Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellis
nu mai dati medicamente cu lingurita, numai cu seringa; poate face aversiune fata de lingurita; hai ca isi revine ea in cateva zile; incearca sa ii dai ceva ce ii placea ei f mult(ex la noi nu da gres niciodata puiul cu legume de la nutriben, oricat de rau i-ar fi, ii place ei asta), incearca zeama de supa, branzica pe paine sau out pe paine cu unt...nu stiu...ceva ce ii place ei mult. Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
ellis mersi frumos de raspuns.

nu cred sa aibe vreo legatura faptul ca i-am dat cu lingurita de plastic (speciala din cutia de medicamente) antibioticul. ei il placea....maraia cad termian din lingurita ca mai vroia.
mananca orice ii dau ei pe paine, crenwursti, carne de pui )o bucata in manuta), pateu...doar sa ii il pun ei sa pape singurica.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
petro, alina multumesc frumos de sfaturi.
alina buna ideea cu borcanelul/cana de supa. o sa incerc ca ii face mare placere sa bea din cana.
lichide bea fff multe si kk face de 2-3 ori/zi ...de la ce ..nu stiu....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
gill spune:
LA MULTI ANI RAULITO!!!!
SA FII SANATOS ,NOROCOS SI FERICIT
GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"
SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi petro, alina multumesc frumos de sfaturi. ![]() alina buna ideea cu borcanelul/cana de supa. o sa incerc ca ii face mare placere sa bea din cana. lichide bea fff multe si kk face de 2-3 ori/zi ...de la ce ..nu stiu.... ![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
poate de la dinti(caninii parca mai erau de iesit la voi); mai pote face mai des kk(si mai moale) si de la nurofen - dc i-ai dat zilele astea
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
Cred ca si la noi sparg canini, a avut o repriza de plans de durere
...o tineam in brate si isi freca asa tare fatza de mine...atipea, apoi tipa iar...of of
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
Amy26 spune:
LA MULTI ANI,RAUL!!!!!FELICITARI PENTRU PRIMUL ANISOR!!!!
ANK 
burtik!

pentru toata lumea!!!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Vasari spune:
Miha, te simti mai bine?
Amy, ce mai faceti?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
bb_yasmi spune:
heelllloooooooo
NU MAI SUNT SUPI!!!! azi dupa masa am dus bubulina la buni si ma suna dupa o ora sa imi spuna ca papa bubu meu......tinea gurita mare mareeeee sa vina lingurita!!! a papat mamaliguta cu sos de la mancare de ciuperci si un iaurt iar mai tarziu spanac cu ficatel....

va multumesc pt sfaturi!!!!
va pupi!!!
mami Lavi
si bubulina
bb_yasmi spune:
amy doar atat??? nu ne pove nimic de flacau?? de tine?? cum te descurci si cu job-ul si cu bb, casa???
fetele se pare ca am strigat cu spor "catalogu"...ia uita cum apar fetele: cami, lala, amy......haideti si voi: flory (pufulet), roxana (rge), roxx, irinush, eika, darleena, adina, iuliana!!!!
mami Lavi
si bubulina
pufulet74 spune:
BB, are efect strigarea catalogului, la raport ! 

------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk