Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 2
Danelutza spune:
Doina a plecat mustatea de la cuscra, de aia a fost ieri la spovedit , urmatorul sfint ma asteapta pe mine sa ma spovedesc
Monica am deschis eu capitol nou, ce facusi te ratacisi si nu ne mai gasisi ?
Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
Mey...voi cred ca v-ati oprit la rafturile alea a lu' Miki. Hac!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Doamna lu' domnu Musteata,ce zici?Te risti la un pacat cu un tiramisu? Da' stii ca nu-i degeaba,daaa?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ionela roxana spune:
buna dimineata gasca!
il vreau si yo pe mustatea, is c-am departe dar poate se incumeta sa vina si pe la mine; ii arat templele, ii arat ce vrea el si il hranesc cu ce ii doreste inimioara
mihaaaaaaa vreau teramisu!!!
ma duc sa-mi hranesc pana una alta cucuietele, si nu in ultimul rand pestii
o zi buna tuturor
mhldvrc spune:
Neata!!! Va servesc cu cafea, www.ecora.ro/images/cafea%20ceai1.gif" target="_blank">ceai sau www.mayra.ro/assets/images/INT1/fresh_in.jpg" target="_blank">fresh, dupa preferinte. Ca sa fie tacamul complet si cu www.freefoto.com/images/09/29/09_29_52---Scones--Jam-and-Cream_web.jpg" target="_blank">scones alaturi de www.youtube.com/watch?v=DA1agHT5kUA&feature=related" target="_blank">Covaci.
MULTUMITE???
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008
mhldvrc spune:
Da-ne-o veste!
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008
alexa si mami spune:
neata!
moama, mihaela, ce tratatie!!! super multumite
plecam mai spre amiaza, va spun deseara noutatile.
alexa simami
Danelutza spune:
Mihaela multumim de tratatie
Alina drum bun si te asteptam cu vesti bune, poate-ti spune ca cucul s-a transformat in pasa
Cuscra vreau si eu tiramisu, dar pina ajunge ma multumesc cu o briosa linga ceasca cu cafea cu lapte. De ginerica nu mai soptesti nimic, in afara de faptul ca s-a speriat de artificii, ca asta cetii pe la vecine
Monule absent nemotivat
Miki ce m-as fi dat asta noapte la sticlele alea ale tale, ca pe la 2.30 eram treaza si am adormit aproape de ora 4
Ma duc sa fac treaba, va tuc in ordine analfabetica. Dupa amiaza mergem la o petrecere la o domnisoara de 9 ani, asa ca trebuie sa ma duc cu Isabella intii sa-i cumparam cadou si nu stiu ce . Anul trecut i-am cumparat o pereche de cercelusi de aurel, anul asta am sa-i cumpar probabil ceva sexy de imbracat si mai am de cumparat si pentru o fetita de trei ani, pe care o sarbatorim in 28, in saptamina cu vacanta
Gata, am dat raportul, ma duc sa dau cu aspiratorul, si e o vreme de kko, sigur ploua mai tirziu
Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:
danelutza, facem control de data asta. nu mai e dubiu, e cuc si gata, sanatosi sa fim distractie placuta la petrecere!
alexa simami
mikiriki spune:
Neatza,
Brrrr...am fost cu misterul la plimbare si mi-a inghetzat nasul.
Mihaela, multumim pt. tratatzie
Alina, drum bun
Danutza, rafturile au ramas intacte . nici eu n-am dormit prea bine. cred ca din cauza ploii. distractie placuta la petrecere.
Miki