As putea fi insarcinata?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

felicitari milli

exact cum banuieshti, esti insarcinata in 5 saptamani(3 sapt de la fecundare). la ecografie o sa-ti spuna o varsta mai exacta. peste maxim o saptamana o sa-i auzi pentru prima data inimioara si o sa te indragosteshti iremediabil.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mili2209 spune:

pe 22 luna asta am programare la ecografie. abia astept sa imi vad mormolocul .De azi gata cu tigarile,cafeaua si tot ce ii face rau lui bebe mic.Daca aveti ceva sfaturi pt mine sunt numai ochi

Mergi la inceput

Buna fetelor.pe 22 octombrie am facut primul eco si mi-a iesit ca sunt in 5sapt si 2 zile.Acum 2 zile am avut o scurgere maron,ca cea de insemnare.Am dat fuguta la spital ca m-am speriat.Mi-a facut eco si mi-a zis ca am 9 sapt si 1zi.lungimea cranio caudala mi-a iesit de 3.3 mm,numai ca.... cica nu are activitatea cardiaca, si doctora nu a vazut nici un strop de sange.M-a sfatuit sa nu spun la nimeni ca sunt insarcinata,caci cica ea nu vede bine sarcina si ca ar putea fi oprita din evolutie.Chestia este ca saptamanile de sarcina de la primul eco nu corespunde saptamanile de sarcina de la al doilea eco.Diferenta este de 1 saptamana.M-a trimis acasa si mi-a zis sa revin daca sangerez abundent.Daca nu, sa revin intr-o saptamana pt un nou eco.La nici 2 ore incep iar sangerarile.Nu foarte abundente.le observam pe hartia igienica numai cand faceam pipi.Am dat fuguta iar la spital.Mi-a facut iar eco si mi-a zis ca sarcina este in acelasi loc, nu s-a miscat nici un milimetru.M-au internat.Noaptea nu am mai avut sangerari.A doua zi mi-a facut un alt eco.A iesit la fel ca cele din ziua precedenta.Fara sa fie miscat din locul lui si fara activitate cardiaca.Mi-au zis ca nu au ce sa imi faca si m-au externat cu diagnostic: probabil avort diferit versus sarcina incipienta si cu repaus total pana la noul eco.Azi iar am inceput sa am scurgeri maronii cu niste... cum sa explic?...cu niste farimitele de sange uscat, ceva de genul asta.Ce imi puteti spunde despre asta? E pieduta sarcina sau ar mai fi sanse de supravietuire? Ma bate gandul sa ma duc la un ginecolog particular, dar mi-e teama sa nu afecteze atatea eco facute in numai 2 zile.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev166pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

of...si eu astept sase intampleceva...si nik. Am citit toate mesajele de aici si asteptam cu sufletul la gura sa zici ca e oki. nu ma pricep cineva o sa-ti raspunda. mi-ar parea f rau sa nu fie oki pt tine. stiu senzatia de asteptare si de dezamagire. fii optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mili da fuguta la dr cat mai repede. sangerarea nu e semn bun mai ales la inceputul sarcinii.
eu am facut eco in fiecare zi timp de 1 saptamana...si facem numai endovaginala...nu stiu cat afecteaza sau nu...dar asa am ramas eu cu inima impacata ca mazarica mea s-a stins din cauza toxoplasmozei care a izbucnit foarte repede.
bafta si sa vii cu vesti

poze
Just Me

Mergi la inceput

Mi-am sunat pe seara ginecologul particular si i-am citit foaia de externare de la spital.Mi-a zis ca din ce scrie acolo reiese ca este vorba de o sarcina intrerupta.Dar ca sa imi elimine orice dubiu si sa ma scape de stresul asta ma asteapta luni la orele 19 la ea sa imi faca un eco mai amanuntit.si mi-a mai zis ca prea multe eco facute nu pot dauna fatului daca inca mai este viu.Asa ca luni aflu ce se intampla cu bebe meu si am sa va comunic.Pupici pe burtici la cine are

Mergi la inceput

mili mi-am adus aminte ca ai zis tu ca nu era dezlipit deloc la eco de cand au inceput sangerarile. daci ai luat tratament de mentinere/sustinere...asa repede nici nu se dezlipeste...de ce stai pana luni...nu e bine sa stai asa...Doamne fereste daca e sa fie oprit...sa nu faci vreo complicatie ceva..mai bine mergi azi la spital, la un alt dr particular daca gasesti deschis. de ce sa stai pana luni cu starea asta de incertitudine.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Delphinas nu am facut nici un tratament pt sustinerea sarcinii. Singurul tratament care l-am facut este cel cu ACID FOLIC care am inceput sa il iau cu 3 luni inainte sa raman insarcinata si am continuat sa il iau pana cand doctora mi-a dat sa iau vitaminele NATALBEN.In legatura cu eco care trebuia sa il fac azi la particular....nu cred ca am sanse sa ajung sa il fac ca sotul nu a luat salariul inca si nu avem nici un chior in casa, si nici sa ma imprumut nu am la cine, si eco ma costa 90 de euro. Asa ca nu am incotro si trebuie sa mai stau pana miercuri cand am programare la spital. Va pupic pe burtica

Mergi la inceput

cu sangrarile cum stai? mai ai?

poze
Just Me

Mergi la inceput

Scurgerile le am de miercurea trecuta. Le-am avut si ieri ,le am si azi.Le am zilnic.dar nu continuu.Si in legatura cu eco de azi ...ce s-a potrivit;tocmai m-a sunat secretata doctorei sa-mi zica ca nu poate sa ma vada azi ca are o nastere.

Mergi la inceput