Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
Anculet, dalma, andre_ea - ma bucur tare pt voi ca totul e bine!!
Cristi - felicitari nasicii tale, sa-i traiasca fetita!! LMA si pt Carol azi!! :))
Bee - orice ti se pare in neregula raporteaza la doctor. Mai bine sa te faca ipohondra decat sa fie intr-adevar o pb!!
Cadia - sa-l stapaniti sanatosi!! (carutzu')
just - si baiatu meu pare din ce in ce mai lenes! chiar imi faceam probleme, da' dupa ce am vazut postarea ta ma gandesc ca ai dreptate!! E normal sa nu mai aiba atata spatiu de joaca!!! Cresc puii nostrii!
Iris - nu vrei tu sa faci un proiect de lege?? ca suna tare bine!!!! App, cate dintre voi fetelor credeti sincer c-o sa stati 2 ani acasa??? chiar asa cu 85% din salar???
Ma, unde le raspundeti voi astora la comentariile aiurea ca vreau si io!!!!!!!!!!!
28+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
mvb spune:
Nu mai am rabdare, de sambata imi pun si eu AMR!

AMR 10 saptamani!

27+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Gata fetelor, opriti-va din polemici....legea, volens-nolens, va fi promulgata! Nu va mai stresati cu atatea discutii.......eu mi-am facut calculul indemnizatiei si imi iese super! Ce mai avem BB-i norocosi care vor sa stea cu mamicile lor cat mai mult! 27+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN![]() |
ti-ai facut la brut sau la net???
24+cu
CLARA
cristi_2003 spune:
raluca - eu pe hotnews ma uit la comenatrii
28+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mvb spune:
Raluca Alexa eu voi sta 2 ani acasa.....m-ar costa mult mai mult sa plec la munca...asta ar insemna sa iau o bona responsabila, sa stau cu tel la ureche non-stop sunand bona si intreband de BB si gata oricand sa sar in masina gata de plecare....as fi stresata si cu mintea hai-hui, in nici un caz cu mintea la munca de la birou.......la 2 ani e altceva.....il predau pe BB alor mei cu olita si tot tacamul
mvb spune:
Am facut calculele si la venit si la brut....ideea e ca la brut, iese chiar mai bine decat daca mergi la munca......eu am adaugat si veniturile din prime( la noi sunt consistente cam 6.000 -7.000 lei pe an depinde de departament)...in cazul asta, ma apuc si de BB2
dalma spune:
| citat din mesajul lui andre_ea Dalma, unde ti-e burtica? Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 27+ Am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Cred ca e ascunsa de stratul de grasime....
Niciodata n-am fost slaba... si acum chiar cred ca l-am simtit pe bebe asa tarziu din cauza ca miscvarile ei finutze se amortizau in stratul degrasime
Sunt oricum multumita ca nu am luat foarte mult in greutate + sunt lata in solduri si se pare ca a avut loc sa se dezvolte
Cat despre comentarii pro-contra lege sunt doar
Binenteles ca ideal ar fi sa primeasca toata lumea vre-o 1000 euro/luna macar un an ( am zis o suma din burta acumAs vrea sa stiu ce parere au cei care critica aceasta lege de faptul ca ultima data cand l-am intrebat pe medicul de familie daca primesc vitamine prenatale compensate, mi s-a spus ca numai mamele fara venit sau cu minim pe economie primesc, ca ai nostrii legiuitori considera ca cei cu salar mare isi permit...

Doamne ai grija de
Daria MariaPoze cu burtica si Daria
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui justme25 Ia uitati aici comentariu de bou: "5. Mihai Mijache Astazi, ora 11:10 ESTE O LEGE TARE AIUREA...AVANTAJEAZA TOT BOGATII.... E CAM GREU SA CRESTI UN COPIL CU 600+200 RON DAR TOTUSI ...DACA UNU CARE ARE 5000 RON IA 85% IAR ALTUL 600 ....PARCA NU PREA TE MAI "NASTI EGAL " SANDRU TREBUIA SA PROPUNA CRESTEREA INDEMNIZATIE LA 1000 RON +300 RON ! ASA TREBUIA FACUT" MA DOARE CAPUL!!!!! ![]() ![]() Justme 28+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1 |
Auzi?? daca tot e asa destept nenea asta, de ce nu se indigneaza pe salariile despre care aflam in ultimele zile? ast asta, k e primul lucru care imi vine in minte acum, k exemple sunt mult mai multe. De ce nu se revolta k unii fac niste averi luandu-i INCLUSIV LUI SI NEVESTI-SII din buzunar o gramada de bani?
si mai intreaba-l povestea cu proportionalitatea dintre cuantumul indemnizatiei si impozitul platit la stat - k din cat mi-a luat statul cel putin pana acum acopar lejer cateva indemnizatii pt mamici care nu au avut atata noroc, rabdare si putere sau poate doar chef sa traga zi/noapte/week-end si sa ajunga si ele in primul rand sa plateasca impozit cat platesc eu si abia dupa asta sa li se para nefiresc sa ia indemnizatie prop cu sal.
Si..chiar nu am simtit vreodata nevoia de egalitate prin nastere, e o frumoasa utopie a la Marx & Engels asta cu egalitatea...insa incerc sa cred k in jurul meu pot gasi in continuare oameni care sa fie mai mult decat sunt eu - si la minte si la caracter, oameni de la care sa am ce invatza, pe care sa-i admir si pretuiesc. Si speranta asta o intrept inclusiv catre copilul meu inca nenascut: nu simt nevoia sa fiu egala cu tine, Lizuca, fii tu mai desteapta decat mine, da-mi tu mie lectii de viata, lasa-ma sa invatz eu de la tine cum arata un om mai evoluat decat mine si voi fi cel mai fericit parinte de pe planeta!
Ira
27+ mami de
Lizuca
justme25 spune:
Auzi?? daca tot e asa destept nenea asta, de ce nu se indigneaza pe salariile despre care aflam in ultimele zile? ast asta, k e primul lucru care imi vine in minte acum, k exemple sunt mult mai multe. De ce nu se revolta k unii fac niste averi luandu-i INCLUSIV LUI SI NEVESTI-SII din buzunar o gramada de bani? si mai intreaba-l povestea cu proportionalitatea dintre cuantumul indemnizatiei si impozitul platit la stat - k din cat mi-a luat statul cel putin pana acum acopar lejer cateva indemnizatii pt mamici care nu au avut atata noroc, rabdare si putere sau poate doar chef sa traga zi/noapte/week-end si sa ajunga si ele in primul rand sa plateasca impozit cat platesc eu si abia dupa asta sa li se para nefiresc sa ia indemnizatie prop cu sal. Si..chiar nu am simtit vreodata nevoia de egalitate prin nastere, e o frumoasa utopie a la Marx & Engels asta cu egalitatea...insa incerc sa cred k in jurul meu pot gasi in continuare oameni care sa fie mai mult decat sunt eu - si la minte si la caracter, oameni de la care sa am ce invatza, pe care sa-i admir si pretuiesc. Si speranta asta o intrept inclusiv catre copilul meu inca nenascut: nu simt nevoia sa fiu egala cu tine, Lizuca, fii tu mai desteapta decat mine, da-mi tu mie lectii de viata, lasa-ma sa invatz eu de la tine cum arata un om mai evoluat decat mine si voi fi cel mai fericit parinte de pe planeta! Ira 27+ mami de Lizuca |
I-am zis de faza cu impozitele..vad ca tace malc
Justme
28+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
CADIA spune:
Cred ca trebuie sa vedem si sa calculam cum este mai avantajos pentru noi (si scumpii nostrii bebei)dpdv financiar.
Avand in vedere noile conditii de 85%, voi cum va impartiti, ca numar de zile, prenatalul+postnatalul+CIC-ul????
Cate zile prenatal, cate postnatal si cate CIC (aici difera in functie de cat doreste/poate mamica sa stea acasa cu bebelu').
Vorba lui mvb, parca m-as gandi si la bb2 ![]()
![]()
![]()
24+cu
CLARA