apiterapie Dl. Prof. Vasile Andritoiu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

littlegirl merci pt urari dar nu ai citit bine,eu din pacate nu sunt insarcinata si nici nu am facut trat lui Andritoiu...eu vroiam sa va intreb pe voi cum este...am vazut ca multe fete au reusit,si am vazut ca si voi ati vrut sa-l faceti? ati renuntat?

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Eu cu sotul am inceput de pe 6 februarie; sotul are oligospermie severa (2.500.000 spermatozoizi); eu in aparenta n-am nimic, dar am decis sa iau si eu produse apicole

initial am vrut sa mergem la andritoiu, ne facuseram programare; ne-a comunicat pretul de 21 mil si sotul a stat pe ganduri; nu ca nu suntem dispusi sa dam 21 mil pt un copil, dar din cate am citit pe net, andritoiu iti trimite miere poliflora si otet de mere si ceva produse proprii, botezate cu nume proprii pt cei 21 mil

am cercetat in stanga si-n dreapta si am decis sa cumparam aceste produse de la alti apicultori

dimineata iau 2mg laptisor de matca, sublingual, apoi o ceasca de apa, 2 lingurite polen si miere poliflora cu propolis; sotul la fel, numai ca el dupa masa ia ceva combinatie de miere cu polen si apilarnil

nu ma pot lauda cu nik pana acum; atat doar ca mi-au disparut cosurile; aveam multe, gen furuncule pe maxilare; acum sunt curata; de spermatozoizii sotului...suntem ff curiosi amandoi; dar mai asteptam pana la inceputul lunii mai s aafcem spermograma

inca ma intereseaza ce prescrie andritoiu altor cupluri...vreau s aaflu unde este secretul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele! Littlegirl, cum iei tu tratamentul, le iei pe toate pe cele pe care le-ai scris? Sau impartite de-a lungul zilei. As reinnoi rugamintea lui littlegirl pentru fetele care au primit acest tratament si sustin ca au ramas insarcinate in urma lui, sa ne spuna si nous cam ce si cum au luat. Sa ne facem o idee. Poate incercam ceva cu produse mai ieftine. Intr-adevar nu toata lumea isi permite 20 21 de milioane. Sau poate fetele care sustin treaba asta vor doar sa faca reclama acelor tratamente scumpe si nu sa faca un bine si altora?

Mergi la inceput

alina, pana ne impartaseste cineva tratamentul lui andritoiu iti explic cum luam noi tratamentul:

laptisorul chiar cand ne trezim, dupa vreo 20 min bem apa, apoi luam cam 2 lingurite de polen si la scurt timp 1 lingura de miere si apoi o lingura de apa cu 30 picaturi de propolis

mancam

dupa ce manca, sotul ia o lingura de apivitas forte (miere cu apilarnil)

in timpul zilei bem (de persoana) 0.5l de apa cu 1,5 lingure de miere si 1,5 linguri de otet d emere de la apicola

seara, la fel ca dimineata, dar fara laptisor de matca, iar sotul isi pune si o lingurita de tinct de branca ursului in 100ml apa

atat facem noi, atata am putut afla din stanga-n dreapta de la ff putine fete binevoitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc frumos. Sper sa mai aflu si eu cate ceva. O sa iti scriu. Pup si ce vrem noi mai mult sa se indeplineasca!

Mergi la inceput

au trecut 2,5 luni de cand facem tratamentul lui andritoiu; sotul si-a refacut spermograma; in loc de 2.400.000 i-au iesit 10.000.000; la mobilitate in loc de 40% i-a iesit 85%..deci sunt imbunatiri.....doar 15% n-au aspect normal, ceea ce e ok.....eu merg pe mana acestui tratament....nu am ramas gravida..dar sper ca intr-o zi..daca nu ne lasa nervii....o sa se intample si la noi minunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice08 spune:

buna fetelor sunt noua pe acest forum
va rog frumos cine are nr de tel al dr andritoiu sa mi-l trimita si mie pe pm.Am vazut pe mai multe situri ca il recomanda foarte multa lume pentru ca se pare ca a vindecat boli care medicii nu au putut trata.eu una cred foarte tare in produsele apicole ptr ca toti am invatat proprietatile mierii,polenului si despre ceiuri,iar dansul numai cu asa ceva lucreaza.

ps.va rog urgent sa imi trimiteti nr de tel al dl dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muntean3 spune:

Nu stiu daca ti-a dat cineva nr de telefon al d-lui Andritoiu, oricum iata-l: 0253/270.221 ( preferabil dupa ora 19,30) La sfarsitul lunii aprilie i-am facut si eu o vizita la Balanesti, langa Tg Jiu, dupa ce vorbisem in prealabil la telefon si schimbasem cateva mail-uri legate de afectiunile mele (endometrioza si fibrom uterin). Am trimis si rezultatele analizelor cerute.
Nu intru in amanunte, spun doar ca mi-a facut o impresie buna, orice s-ar spune despre el, nu e un sarlatan, puteti citi interviuri si diverse exemple de cazuri vindecate in Evenimentul de Iasi (colaboreaza strans cu Facultatea de medicina de acolo). In camera lui de lucru e plin de dosare cu cazuri tratate, are reputatie internationala, are 20 ani de experienta in tratarea celor mai diverse boli - dar majoritatea dosarelor lui sunt cu afectiuni ale aparatului genital feminin.
Nu stiu inca daca tratamentul lui va functiona in cazul meu - abia la inceputul lunii viitoare voi repeta unele analize pentru a vedea daca s-au miscat lucrurile - dar pot afirma cu mana pe inima ca omul merita toata consideratia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

dupa umila mea parere,endometrioza si fibromul au o puternica componenta hormonala,pe asa ceva a mers dumnealui in tratament?

Mergi la inceput

Salutare fetelor!!!!

daca va uitati in urma la acest subiect veti vedea ca am facut tratamentul lui Andritoiu, de fapt mai mult sotul, ca avea oligospermie severa.
Acum, la 4 luni de la inceperea tratamentului pot sa va spun ca am ramas GRAVIDA!!!!! nu pot sa cred!!!!! de Rusalii am avut primul test pozitiv din viata mea si am ramas masca!
deci se poate! tratamentul functioneaza!

Mergi la inceput