Copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
omustata spune:
Nelia-Mircea si Octav parca sunt la fel. Nici Mircea nu este prietenos decat cu o mana de oameni. Era si mai rau cand l-am cunoscut. Iar Maya face exact ca si Tudora cand vin alti copii sa se joace cu ea. Dar daca vine un adult la ea il primeste cu draga inima.
Anca-eu le-am scris mai demult un e-mail educatoarelor principale legat de cum sa o imbrace pe Maya, dar a tinut doar o saptamana minunea. De fapt cele de la after-school o imbraca aiurea. Tu unde le pui nota aia? Ca as face si eu asa ceva sa vada zilnic. Deocamdata o indoctrinez bine pe Maya. I-am explicat ca educatoarele nu pot avea grija de fiecare copil in parte si ca ea trebuie sa-si poarte singura de grija. Iar saptamana asta trebuie sa fie atenta in mod special caci in week-end are 2 petreceri de Halloween pe care le pierde daca se imbolnaveste.
Mercedes spune:
laura-pai astai si ideea cu cursul euroilor in octombrie... nu trebuia sa fim prea destepti sa ne dam seama de ce a urcat asa brusc si acum scade... din pacate la banci comisionele si dobanzile in loc sa scada urca, au un tupeu.
Apropo de salarii povesteam cu o asistenta despre moda banilor in zona respectiva si la un moment dat i am spus de suma neta primita de mine inntr-o luna asa ca sa si formeze o idee la care ea a ramas cascata... la care i am adaugat ca noi tb sa ne tinem gura nu putem iesi ca si altii in strada...in fine io n am auzit de ce spui dar am ramas totusi mirata ca se cer fel de fel de situatii interesante(altele decat pana acum).
laura- Bafta maine la gradi.
Apropo merg si eu maine cu mandra la gradi si de acolo merg la spital ... mi am luat ultima zi de concediu pe anul asta. Daca va mai interveni anu asta ceva chiar nu stiu cum voi gestiona acele zile.
newmami-idee buna cu afisatul dar chiar nu cred ca s-ar aplica vreodata asa ceva pe la noi.
andutzy spune:
mai fetelor, Dragos are febra! laura, ma inclin, ce pot sa spun decat ca ai avut dreptate cu bolesnitele! Dar ce puii mei o avea ca nu il doare nimic si e inca pe antibiotic(deci logic ar fi sa nu se lege ceva de el acum)
A fost moale ca o carpa toata seara, a facut 38,3 nu a vrut sa pape si la un moment dat a zis ca il doare burta, dar nu a fost de lunga durata durerea. DOamne ajuta, ca cine stie ce urmeaza la noapte ![]()
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
loreen spune:
Andra Klacid-ul nu are o arie larga de acoperire ,insa asta nu inseamna cum ti-am mai spus ca este imun ... cine stie ce ar putea avea ...poate ceva digestiv daca spui ca il doare si burtica, durere care ar putea fi data si de antiobiotic care are un efect laxativ la un moment dat ... in orice caz sanatate multa ...
Anca nu cred ca Elisor pleaca in vacanta ... astia mici de la scoala au vacanta de pe 27 noiembrie , o saptamana... de fapt si gradinitele ... abia astept ca sa ajung si eu ca omu la munca , ca de 2 luni intarzii every morning grupa mare...
daca aseara calcam la ora asta acuma m-a pocnit fizica in moalele capului ... m-a spart fii-mea cu temele ei ... ce ma uimeste este ca totusi imi mai aduc aminte de cate una alta , desi nu mi-a placut niciodata fizica ... insa mi-a dat seama ca fii-mea le-ar stii daca ar citi cu mai multa atentie textele ...asa ca am lasat-o sa citeasca pana pricepe si eu m-am delectat cu multiplii metrului si pi -uri cu raze la patrat ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
si saga continua apoteotic. scuzati limbajul dar anul asta virusul este o mare jivina neno.... cica ori dai in otita, diaree, voma sau bronsiolita. asa ca... bb a facut bronsiolita cu complicatii si inca tragem si alexia, cand credeam ca am scapat ieftin de gripa nah ca tusea si cu mucii s-au facut frati si ne-au facut cadou un ditai inceput de otita. noroc de paranoia mea care a reactionat rapid si azi cand am luat-o de la gradi cand am auzit ca se vaita de ureche infundata si 37.7 am zis gata fuga la orl la privat ca la stat mor cu zile si uite asa am gasit otita. nasol e ca nu stiu ceva. i-a dat augmentin bis ori ea a ajuns sa ia augmentin es. care e mai tare? o fi bis mai slab? eu am fost acasa cu bb si alex cu tati ca a vazut-o dr seara tarziu.
