Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 basu si cu toba mare ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito ![]() |
beeettoonnnnnnn!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
oana8188 spune:
Am si o intrebare: cum sa fac sa pastrez legumele pasate mai mult timp? Cam 1 saptamana adica... Nu le-as mai congela ca nu mai ramane nika din ele. Merg si la frigi? Ce parere aveti?
Am facut o cantitate mai mare si le-am pus in borcanele; acum stau insirate pe masa din bucatarie, ca astept raspunsurile ![]()
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
ellis spune:
| citat din mesajul lui oana8188 Am si o intrebare: cum sa fac sa pastrez legumele pasate mai mult timp? Cam 1 saptamana adica... Nu le-as mai congela ca nu mai ramane nika din ele. Merg si la frigi? Ce parere aveti? Am facut o cantitate mai mare si le-am pus in borcanele; acum stau insirate pe masa din bucatarie, ca astept raspunsurile Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
mai, o sapt e cam mult, cam 4 zile tin, cred eu, dar o sapt e mult; cum crezi tu; insa oricum le bagi, baga-le cat sunt calde, ca prin racirea afara pe masa se inmultesc bacteriile.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
Victo spune:
ellis, sa le bage calde in frigider? e voie?
mai, eu zic sa le mancati voi. eventual alta data congeleaza legumele, inainte sa le fierbi/pasezi.eu mai am asa cate o portie de fasole verde sau de conopida cu tot ce imi mai trebuie..rondele de moercov etc..
eu nu prea tin mancarea asa mult pt piti in frig. ce fac azi spre ex, ii mai dau si maine si cam atat. cu titlu suuuper exceptional i/am dat si a treia zi.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
maxim 2 zile la frigi zic si eu!!mie una nu mi-ar placea sa mananc legume fierte de acu' o saptamana deci ma gandesc ca nici la bb. singura solutie: congelarea.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui Victo eu azi am fost la un bb mic de 2 sapt..vaaaaaaaaai..asa au fost si ai nostri??????????? mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Daaaa,iti dai seama ce mult au crescut???
Ank super tareeeeeeeee!!!Eu credeam ca sunt de jucarie cand ai zis.Vai de capul si urechile tale!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 basu si cu toba mare ![]() |
Super tare!

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi maxim 2 zile la frigi zic si eu!!mie una nu mi-ar placea sa mananc legume fierte de acu' o saptamana deci ma gandesc ca nici la bb. singura solutie: congelarea. |
Daaa...mai degraba congelate decat tinute in frigider vreo cateva zile.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA ......Eu credeam ca sunt de jucarie cand ai zis.Vai de capul si urechile tale! Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
si eu la fel...

mami Lavi
si bubulina
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
si eu la fel... ![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
eu de ce credeti ca ma plangeam
... dar poate asa imi lasa oalele in pace 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito