Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)
Raspunsuri - Pagina 21
daniela6 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Anne,mersi!Mi-e ca dupa alegeri,dupa ce astia n-or sa mai tina situatia artificial sub control,o sa fie si la noi la fel,poate mai rau. |
din nefericire pt noi astia ne mint. criza este aici ei aplica niste masuri aiurea si cand nu se va mai putea va fi "vai de noi"
asta este si motivul pt care apar tot felul de arestari, scandaluri, ca sa ne distraga atentia.
Lorenza spune:
citat din mesajul lui daniela6 [quote]citat din mesajul lui Lorenza Da' eu nu inteleg ce treaba are ambasada? [/quo http://forum.protvintl.ro/stiri/top-ro/peste-40-romani-pagubiti-de-site-ul-francez-la-redoute.html http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t283426.html. |
Nimic nou,aste-s actiuni initiate de grupul nostru,si n-are nicio legatura cu cazul tau.Atunci LR-ul a vrut abuziv sa intrerupa comenzile catre Romania si noi am luat legatura cu toate instantele care puteau sa ne ajute cu ceva.Tu,daca esti nemultumita ai alte cai de atac,nicidecum sa apelezi la ambasada.
miki68 spune:
CAPITOL NOU
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bratu Monica
Am purtat-o eu cu dres si nu se electrizeaza de loc. E super! e foarte frumoasa rochia dar e poliester 100%.ma gandesc ,ca se electrizeaza si vine ca draku.Tu ce zici? Monikka vacanta Moeciu 2008 |
daniela6 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Nimic nou,aste-s actiuni initiate de grupul nostru,si n-are nicio legatura cu cazul tau.Atunci LR-ul a vrut abuziv sa intrerupa comenzile catre Romania si noi am luat legatura cu toate instantele care puteau sa ne ajute cu ceva.Tu,daca esti nemultumita ai alte cai de atac,nicidecum sa apelezi la ambasada. |
---------
dupa ce am scris msj-ul mi-am dat seama ca nu am raspuns ce trebuie. despre actiune la ambasada mi-a spus o prietena.
Lorenza spune:
citat din mesajul lui daniela6 Lorenza, daca tot ai folosit cuvintele: cai de atac, invata-ma si pe mine. multumesc |
De pilda,refuz de plata la banca,daca nu ti-a ajuns comanda.
daniela6 spune:
asta da noutate.
cum sa fac asta?
ei blocheaza banii in momentul cand ai lansat comanda.