Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
eu cred ca, din pacate, ceva virusi au circulat la party.
nu se face febra asa mare doar dela aer conditionat ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Azi noapte i-am scazut febra printr-o baie in apa mai rece cu 4 grade decat temperatura pe care o avea ea la acel moment. Avea 39,2 si i-am pus apa la 35. Dupa asta temperatura i-a scazut imediat la 38,5.
Am facut treaba asta la recomandarea medicului de la linia de urgenta unde am sunat vazand ca are febra asa mare ( e prima oara cand patim asa ceva ). Si doctorita care a vazut-o azi a zis ca am procedat f.bine, este cea mai buna metoda de a scadea temperatura rapid.
Trebuie sa spun ca Maria nu are nimic altceva, nu bubite pe corp, nu rosu in gat, doar o eruptie dentara . Vom vedea daca asta este cauza febrei, i-a recoltat si pipi sa nu fie cumva o infectie urinara.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Erina spune:
Buna seara tuturor!
Andreea felicitari pentru veste. M-ai emotionat si pe mine. Am inteles ca ti-ai dorit fetita.
Anissia, Luy sanatate lui Yannis si Mariei.
Sabina sper sa nu fi fost Daria sau eu cele cu virusii. Daria nu a facut deloc febra doar muci lichizi o zi. Imi imaginez ca nici o mamica constienta nu ar fi venit cu bebelusul virusat mai ales daca se punea in locul celorlalti.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
luy spune:
Deocamdata eu cred ca este de vina eruptia dentara, nu vreun virus pescuit la party.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Erina spune:
Asta speram si noi sa nu fi fot banuite mai ales ca daria nu s-a jucat cu toti bebelusii care au facut ulterior febra.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
greyeras spune:
Imi pare rau sa vad ca sunt atatia bebei bolnaviori dupa petrecere. Eu tot am sperat sa fie doar o intamplare.
Andreea felicitari pentru visul implinit.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
luy spune:
Profit acum de un ragaz, Maria a adormit, i-am dat programul peste cap total de azi noapte, azi dupa ce ne-am intors de la clinica a dormit de la 12 la 15.45. Era tare obosita, azi noapte am trezit-o la 1, la 4 sa-i verificam temperatura si apoi la 6.30 iar am pus termometrul, i-am mai facut o baie si am imbracat-o si-am plecat la clinica.
Oricum o s-o mai trezim sa-i pun supozitorul de paracetamol, asta ar trebui sa i-l pun pe la ora 23.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Asta speram si noi sa nu fi fot banuite mai ales ca daria nu s-a jucat cu toti bebelusii care au facut ulterior febra. www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea |
Stai linistita Adelina s-a jucat cu Daria si e bine.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
luy spune:
Andreea, felicitari pentru veste ! Este minunat, un vis implinit 
Iti doresc sa te bucuri de fiecare clipa a acestei noi odisei, chiar daca trebuie sa stai la pat, buburuza din burtica ta are nevoie de o mamica fericita. Te imbratisez cu drag ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )