maternitatea Filantropia (I)
Raspunsuri - Pagina 2
Eseea spune:
Delia, ai pm. Asteptam cat mai multe detalii despre aripa noua, pleaseeeeeee.
Mami de fetita si de baietel 18+
vourvourou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Delia, ai pm. Asteptam cat mai multe detalii despre aripa noua, pleaseeeeeee. Mami de fetita si de baietel 18+ |
Buna, te rog frumos sa imi trimiti si mie pe pm informatii despre preturi. Eu nasc in februarie cu dr. Catalin Haiduc.
Multumesc mult.
delia_alx spune:
Multumesc de PM Eseea!Acum am venit de la Filantropia si am sa va spun ce am aflat, nu prea multe din pacate. Dr. m-a consultat tot la vechea camera de garda si mi-a spus despre aripa modernizata asa: aceasta aripa in realitate i-a fost data drumul acum 2 zile si este doar partial functionala. Mi-a spus ca deocamdata nu ma poate duce s-o vizitez (dar vad eu peste ceva timp cum fac s-o vad) dar ca totul este renovat si conditiile sunt f. bune. Exista rezerve de un singur pat(room-ing) cu baie proprie la care inca nu s-a stabilit pretul si saloane cu 2 paturi unde nu stiu daca se plateste si mergi tu la bebe sa-l alaptezi. Oricum mi-a recomandat sa nu stau singura in rezerva ca este mai bine sa am companie. Mi-a mai spus ca saloanele vechi de 6-8 paturi au fost desfiintate. Cam atat am aflat cand vad aripa renovata va tin la curent. Daca poate sa-mi dea cineva pretul aproximativ care se da la dr. pt. cezariana ii multumesc anticipat.
grati.ela spune:
in ianuarie am stat in rezerva de 3 locuri de 100ron. In prima noapte am fost 3 mamici si a fost super...noaptea urmatoare am stat singura si am numarat persoanele care veneau la camera de garda...am bantuit prin camera...m-am plictisit ingrozitor.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Eseea spune:
asa e!! si eu discutasem cu dr despre rezerva. Am nascut si in dimineata aia m-au pus intr-un salon cu 4 paturi, urmand apoi sa ma duc la rezerva. Numai ca asa bine m-am simtit cu fetele, incat cand a venit dr sa ma intrebe daca vreau sa ma mut la rezerva, am zis ca nu, ca vreau sa stau in salon. M-a intrebat de 2 ori chiar, ca era si o tigancusa in salon si era sigur ca-s disperata sa ma mut. Dar era asa haioasa, ca muream de ras toate 4.
delia_alx spune:
Da in acea rezerva de 100ron cu 3 paturi am stat si eu acum 3 ani jumate cand am nascut si nici macar nu avea grup sanitar propriu. Dar acum nu mai exista din cate am inteles.
grati.ela spune:
Delia, cred ca nu vorbim de aceeasi rezerva...asta avea grup sanitar propriu (foarte mare, 2 chiuvete si doua cabine - un wc si o cabina de dus).
grati.ela spune:
si ce mi s-a mai parut extraordinar la Filantropia: aveau psiholog...m-a ajutat enorm in privintza integrarii lui Dudu in viata Ozanei.
Eseea spune:
serios Grati? Pe "vremea mea" nu aveau, sau cel putin nu am auzit io. Apare in cazuri mai speciale sau cum? daca e asa bun, ma intereseaza si pe mine, referitor la bb2. da detalii si tu, zau.