Halloween pt copii

Halloween pt copii | Autor: LYADA

Link direct la acest mesaj

Buna,

M-am gandit sa-i ofer baiatului nostru ocazia de a se distra impreuna cu alti copii cu ocazia Halloweenului. Stiu ca e sarbatoare de import si chiar nu doresc sa starnesc comentarii pe directia asta.
Anul trecut am sculptat un dovleac in casa si a fost atat de fericit... anul asta este insa mai maricel, scolar in clasa I si cum a inceput cu dreptul si isi face temele constiincios (inca)merita un party.

Au fost copiii vostri la o astfel de petrecere? am gasit pe net cum ca unele cluburi pt copii organizeaza o mare distractie vineri, 31 octombrie. Ma intereseaza cum iese in realitate, sunt copiii de varste relativ egale, se distreaza sau este mai mult reclama?

Si parintii ce fac pe timpul petrecerii? sunt "acceptati" si ei?

Am sunat si la locatiile cu pricina insa ma intereseaza si opiniile celor care chiar au experimentat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Noi am fost acum vreo 2 ani cu fiica mea la o astfel de petrecere la un club de copii. I-a placut foarte mult. Atat a dansat incat cand am ajuns acasa a cazut lata la propriu. I-au placut mastile, jocurile.
Ei oricum se distreaza la un club de copii unde se pot catara, alerga... Daca in plus mai sunt si costume si animatie e si mai interesant. Dar fiica mea avea pe atunci aproape 3 ani.

In general cluburile astea au si o parte dedicata parintilor, deci nu ar trebui sa iti faci probleme.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Kid's Club nu organizeaza party anul asta pt ca au petrecri private. M-au orientat spre City Mall.

As prefera in cadrul unui club, sa nu fie spatiu deschis cu aglomeratia specifica.

Mai caut si mai astept opinii/recomandari.
Problema este ca nu apar cu google, cluburile de copii/ petreceri au siteurile facute astfel incat motorul de cautare nu le citeste, decat pe ici pe colo.

Mergi la inceput