Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Multumesc de raspuns.Mi-a facut si antibiograma,da.Sunt cateva antibiotice acolo.La fetita ta cat a durat tratamentul?Faza e ca pe buletinul de analize scrie "semnificatie clinica incerta pentru infectie urinara".In cazul tau,scria clar pe rezultat ca are?Ca eu nu stiu ce inseamna asta.Urasc orasul asta plin de medici incompetenti

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

LauraD, Adela bea cam 650ml - 700ml lichid pe zi: 500 ml lapte (dimineata + seara) iar 150ml - 200ml chiar si 250ml, suc de fructe diluat cu apa/ceai HIPP/babydrink; sucul de porto i-l dau "pur" si apoi ii mai fac ceai)

Eu zic ca Eleni, bea "bine",desi ar mai merge un 50 - 100 ml lichid - da' dak nu vrea fata, n-o fortza.

Andreea, nu stiu sa-ti spun de bacteria aia; fetita mea a avut infectie cu e-coli; dar, cand i-ai facut urocultura nu ti-a facut si antibiograma? indiferent de bacterie, trebuie sa fie sensibila la 1-2 antibiotice.
Si, ma gandesc, ca se trateaza; dar numai, sa nu stai asa, ca-s pacatoase infectiile astea.
Sanatate la pui.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

lala d cu ce se va lauda Andutu la Bogdanel deseara ,cu papica trecuta de sita,bravoooo

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea29

Multumesc de raspuns.Mi-a facut si antibiograma,da.Sunt cateva antibiotice acolo.La fetita ta cat a durat tratamentul?Faza e ca pe buletinul de analize scrie "semnificatie clinica incerta pentru infectie urinara".In cazul tau,scria clar pe rezultat ca are?Ca eu nu stiu ce inseamna asta.Urasc orasul asta plin de medici incompetenti

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

LauraD, Adela bea cam 650ml - 700ml lichid pe zi: 500 ml lapte (dimineata + seara) iar 150ml - 200ml chiar si 250ml, suc de fructe diluat cu apa/ceai HIPP/babydrink; sucul de porto i-l dau "pur" si apoi ii mai fac ceai)

Eu zic ca Eleni, bea "bine",desi ar mai merge un 50 - 100 ml lichid - da' dak nu vrea fata, n-o fortza.

Andreea, nu stiu sa-ti spun de bacteria aia; fetita mea a avut infectie cu e-coli; dar, cand i-ai facut urocultura nu ti-a facut si antibiograma? indiferent de bacterie, trebuie sa fie sensibila la 1-2 antibiotice.
Si, ma gandesc, ca se trateaza; dar numai, sa nu stai asa, ca-s pacatoase infectiile astea.
Sanatate la pui.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Andreea,mami de Raducu (30.01.2008)
http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Prima data a fost doar suspecta (asta pe la 6 luni) si a facut CEFORT in branula , 5 zile ca atat a rezista vena ei; apoi, ii tot repetam sumarul + urocultura (la Gr Alexandrescu) si iesea "flora bacteriana mixta". Si ne-am chinuit asa pana pe la 8 luni, cand, dupa ce ii facusem pe la diverse laboratoare si nu iesea bacteria, m-am dus la CANTACUZINO si la VICTOR BABES (fetele m-au trimis). Si la ambele laboratoare a iesit e-coli, iar in sumar apareau frecvent eleucocite. Si cu analizele astea m-am dus iar la Gr Alexandrescu si mi-a dat AUGMENTINE BIS, "pe gura", 10 zile. Apoi, am repetat analizele (tot la CANTACUZINO) si a fost ok; de-atunci i le-am mai facut o data (tot negative au iesit)- timp de 2 luni, cam la 3 saptamani trebuie sa le repeti, sa fi sigura ca nu mai apare. (eu o sa i le repet la sfarsitul lunii)

La inceput si mie mi-au spus la Gr Alexandrescu ca, "dak sunt pana in 100.000 pot sa stau linistita", mai ales ca nu iesea bacteria, iar Adela nu facea nici febra (nu-i obligatoriu sa faca).
Dar eu n-am "stat linistita" si m-am dus la CANTACUZINO.

Sfat: dak poti, fa-i analizele la CANTACUZINO; imposibil sa nu iasa ceva sigur; si poti sa te programezi si la un consult cu bb.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

hai sa va zic ca de cateva zile reusesc si eu sa mananc ca oameni mari,nu mai am deloc dureri in gura ,la taietura aia si pot manca orice
a fost nasa Sarei pe la noi ,ia adus 2 tinute de iarna,MORTALE,una pantalon cu geaca,caciula si manusi cu snur si fular ,set ,si una un fel de salopeta cu tot cu maneci si caciluita dar are asa fain la manute de se intoarce marginea si nu mai e nevoie de manusi,asta e mov,sunt foarte frumoase,imi plac mult

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Carla Alexia
Andrei
Conrad
Matei

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Raport de 9 luni:
8.200 kg
74 cm
2 dinti (unu sus si unu jos)
ridicat in picioare de cate ori ajunge la ceva inalt (ex. canapea)
modalitate de deplasare rapida: de-a buselea
face "Pa" de fiec data cand cineva e la usa

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

doua picioare la popou pentru nesimtiti
nici la mine nu se fumeaza, inca de dinainte de a avea copilul...si nu am de ce sa dau o explicatie...e casa mea si regulile mele...iar de raceala...ce sa mai zic...eu i-as fi scos pe usa afara.

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

aaaa si am uitat sa va zic ca doreau sa fumeze,in cas,ca e frig afara si doara daca fata e sus de ce jos nu se fumeaza,pardon?trebuie sa dau exlpicatii cuiva ?

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

UN PUPIC MARE MARE PENTRU TOTI PITICII SI TOATE ZUZELE!!!
Ne cerem scuze ca n-am mai intrat de foarte mult timp,dar avem un program incarcat,cu mult timp petrecut afara(chiar si in zilele mohorate),cu plimbat de manuta non-stop,asa ca nici timp sa mananc nu prea am,deci pe net numai seara cate 5-10 minute,asa de delectare..
Noi suntem bine.Iris e o alintata in toata puterea cuvantului,nu sta singura nici o clipa,trebuie sa fiu planton langa ea tot timplu,face la olita treaba mare,papa bine,merge aproape singura.Cu mersul in patru labe nu prea le are,ca e mult mai usor sa planga cand vrea o jucarie decat sa mearga dupa ea.Cu sanatatea o duce bine,n-a avut inca nici o problema si sper s-o duca tot asa.
Cam atat despre noi...sper sa mai intru din cand in cand,asa ca sa nu uitati de mine..

Va pup inca o data si multa sanatate!

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

banuiesc ca la "intamplare"?!
Oricum, felicitari ca sta pe ea.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Roxana, genial clipul cu Adelutza. m-am bucurat sa revad o parte din pozele cu bubulina mica! de la stefan, ca a vazut si el pozicile.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Laura, eu zic ca e bine.
stefan bea cam 450-500 ml lapte (jumate facut cu cereale... ca altfel il scuipa). plus 100-150 ml de apa pe zi. in afara de asta, isi mai ia lichide din fructe din legume si din iaurt.
pampersul e plin si saliveaza la greu, deci clar nu e deshidratat...

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Fetelor, oare exista vreo recomandare ca la varsta asta trebuie sa bea "x:" ml. de lichid ???
Eleni a mea bea cam 500-500 ml. de lapte in fiecare zi + 150 ml de su c si vreo 50 de apa....
este bine?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Povestea Nasterii

Mergi la inceput