si chef), nu in fiecare zi insa si maxim juma de ora la varsta lui...

Eu vreau sa fie descurcaret, fericit, sa aiba inceredere in el si curios...oricum el e un independent si face totul dupa capul lui
Academicu...nu insisit, atat cat vrea sa mearga la universitate

Azi am cumparat si eu o carte cu Amelia...

In rest ne pregatim pt party-ul lui Robert...hihi...misiune grea mi-a dat Mirelus...sa ii cumpar ceva "acedemic"

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Adriana am aparut.... a fost ok la test, mai bine decat credeam. acum astept sa treaca cele 15 zile lucratoare sa vad ce scor iau. Testele din Barron's si cele din Toefl Guide au fost de ajutor. Mi s-a parut amuzant ca inainte de test te pun sa scrii de mana un angajament de confidentialitate;(de fapt copiezi un pasaj si semnezi). Am prins long format la listening section. M-am balbait putin la prima intrebare de la speaking ca ma luasera rau emotiile( asta era sectiunea mea horror) dar pe urma mi-am revenit. Eh, ma bucur ca am scapat si sper sa nu iau un scor asa de prost.
Tu cum mai stai cu invatatul? te-ai programat? Multumesc inca o data pentru incurajari

Mirela la multi ani lui Robert!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Cred ca am un poet la casa. I-am dat lui Alexandru dark chocolate si mi-a zis "it tastes like sadness".
Ce mi-a placut!

Lume multa, oameni putini

awwwww...ce frumos...

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mirela, LA MULTI ANI lui Robert!!!! (pt ca maine nu-s acasa)
Distractie maxima fetelor!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Cami, felicitari pentru test. Sa fie cu scor cit mai mare.
Mirela, Sinzi, sa se lase cu distractie mare! Pupam sarbatoritul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RUXI,CAMI,ADRIANA,va multumesc fetelor de urari!
RAMONA,da,o sa fie nebunie ,in jur de 20 de copilasi dar faza frumoasa este ca vor fi vreo 30 de adulti...ma doare capul cu decoratul clubhouselui,nu stiu cat timp vom avea pt toate,petrecerea incepe la 12,ufff...deja ma agit...dar sper sa fie bine!!!

SINZI,cum e grea?...hai nu chiar academica dar pe acolo,hihihi...am la jucarii ca nu mai vreau...saracul Robert,fac eu alegerile pt el,mama nebuna!!!

la toata lumea si o sambata frumoasa sa aveti!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput