As putea fi insarcinata?
Raspunsuri - Pagina 5
ploscariu spune:
I-mi pare nespus de rau mili2209. Capul sus! Sigur ai multe persoane in jurul tau care te iubesc si te sustin! I-ti doresc tot binele din lume!
Gabriela din Cluj - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=66890&cid=34401
ramyy spune:
mili2209-imi pare foarte rau , si te inteleg perfect , acum un an jumatate si eu am avut un bebe de 12saptamni si tot asa a plecat fara sa stie nimeni care a fost motiviul , asa ca nu are rost sa te invinuesti tu, ca e din cauza operatiei.
important e sa fi optimista si sa ai incredere ca intr-un final va fi bine 
Delphinas spune:
mili imi pare tare rau pt durerea ta. stiu ce inseamna. eu am 3 ingerasi la ceruri. de asta ti-am sugerat fuguta la medic cand ai zis de sangerari. in putine cazuri sangerarile sunt de bine. in marea majoritate nu. la a 3 sarcina cand am facut primul fir de sange...era sa dau ochii peste cap, atat de distrusa am fost.
pt tine
poze, Just Me
ambitioasa
ivanoiuadela9 spune:
Milli m-ai terminat cu vestea asta
...nici nu ma gandeam la asa ceva ... iti multumesc pentru incurajari dar parca nici nu mi vine sa ma mai duc la control sambata ... mi e groaza deja ... mai ales ca o sa mi faca endovaginal echografia pt ca e sarcina mica ... deja ma apuca tremuratu cand ma gandesc.
Imi pare sincer rau pentru ce s a intamplat pentru ca stiu ce simti ... si sper sa treci peste asta cu bine si sa fii optimista ... asa cum am fost si eu ca o sa se intample iar 
ivanoiuadela9 spune:
Astazi am fost la control. As avea 6 sapt si 2 zile dupa echograf. Numai ca e prea mic embrionul si inca nu se vede. Sper sa fie bine ...
aliki4god spune:
trebuia neaparat sa ma bag si eu la acest subiect pentru ca tocmai azi mi-am facut un test si a iesit pozitiv dupa o incercare de fix 6 luni (multumim lui Dumnezeu! )
E prima sarcina deci sunt foarte entuziasmata mai ales pentru ce urmeaza si sufleteste sunt pregatita. As vrea sa stiu in afara de durerile de sani pe care le am de 2 saptamani (azi am aflat de ce) si usoare dureri de cap sau ameteli difuze, la ce alte simptome trebuie sa ma astept in urmatoarele saptamani?
Mai intai oare chiar sunt insarcinata?. testul parca a inebunit cand l-am facut imediat sa albastrit nici nu a ajuns la capat si a si iesit plusul la suprafata. Sunt innebunita de fericire si imi vine sa urlu in gura mare ca o sa am un bb. Inca o chestie : de vreo 2 luni port la gat un lantisor cu Sf Gerard iar pe spate scrie PRAY FOR USsi asa am si facut timp de 2 saptamani. Nu prea credeam in asa ceva decat cand am auzit ca acest lantisor a trecut pe la 5 femei care dupa ce au aflat ca au ramas insarcinate l-au dat mai departe celei care vroia sa ramana insarcinata si bebele se lasa asteptat. Deci cred ca sunt printre norocoasele lantisorului. I'M SOOOO HAPPYYYYY. Il voi da mai departe unei prietene care si ea isi doreste bb.
ivanoiuadela9 spune:
Aliki4god daca testul e pozitiv atunci nu e nici un dubiu ca esti insarcinata .
Felicitari .
Te asteptam cu vesti bune . In afara de dererea de sani mie imi vine sa vomit de la orice miros , nu mai suport nimica .... si nu pot manca de cat cartofi ....
mili2209 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ivanoiuadela9 Milli2209 ce faci ? Esti bine ? |
ivanoiuadela9 multumesc ca te-ai gandit la mine si ca m-ai intrebat daca sunt bine.Adevarul este ca nu prea sunt bine. sunt cu psihicul la pamant.dupa cum stiti miercuri a trebuit sa fac avortul si la nici 24 de ore dupa,ma suna sora mea din romania si ma anunta ca bunicul meu tocmai a murit.el a fost cel care m-a crescut de mica. Imaginati-va ce durere. mai intai copilul si apoi....asa ca m-am dat peste cap sa pot pleca in tara sa fiu acolo la inmormantare.la cimitir am mai vazut si cosciugul mamei mele (deceda de cand aveam doar 10 anisori).Am avut o criza in momentul acela.Am crezut ca voi ajunge la nebuni.Noroc ca l-am avut pe sotul langa mine ,care m-a sustinut tot timpul.maine pe 28 trebuie sa ma duc iar la eco sa vada daca am eliminat tot.dupa ce ma intorc de la doctor am sa va comunic noutatile.va pup dulce.ne mai auzim
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev166pr_.png
Delphinas spune:
milli nici ca se putea mai rau de atat. o durere una dupa alta. fii tare si trebuie sa mergi mai departe.
azi se implinesc 9 ani de cand a murit tata socru. nu l-am cunoscut, doar in pozele de la inmormantare. nu stiu de ce, dar il simt asa aproape de mine. il iubesc tare mult si ii port un respect deosebit.
poze, Just Me
ambitioasa