Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Adee si ce ovule ti-a dat pt. 'super-oferta'? Lasa, stai linistita ca astea se trateaza si fara sa-l afecteze pe bb.

Bubulina tin pumnii pt. eco de miine. O sa fie super bine, da???

Iuca si pt. tine doi pumni strinsi de la mine! Poate aflati si sexul.

m13+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Multumesc mult madyn. Eu maine fac 12 sapt, nu e prea devreme sa le aflam sexul?

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Buna fetelor.

Nu scriu prea des dar incep fiecare zi cu voi. Noi suntem bine, doar foarte obositi. Fiu-meu nu doarme nici acum , se trezeste de cate 2-3 pe noapte, cu toate ca are 3 ani si 4 luni. Mai puneti si trezirile pt pp si gata noaptea. Dimineata la lucru pana la nu stiu ce ore si iar.

Va invidiez sincer cand citesc cat concediu de maternitate aveti... Aici avem 50 saptamani cu 55% din salariu. In SUA au 3 luni. Cititi bine, nu e o greseala. Cat despre reducerea programului de lucru... Daca faci fata bine daca nu sunt altii care pot, pa si la revedere. Asa ca eu personal lucrez si cate 9-10 ore pe zi si conduc cate 2 ore zilnic ca sa ajung la serviciu. Ecografe- 2 max 3 toata sarcina. La noi vizita la obstretician inseamna cantarire, luarea tensiunii si masurarea burtii. Am fost insarcinata cu fiu-meu si nu am avut un control ginecologic toata sarcina. Abia dupa nastere cand am facut o infectie din cauza ca nu au curatat inauntru placenta si am avut resturi placentare infectate, si cand am facut aproape septicemie mi-au acordat un pic mai multa atentie.
Sa mai mentionez ca nu am avut si nu am nici un ajutor? Nu spun astea sa ma plang, doar ca sa vedeti cat de fericite puteti fii. Sa apreciati din plin ceea ce aveti. Emigrarea are clar parti pozitive si muuuulte parti negative. Dar asta e drumul pe care l-am ales.

Sunt si eu printre veteranele si de varsta si de ani de casatorie. Facem si noi 10.

Va pup pe toate si sper la un moment dat sa mai am o bucatica de timp sa mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

multumesc fetelor, sper ca toate sa avem numai vesti bune la teste si eco.
In legatura cu numele ... inca nu sunt f. hotarata daca sa ii ramana numele ales de sot, si sa mai cautam unul sa se potriveasca , pana acum nu am gasit un nume sa rimeze cu Sophia, si sa si imi placa

ada 16+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

OlgaTarziu si aici e cum zici si tu doar ca avem doar 26 de saptamani postnatal. Dar spre deosebire de fetele din Ro n-o sa ma stresez oare vine dr meu cand nasc sau nu? Mai ales ca paote nasc de Paste... mi-a zis dr luni ca compu zice ca nasc pe 13 (nu mi-ar conveni sa nasc inainte de 13 ca nu am cu cine sa-mi las fetita).Eu stiu ca ma va asista moasa care va fi libera iar daca vad ca vine dr in sala stiu ca e de rau.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

iuca, da cred ca e cam devreme, oricum sanatosi sa fiti in rest chiar nu conteaza

OlgaTarziu, Timi si la voi, dupa ce se incepe serviciul, bebeii unde ramin? Aveti crese, gradinite sau cum le-o zice? Bona?

m13+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

MADYN fiica-mea e la cresa de la 6 luni. Am ales una aprope de serviciu si pana la un an am mers zilnic sa o alaptez.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

salutare

stiti, scorul nu e egal intre fetite si baieti.

maria k , te rog sa ma treci si pe mine cu un carucir roz pe listuta chiar daca sotul insista sa asteptam pana la morfologicul din 21 nov pt a fi mai siguri.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Eu nu inteleg pentru ce ne invidiezi?!ca noi avem 126 de zile pre + post natal concediu de maternitate; ce e dupa se numeste concediul d ecrestere al copilului la care foarte multa lume renunta ca nu poti trai cu 6 milioane pe luna in cdt in care ai avut de 5-6 ori mai mult si implicit rate peste rate; am auzit azi la tv k s-a aprobat de la 01 ianuarie indemnizatia sa creasca la 85% din media veniturilor pe ultimul an; ar fii mare lucru, dar astept sa o vad cu ochii mei in monitorul oficial, pana atunci nu imi vine sa cred.

Mergi la inceput

Si cam care sint conditiile la cresa? Curatenie, mincare, afectivitate? I-a afectat in vreun fel sanatatea, adica s-a imbolnavit rar/des?

m13+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput