Puiuti de Randunici 2008!! (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

bubu,am citit sa stii,numai ca am inteles ca tu i-ai dat cu fructe,eu asteptam sa vad ce zic si alte mamici,cu ce alte legume se poate amesteca.Dar cred ca i-l dau copt si singur.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nu rad maaaa! nici eu nu sunt asa experta! foi de placinta nu stiu sa fac...eu sunt innebunita dupa dovleac. Si fac strudele cu foi din alea congelate, cumparate. Dovleacul in curat si il bag la robot, ca te chinui cu razatoarea, ca e tare...la robot am un disc si il face ca pe razatoarea mare. Apoi il calesc cu zahar pana scade toata zeama. Si apoi pun scortisoara si nuca Foile alea de placinta, le dezghet, apoi pun vreo 4-5 foi la un strudel, foile le ung pe fiecar ecu ulei si pun compozitia de dovleac si le rulez. LA bag la cuptor, cand sunt gata le scot si pun un prosop umed pe ele.
Uite
http://good-times.webshots.com/photo/2686722630102227597MWwTtJ?vhost=good-times

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Mie nu mi se pare ca ar merge dovleacul cu legume...chestie de gust, cred...e dulce si il asociez cu fructele , tot coapte.

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Stela, Matei e binisor, de n-ar fi mucii.... Of, numai maine nu e poimaine si dupa aia sambata, pe la 5, sunt iar fericita!! Sper sa treaca boala pustiului pana atunci, si sa nu "sucombez" eu...

Bubule, socrii mei sunt la 180 (parca) de km, parintii la 220... fain rau! Desi poate nu sunt in acord cu ce ti-au spus fetele, eu as zice daca poti sa il tii acasa pe Vlad pana mai creste Stefan, asta daca poti. Eu stiu ce inseamna copil dus in colectivitate si prin ce perioade trec ei, asta daca nu este el mai norocos... In fine, vei sti tu ce aveti de facut.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Bubumercic.Yamii..ce pofta mi-ai facut.Sa vad ce inspiratie imi vine maine si fac eu ceva cu dovleac.Si eu mor dupa dovleac.La strudelul tau cate pachete cu foi folosesti?
Daca ma gandesc bine,cred ca ai dreptate cu dovleacul amestecat cu mar.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Nico, eu am avut o experienta nasoala cu Vlad...acum 2 ani, in noiembrie...de-aia sunt asa in dilema...l-am dus la cresa la 1,11 ani pt. ca peste doua luni ma intorceam la servici. Si era atat de frumos la cresa, era de stat, mancare buna, 10 copii in grupa...super...de-aia l-am si dezvatat atunci de pampers, in ideea ca merge la cresa...si suzeta tot atunci i-am scos-o. Asa. Si l-am dus o saptamana la cresa si vineri cand l-am luat avea putina febra. Saptamana urmatoare l-am tinut acasa cu febra 39, l-am dus la dr si a zis ca are faringita, ne-a dat augmentin. Dupa ce am terminat 7 zile de augmentin, am fost la zoo, prima iesire din casa, era o zi superba de toamana, cu soare, si deodata Vlad a adormit la mine in brate si nu stiam ce are...ardea...am ajuns acasa si avea febra 40! si l-am dus la Stanciu, ca de-atunci ma tot duc la el. La spital, la Budimex, am stat la coada cu n-spe copii bolnavi . Si mi-a dat alt antibiotic si la fel, nu-i scadea febra...si antitermice, supozitoare, siropuri...si mi-a vomitat apoi de la atatea medicamente cu sange...in seara aia m-am internat cu el la Stanciu, i-a facut toate analizele, avea o infectie puternica, leucocitele, parca alea, erau duble-triple...nu mai stiu...si i-a pus branula si i-a dat 2 antibiotice intravenos...si ne-am dus dimineata si seara sa i le faca la spital...imi slabise de era pielea si osul...si era mic...a avut adenofaringita si nu mai stiu cum...si am ramas traumatizata, daca stiu orice minut din zilele alea...si de-aia mi-e asa teama, din cauza experientei asteia...si de-aia nu l-as duce acum la gradi(tot noiembrie...brrr...), ca mi-e groaza de-asta.
Poate n-o sa se mai imbolnaveasca asa rau, dar cu Stefan ce fac? ca ma gandesc acum ca daca pateste el ceva??? paranoia, stiu

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Nico,sanatate!

Stela,

Mergi la inceput

Stela, un pachet de foi. Si la un strudel din ala lung pui 4-5 foi si iti ies vreo 3 strudele...nu mai stiu cate aveam eu in tava

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Mercic bubu.3 strudele lungi aveai.Cred ca asa fac si eu.Doamne,ce ai mai patimit si tu cu Vladutz.Saracutul,of.Sper sa nu mai treci vreodata prin asa ceva.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iata-ma si pe mine , varza dar prezenta Am recuperat la greu azi dupa greva de ieri (mancare, cumparaturi, lectii, parc, musafiri, curent oprit, tot tacamu')Acum astept sa se culce domnisoara pe care INCA o mai doare gatul si suge tacticos un tantum verde din clipa in care am trimis-o la culcare Tuchi tu auzi? Vrei sa se culce cu bomboana in gura si sa se inece Doamne fereste ? Si uite-asa, mutumita lui tantum verde va scriu si voua cu ultimele puteri...ca soldatul sovietic, fara maini fara picioare si inca se mai tara
Vladutz a mancat azi de toate pentru toti intr-o ordine numai de el stiuta si de astia de la RENEL ( Stela, n-am ales bine blenderul , sa stii ca daca nu-i curent nu merge ) Asa ca, traiasca pilaful congelat si iaurtul cu cereale
Olgutza imi pare rau pt mucii printesei, sper sa se care repede de la voi, ca sunteti periculosi,traiti cu sperietoarea (a se citi NILA)in casa Judecand dupa dialogul de pe mess, si pe voi a tunat si v-a adunat
Bububuna decizia cu Lica, sunt sigura ca vei gasi pe cineva ca totusi tu nu ceri mult...cine stie ce program lung sau ce munca de sisif ...am vazut ca te-ai plicti azi, imi venea sa te chem pe la mine prin asociatie ca stii ce aburaraie era!!! (mai ales ca nu mergea hota , traiasca mama lor de la RENEL)
Tuchi mi-a placut cum ti s-a dezlegat tie limba (ma si miram ) si ai dat cu Caprarii si cu naturistii de pamant, mama lor de bolsevici
Liana dar ce creste zaresc eu de la mine din cartier daca ma uit in zare? Sa fie camasi?
Stela asa e cu butonul ala, se cere apasat continuu ...noroc ca isi face treaba repede obectul si nu-ti amorteste dej'tu pe buton!
Luny bine ai revenit...am vazut ca n-ati venit cu mana goala Pai daca oti fi trecut prin Brasov pe la Matei de Nicoletasi prin Ploiesti pe la printesa Sophie E de groaza cu viroza asta, si vad ca tine, nu se duce o data
Clau
Si o stire mareata : Elara traieste Si cica de la 1 ian o sa traiasca si mai bine Bravoooo
Simoasa-i viata uneori, dar toate se rezolva pana la urma
Arieldata viitoare sa asculti de tanti si sa lasi carutul la intrare ca altfel trebuie sa-l cari pe scari in brate Si pentru stanga/dreapta eu stiu o metoda mai decenta :al cu paie/al cu fan Oricum la tine nu exista zi fara aventuri, sta scris in gena ta
Si o urare pt puii aniversati azi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput