maternitatea Filantropia (I)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mara ma bucur tare mult ca esti multumita! Conteaza f mult pt psihucul tau. Si ma bucur ca ai fost multumita de spital, si eu am fost, si am inteles ca acum e si mai si ! Chiar daca nu stai f mult in spital, conteaza enorm si conditiile si mai ales comportamentul personalului. Eu am fost multumita, sper sa fiu si acum la nasterea nr 2.

Eu ma simt bine , am avut cateva zile prin decembrie tensiunea cam mare, am fost la camera de garda trimisa de dr meu, acolo iar am avut parte de un comportament f frumos din partea dr de garda si a asistentei Totul e ok acum, nu am mai avut tensiunea marita de atunci ( si mi-am mai cumparat si tensiometru ).

ecografiile...cele de rutina le fac la dr Haiduc, cele morfologice am facut la dr Iosup si la dr Pop, iar la inceputul lui februarie merg la dr Steriu, pt cea de 32 de saptamani. Si apoi ma voi duce cu eco la dr Haiduc.

eu.........simt ca intru in linie dreapta, sunt fericita dar si ingrijorata de cum va decurge totul dupa nastere ( de nasterea in sine nu mi-e frica, vreau doar sa fie bb sanatos si eu sa ma intorc sanatoasa la fetita mea si la sot), de cum ma voi descurca singura toata ziua cu 2 copii, sa nu sufere fetita mea minunata care sta lipita de mine toata ziua si care incearca sa probeze toti botoseii si pantofiorii ce i-am luat pt bb si plange ca nu-i intra........care imi mangaie burtica si ma da cu crema ( desi nu cred ca ea constientizeaza ca e un bb acolo), ea care adoarme numai tinandu-ma de gat si jucandu-se cu parul meu.....nu stiu ce o sa faca vreo 3 zile fara mine si eu fara ea - ca nu am stat despartite mai mult de 2-3 ore niciodata, si alea numarate pe degetele de la o mana...ma rog, ganduri, emotii.....na ca m-a luat melancolia, ca ea doarme acum si pot scrie mai mult. Nu ma vedeam si mama de baiat si acum VOI FI.

tie iti doresc "clocire usoara" si sa ne dai o veste buna in 2 saptamani.

Zaizak ar fi super sa ne intalnim la nastere dar tu parca vroiai sa nasti la Euroclinic?! La dr ai mai fost? Cand ne mai da aanalize de facut??

Ariya, eu nu am ultimele preturi, eu am nascut acum un an si 9 luni. Aveam o colega de camera care a nascut cu dr Peltecu, prin cezariana, i-a dat 300 de euro ( iar acum e chiar mai scump euro, deci eu cred ca e arhisuficient). In rest, eu am dat si voi da si in martie cam asa :

- anestezist - merge cam 2 mil
- moase ( erau 2) - cate 500000
- neonatolog- noaptea nu am dat nimic dr care a primit copilul dar am dat a doua zi la dr care a avut-o pe fetita in grija ( alta decat cea de noaptea) - 500000
- am mai dat de cateva ori la asistentele de la copii cate 100000 ca sa ma cheme la alaptat la cerere- aberant, nu?!
- la asistentele noastre de la lauze nu am dat nimic niciodata

o fata care a nascut de curand acolo, tot prin cezariana, a dat 8 milioane medicului ( cam atat merge : natural : 4-6 milioane, cezariana : 7-10 milioane, atat mergea si atunci cand am nascut eu).

Mami de fetita si de baietel 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

eseea am activat PM - ul
astept in continuare vesti despre tarife neoficiale (cat mai multe detalii) si daca se poate de la mamici care au nascut recent
multumesc anticipat

36+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

tocmai am scris mai sus tarifele care circula.

acum SPEEEERRR ca cele care nasteti curand sa nu ne uitati dupa nastere si sa reveniti cu detalii, asa ar fi frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

Multumesc Eseea ...
am scris in speranta ca poate a nascut cineva mai recent si ne mai spune si alte tarife

36+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

multumesc mult,Eseea!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Miguel Adriano

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Ariya, sa-ti traiasca copilasii si sa-ti dea Doamne-Doamne un puiut sanatos! Nastere usoara si un bebe frumos si mancacios!
Sa nu ne uiti dupa nastere si sa ne aduci vesti cu tot ceea ce se intampla in spitalul Filantropia!

P.S. Cu ce doctor vei naste?

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Eseea crede-ma ca nu stiu inca unde o sa nasc, un sg lucru vreau.......CEZARIANA.La Catalin am fost pe 07.01.09 imi daduse niste analize de facut glicemie,toxoplasma,etc.si am fost cu rezultatul la el la Medical City mi-a facut si o eco atunci,totul este ok. Cind ii zic lui Catalin ca vreau cezariana face misto de mine zice ca e prea devreme sa vb despre nastere,acum mi-a spus ca vb cind vin cu rez de la eco de 32 care de fapt o sa o fac la 34,la Medlife la Steriu. Am prog pe 10.02.09 la 17.30, tu cind ai?Despre alte analize habar nu am,cica ar trebui sa le facem pe ale care le-am facut la incepu la medicul de familie,nu stiu sg.30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Fetelor care sunteti la Catalin, voua v-a zis sa mergeti la eco la un anumit dr? sau a-ti mers voi unde a-ti crezut? Ca mie asa mi-a spus, sa fac eco la un anumit dr, insa acesta era ocupat toata luna ianuarie si treceau cele 22 de sapt cand trebuia sa fac eco si am mers in alta parte. Credeti ca se va supara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eLENA DE REGULA TE TRIMITE LA sTERIU SAU rADULESCU...scuze pt litere...rosu de furie nu se face...eu am mers la Pop si nu a fost prea fericit dar eu am fost happy. Deci nu te stresa...dak luai leg cu el poate aranja sa faci eco in Filantropia la Radulescu...ca-i trece!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

hei hei!!

Aryia nastere usoara, asteptam vesti!

Zaizak , de ce vrei neaparat cezariana?? Ma rog...Eu merg pe 2 februarie la eco , tot la Steriu la Medlife.

fetelor cu eco...eu la 12 saptamani am facut ( pt dublu test) la Anca Simionescu, la Filantropia. A fost ok. Apoi la 16 saptamani am fost la Iosup. La 22 de saptamani am fost la Iosup iar, iar apoi la 23 de saptamani la Pop. Cel mai mult mi-a placut la Pop, mi s-a parut cel mai profesionist. Catalin a cam strambat din nas la Iosup, a zis ca nu are incredere...dar asta e, ru tot la el am facut. la Pop a mai strambat putin din nas, dar mai putin ca la Iosup....ei, asta e..las' ca-i trece, pana la urma fac pe banii mei, nu? Acum la 32 de saptamani, am zis sa-i fac si lui hatarul si sa merg la Steriu. Eu am mai fost o data la ea sarcina trecuta, tot pe la 32 de saptamani, la Filantropia...atunci am iesit spume de nervi si sotul la fel pt ca a vorbit TOT TIMPUL, de cand am intrat pana am iesit, la telefon cu o pritena. Dar ma rog, sper ca la Medlife nu-si permite, ca o sa-i spun direct daca face asta. Totusi am citit pe forum de multe fete care au facut eco la ea si a fost multumita de competenta ei. Va povestesc dupa.....

Elena, unde ai facut eco?
Ii spui exact asa, ca Steriu ( ca stiu ca ea e in concediu toata luna ianuarie) era in concediu si ai facut la alt dr.

Mergi la inceput