mi-e si rusine sa dau pe la voi ca eu numai cu bolesntite vin.
omustata spune:
Andra-din cate stiu eu de la soacra mea si din experienta pe Maya, Klacid este suportat mai greu. Maya cat a luat Klacid nu manca mai nimic. Eu am luat echivalentul Klacid-ului pentru adulti (claritromicina parca se numeste substanta activa) si mi-a fost foarte rau de la el. A trebuit sa renunt sa-l mai iau. Sanatate multa!
monu-vai de voi. Sanatate multa fetitelor.
mercedes-am tot uitat sa-ti spun ca-mi pare bine ca tatal tau a trecut cu bine peste operatie. Refacere rapida!
loreen spune:
Monu am informatii ca gripa abia a trecut garnitza , asta ca sa uzitez de specificul muncii mele ... lasa rusinea de-o parte si zi ce si cum ca poate din colt in colt ne rasare o idee buna... care o fi dierenta intre augmentine chiar nu stiu ca nu i-am dat Deliei decat odata din ala Bis, insa sa -i oferi ceva protectiv pentru candida ... am folosit cu succes la fata kandida albicanis ch 30 ,este homeopat ... Delia facuse de la amoxiciclina o candidoza genitala de toata arta de-a ramas muta
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
mai fetelor, ok, il doare burta de la Klacid(si mie mi-e rau de la el si am amar in gura ca fierea) dar de ce FEBRA???? acum saracu doarme, i-a scazut la 36.8-36.9 dar cand ma simte langa el bolboroseste in somn ca la delir si scrasneste din dinti, clar bine nu ii este. el de obicei doarme bustean daca e sanatos. Ma uit la el a slabit asa de tare si are cearcane care se vad si mai mult pe semintunericul in care stau. Ma apuca procesele de constiinta ca nu il tin acasa si nu sunt in stare sa stau cu amandoi si consider gradinita asa o mare descoperire...cred ca deja delirez si eu
andutzy spune:
Monu, ne luam de mana frate...da-le si Biotics o data cu antibioticul sau ecoflorina(1 pe zi). Eu de asemenea lui Dragos ii dau o data cu antibioticul Nistatin 1 /zi, tot asa ca sa previn ciupercile(el mai face in gat uneori si dupa un simpul biseptol)
onixone spune:
....azi alex mi-a facut o minune.Nu stiu cum a luat din sertar din bucatarie cutia de 100 pastile de vitamina A C si D si le-a mancat pe toate.erau vreo 80 ramase.Cu mine in bucatrie fetelor.Eu gateam.Am stat ceva in bucatarie si pe el il stiam dincolo linistit cu playstation(are voie sa se joace cand vine de la gradinita).Termin mancarea si merg s il hranesc.Adun de pe canapea tot felul de jucarii +cutia de vitamine(surprinsa de ce cauta acolo).cand am pus mana pe ea, cutia goala, copilul vesel imi spune ca a mancat 1 iar eu ii spun, nu una ai mancat 80 de pastile, la care el zice nu 80, 9 am mancat.Am sunat repede la dr de familie, si mi-a spus ca o sa faca diaree si ca suna la o institutie de food poisoing(nu stiu cum se cheama instituatia in romana) sa intrebe acolo ce se poate intampla.Pe cutie zice ca luate in mod excesiv duce la diaree...ceea ce a si facut.A tras 3 portii sanatoase, dupa care s-a linistit.M-a sunat dr cand eram afara la joaca cu el si mi-a lasat mesaj, ca o sa il supere buritica si daca persista sa il vada un dr la spital.Copilul e bine, a mancat , rade si e obraznic.Stau si ma intreb cum de s-a intamplat asta cu mine acolo in bucatarie.Sa fiti foarte atente...nu am crezut ca se poate intampla asa ceva desi am vazut la tv o groaza de cazuri si mai si judecam oamenii cum isi lasa medicamentele pe noptiere.Ei bine eu le aveam in sertar dar ce folos?!?!?!Sa speram ca o sa fie bine.Dr i-a urat diaree usoara 3 zile!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex