Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ven sanatate la puiuti sa treaca repede si usor si tie multa putere.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Iar cu legea asta de rahat sa vedem ce o sa iasa ca prea e mare valvataie in jurul ei si sigur a fost un pact politic pt adoptarea ei pt ca suna a lege electorala cu care se pot lauda unii.... sa vedem cand se vor aseza lucrurile ce va fi..... pana atunci putem doar sa speram....

Multi pupici si multa sanatate de la noi!!!!!!!!!!!!

Gata ca ma duc la culcarica. Muahhhhhhhhhhhhhhhhh cum zice Miri ( asa sa vada ca n-am uitat-o si ce ne e dor de ea, chiar asa vesti de la ea are cineva???????)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Multumesc pt vorbele de incurajare, din pacate io nu prea am avut timp sa raspund, si mi-a si picat azi netu' de-o gramada de ori
Thea e mult mai bine, deja a facut kk solid (cat am fost io la sala) asa ca i-am dat in seara asta laptic normal si a ras biberonul, saracuta (230 ml). Mititica nici nu voia sa se mai uita la laptele fara lactoza, asa ca a sarit peste masa de la ora 19 (a papat doar 40 ml).
adormit repede si sper sa o tzina toata noaptea!
Ramoniciuleee am primit castanele (dar n-am avut timp sa le degust, las pe maine) si ti-am pus si banutii. Raman datoare si ma voi gandi la tine la fiecare castana papata (n-ai idee ce mult imi plac si ce fain e ca sotzul n-are nicio treaba cu ele)!
Multa sanatate clopoteilor bolnaviori....of of of, tare-i greu sa-i vezi asa...Thea a slabit de cand cu mucii si cu vomatul si diareea 320 g, de la 9 kg la 8,680)
clopoteilor sarbatoriti saptamana asta

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Shose multumim!Zilele astea pleaca de la noi dar are de strabatut drum luuuung pana la Craiova, apoi pana in Germania la Ceska.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

ai dreptate LalaD, care ultimele 12 luni, lasa ei sa se inteleaga ca de la intrarea in vigoare a legii, asa fiecare pricepe ce vrea. m-au amuzat comentariile tale. Si eu voi face la fel, astept legea si cu ea in mina ii dau in judecata. is niste nesimtiti oricum, m-am saturat de tara asta de rahat.

V-am pupat ca sint nervoasa.

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Elle nici nu trebuia sa scrie din nou ca 12 luni anterioare nasterii.
E stipulat la inceput.
Nu poti avea o baza de calcul odata si o alta baza de calcul a doua oara.

Plus : ultimile 12 luni .....de la ce ????
De cand m-am uitat pe fereastra ??? De cand am vrut sa dau un pumn in nas unui ministru ???

Din punct de vedere legal cand spui ultimile 12 luni trebuie sa ai si o referinta de cand le calculezi .
Si referinta aia care e ?
Copilul, nu ?
Ca doar el este motivul pentru care intri in concediu .

Deci daca ei imi spun in primul paragraf care este durata si de unde incepe aia e .

Da vor iesi multe scantei cu legea asta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

noi mergem miine la Orl ca ne suspecteaza doctoru de polipi.sper sa nu aiba,eu am avut cind eram mica si sotul mu a fost operta de doua ori.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Fetelor, multumesc mult de tot pentru raspunsuri legat de cutele de la fundulet!
Din pacate ieri nu am apucat sa mai citesc iar acum sunt cu laptopul sub patura ca face prea multa lumina si se foieste Stefanut

Am sunat-o pe pediatra (alta decat cea la care suntem inscrisi) de rezerva si m-am mái linistit ea mi-a spus ca nu se mai diagnosticheaza luxatia de sold dupa cutele de la fund, ca astea-s babisme. Acum nu stiu ce sa zic... ca am tot citit pe net ca asimetria e semn de probleme de sold... anyway... M-a invitat sa-l mai vada o data daca ma framanta chestia asta si daca e nevoie ma trimite la ecografie, asa ca saptamana viitoare ii fac o vizita.

In alta ordine de idei: nu mai pot cu trezitul noaptea, se trezeste plangand de cate 4-5 ori pe noapte, cateva nopti a dormit 1/2 de noapte in patut si 1/2 in pat la noi eram prea obosita ca sa sau langa patutul lui sa-l linistesc... ma scuz fata de mine ca stiu ca nu-i bine

Stefan nu bea apa decat daca ii e cald, ceai nu prea ii ofer pt ca nu beau nici eu... ma rog, la mine ceaiul e asociat cu boala... am fost tare bolnaviioasa copil fiind si mama baga tot felul de ceaiuri in mine, asa ca adult, nu vreau sa vad ceai. O sa ii fac maine poate ii place mai mult ca apa.

Legat de indemnizatia 85%, macar sa adopte legea, desi eu din ian ma intorc la job dar poate gasesc o modalitate sa raman in cic si sa lucrez cele 6h. stie cineva daca in cic poti avea vreun venit ca PFA?

va pupam si sanatate copilutilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Multumim.
LalaD, si eu am fost contrariata, eu stiam de existenta Streptococului B(eta) hemolitic si a Stafilococului auriu. Dar pe buletinul de analiza asta scria: Stafilococ hemolitic, atat. Am cautat pe net si toate sunt hemolitice. Deci nu e confuzie, a omis sa-mi scrie de care era, alb sau auriu (aureus). Oricum, daca vad ca Markus nu e bine de tot pana luni, va lua si el antibiotic conform antibiogramei (Amoxicilina sau Zinnat).

Mathias a fost si mai rau azi-noapte. Cred ca m-am trezit de 20 de ori. S-a culcat pe la 23, pe la ora 00, nu mai putea respira, horcaia asa, dar nu se trezea, gemea numai in somn. God, ce senzatie groaznica sa-l auzi facand asa. L-am trezit pe sotul si ne-am sfatuit ce sa facem. Eram intr-o situatie nasoala, si am trait un sentiment naspa de frustrare si neputinta, ca am f mers amandoi la urgenta cu el daca ne hotaram, dar cu cine sa-l lasam pe Markus?
In fine, am studiat noi pb. si am decis sa-i dam 1,25 ml de Salbutamol pt. decongestionarea cailor respiratorii si cate un puff de Olynth in fiecare nara. Da, stiu, nici unul din astea 2 medicamente nu se prea dau la varsta lui, dar n-veam ce face.
Nu stiu care dintre ele a avut efectul astptat, dar copilul s-a simtit apoi mai bine si a dormit cat de cat mai binisor, adica a putut respira.
Ca tot il doare ceva noaptea, cred ca in gat, ca-i vine sa-si scoata si suzeta s-o arunce, geme, se foieste, maraie, deci nu doarme linistit ca inainte.

Insa febra asta a lui m-a terminat. Prima jumatate a noptii a ars incontinuu. I-am dat la 20:00 Nurofen si antibioticul. La 00:00 iar ardea tare. I-am pus juma de Novocalmin. Cam degeaba, intre 00 si 02:00 a ars incontinuu. Asa ca i-am dat la 2 iar Nurofen. Si a scapat pana dimineata.

Concluzie, de la amandoi copiii. Febra lor nu trece cu Panadol, nici vorba! Doar cu Nurofen le scade. Nici Novocalminul nu e asa eficient, cel putin la puii mei.

Nah, ca v-am plictisit destul.
Plec la scoala sa fac ceva util societatii.
Tineti pumnii sa se faca bine mai repede copiii astia ai mei.

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

ancasoare, nu poti sa iei cic si sa primesti si bani ca pfa.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Venera acum m-am lamurit .
Ce "tari" aia de la laborator ca nu au precizat ce stafilococ e

Si daca te linisteste cu ceva sa stii ca si Andrei a primit puf-uri de Olinth in nas inca de pe la 3 luni cand era mucios rau . Asta e . A fost singurul care avea cat de cat efect. Si i-am pus si aparatul Olinth in priza.

Iar despre Salbutamol si Nurofen parca vorbesti de Bogdan ...si el reactioneaza cel mai bine la ele.

Va doresc nopti mai linistite si multa sanatate

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput