Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, legea abia acum se voteaza, Camera deputatilor e camera decizionala, dar se pare ca majoritatea e deja constituita. Era programata pt 10:30 insa pe ordinea de zi sunt peste 150 proiecte in discutie (de la stiri vorbire). Va tin la curent ca sunt cu TV-ul deschis.

Anculet, felicitari pentru rezultatele bune la eco!!!

Ieri am primit si eu primele suturi (minunate) cu adevarat puternice de la bebe. M-a boxat fix in mijlocul burtii de am sarit ca arsa de pe scaun. Si apoi tot felul de miscari pe acolo, sa lesin de placere.

Bee24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cristi incearca buburuza.com ... nu stiu daca e ieftin ,... eu l-am descoperit ieri si are de toate ... m-am delectat ieri uitandu-ma toata ziua .... sa-mi spui daca iti place

22+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

O declar oficial pe Lizuca mea "copil electoral"

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Fetelor, eu cresc vazand cu ochii. O fi normal? Lucruri care ieri imi intrau, azi nici vorba! Am vazut ieri un sarafan frumos de gravi intr-o vitrina pe Calea Victoriei si cred ca la pranz dau o fuguta ca sa il cumpar. E un magazin micut dat ce am vazut in vitrina parea ok.

Bee24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee si eu fix asa patesc

27+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare tuturor!!!

Multumim Veronica pentru cafelutza.E tare buuuna.

Alina, la o asa mamica frumoasa...nici nu au cum sa fie altfel fetele (Ana si bebe Ema)

Alinuk, eu chiar mi-as dori sa ne vedem, ia pt mine Plaza Ro este perfect. Ma bucur ca a castigat loganul si sa-i dea Dzeu muuuuulta sanatate.

Bee, exact asa zice si sotul meu, ca-mi vede burtica crescand cu ochii .Din fericire, mie imi sunt inca foarte buni pantalonii luati de la Mathercare acum o luna.
Am spart atuni 11 mil, dar pe bune ca a meritat.

IRINA multa bafta sotului tau la examenul de doctorat.

Fetelor, sa dea Dzeu sa se voteze PRO modificare de lege si daca va fi asa, eu propun un PARTY mareee...de tot

24+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!
Ira - stai linistita ca n-ai parut insensibila nimanui! Pupam mamica luptatoare!!
Ingrid - eu ma tin de planul de bataie sa intru in prenatal cu 1 dec!
Irina.C - bafta taticului la examen!!
Cristi - da' ce de treaba baietii astia ai tai, sa-ti sustina ei diferenta de venit pe 6 luni... hmmm... cand ma hotarasc sa ma intorc la munca iti trimit un CV!!! :))
Noi azi implinim 28 de saptamani!! "La multi ani, micule!!!" sa cresti mare si sanatos!!
Cel mai drag cred ca mi-e noaptea, dormim amandoi, iar daca ma trezesc si pun mana pe burtica il simt cum se foieste incetisor, parca s-ar intoarce de pe o parte pe alta si mi-ar spune ca mai vrea sa doarma 5 minute (cum face tata lui intotdeauna!! :)) )
Ieri i-am luat caruciorul in sfarsit!! Am gasit de la Chicco, modelul care ne placea noua (Trio Enjoy Evolution) pe gri cu bleu!! E atat de frumos!! Era la reducere in Carefour (aper sa nu creada cineva ca fac reclama!!) - 1100 Ron. Fata de 1600 cu cat il gasisem la Miniblu chiar e o diferenta!! App - sunt reduceri la toate produsele pt bebe in Carrefour pt cine e interesat!! (nu stiu daca in toate magazinele din tara sau doar la Iasi, insa!)
Si tata copilului a vrut musai sa-i luam si scaunel de papa si premergator!! Degeaba am incercat sa-i explic ca indiferent de cat de inteligent e baiatu lui, n-o sa mearga din prima saptamana si nici n-o sa stea in popou!! El a hotarat ca daca tata lui vrea sa-i cumpere copilului apoi ii cumpara!! Cine sunt eu sa ma impotrivesc??? Doar o amarata de mama purtatoare.... :)))

27+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Cadia, de acord cu petrecerea daca trece legea! Vad ca la stiri nu zic astia nimic.

Bee24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca - astept cv

ce distractiv - premergator. bebele meu are deja minge de baschet si volei

27+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ralu, suuper alegerea carutzului .Noi tot din acesta vrem dar sotul a zis sa le cumparam pe toate prin nov-dec.La el este "valuta", facem ca el..Sa traiasca pustiul, sa creasca mare si frumos ca sa poata sa foloseasca repede cadourile luate de tati.

24+cu CLARA

Mergi la inceput