Manual Set Sail pentru clasa 1

Manual Set Sail pentru clasa 1 | Autor: alexxia

Link direct la acest mesaj

Fetelor am si eu o mare problema, nu am gasit manual de engleza. Ruty a inceput engleza de doua saptamani si inca nu am reusit sa-i fac rost de manual. Am umblat din librarie in librarie, l-am cautat si la editura , dar nu-l mai au. Pana la urma l-am gasit pe net si l-am comandat, dar ajunge saptamana viitoare. Problema este ca Ruty ramane mult in urma cu lectiile. Manualul este Set Sail pentru clasa 1 de la Editura Express Publishing. Acum rugamintea: daca il are cineva , imi poate scana si mie primele trei lectii sa invat cu Ruty pana ne ajunge manualul ? Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira2find spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexxia

Fetelor am si eu o mare problema, nu am gasit manual de engleza. Ruty a inceput engleza de doua saptamani si inca nu am reusit sa-i fac rost de manual. Am umblat din librarie in librarie, l-am cautat si la editura , dar nu-l mai au. Pana la urma l-am gasit pe net si l-am comandat, dar ajunge saptamana viitoare. Problema este ca Ruty ramane mult in urma cu lectiile. Manualul este Set Sail pentru clasa 1 de la Editura Express Publishing. Acum rugamintea: daca il are cineva , imi poate scana si mie primele trei lectii sa invat cu Ruty pana ne ajunge manualul ? Multumesc

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE

MATERIALE ABA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=30" target="_blank">Poza noastra:OCHI DE COPIL

Alexia, noi avem cartea. Am incercat sa trimit PM insa se pare ca nu se poate. Cum facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

O, ce bine, ca deja am devenit spaima vanzatoarelor din librarii. Adresa mea de email e alexxia.oana.bunea@gmail.com . Multumesc mult.

Mergi la inceput