Aspirante cu vechime "medie" (13)
Raspunsuri - Pagina 3
AnnaBaby spune:
Hai la , adunarea!!!
Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
diaconmaria spune:
Maryb sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi. Asteptam pozici cu mogaldeata
Gabitzule LA MULTI ANI cu intarziere, sa fii sanatoasa, iubita si sa fii implinita pe toate planurile. Sa ai parte de o nastere usoara si de o recuperare cat mai rapida. te pupicesc dulce si sincer
...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je
Maria
Gabitza1977 spune:
mariuca, saru'mana mult de urari!
si tie numai bine si sa-ti ajute Dumnezeu la implinirea tuturor dorintelor!!!
anna, cum merge dieta? peste vreo cateva luni sigur o sa ma apuc si eu de una!
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
35+ cu Denis Stefan
maria_scu spune:
Buna fetelor
Sa va zic cateva lucruri despre mine: am 30 de ani , de loc sunt de langa Timisoara.
Sunt in Italia de 2 ani jumate si tot cam de atunci incerc sa raman insarcinata.
M-am programat aici la o clinica de fertilitate asistata, dar abia in 15 noiembrie am primul control.
lalala13 spune:
ce mai faceti fetelor? ceva sperante de II luna asta? eu sigur nu!!
cred ca e asa fericita maryab acum!! Ah ce n-as da sa fiu si eu in pielea ei la anul!
my somebody....
Gabitza1977 spune:
buna dragele mele,
am aflat de la maryb ca azi se externeaza (de fapt, la ora asta sunt sigur deja acasa). erau bine si ea si bebe si este tare fericita!
maria_scu, pana acum ai mers la doctor, pentru monitorizari, ceva?
va pe toate!
35+ cu Denis Stefan
maria_scu spune:
Pana acum mi-am facut doar dozajul hormonal si ceva ecografi.
Am mai facut un tratament de trei luni clomid (parca asa se numea), iar acum de doua luni am incercat si cu tinctura de Branca Ursului.
La clinica unde m-am programat urmeaza sa-mi faca toate investigatiile atat mie cat si sotului.
Eu imi masor TB , dar din cate ma pricep eu nu cred ca ovulez.
Am ciclul neregulat de cand ma stiu si daca nu iau anticonceptionale nu imi vine cu lunile.
Va doresc noapte buna.
Gabitza1977 spune:
salutare fetele!
pe unde va ascundeti?
haideti repede la cafea, ca s-a cam racit!!!
am vesti de la maryb, este bine, este acasa de ieri, bebe e cumintel si frumos foc, bea laptic de la san!
va pe toate!
35+ cu Denis Stefan
Gabitza1977 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_scu Pana acum mi-am facut doar dozajul hormonal si ceva ecografi. Am mai facut un tratament de trei luni clomid (parca asa se numea), iar acum de doua luni am incercat si cu tinctura de Branca Ursului. La clinica unde m-am programat urmeaza sa-mi faca toate investigatiile atat mie cat si sotului. Eu imi masor TB , dar din cate ma pricep eu nu cred ca ovulez. Am ciclul neregulat de cand ma stiu si daca nu iau anticonceptionale nu imi vine cu lunile. Va doresc noapte buna. |
maria, de ce crezi ca nu ovulezi? nu creste deloc temperatura in perioada in care ar trebui sa ai ovulatie? iti masori TB zilnic? si cam de cand?
35+ cu Denis Stefan
dasalina spune:
Buna fetelor!
Citesc de mult timp ce scriti pe forum ( nu numai la acest subiect) dar abia acum am reusit sa ma inregistrez......probleme....
Si eu sunt aspiranta optimista de aproape un an ....incep sa-mi pierd putin cate putin din optimism, si de aceea m-am gandit ca poate daca ne incurajam reciproc o sa trecem mai usor peste aceasta groaznica perioada de asteptare...
Pe scurt povestea mea: am pierdut o sarcina anul trecut cam pe vremea asta si de atunci ma chinui sa raman din nou dar nu reusesc...am fost la 2 medici, am facut analize la sange, urografie,( in regula toate) si tratament cu clostilbegyt doua luni ( dupa care n-am mai reusit sa dau de dr. la timp si am intrerupt tratamentul). Luna asta am zis ca nu mai iau nimic , sa vad ce se intampla. Testele de ovulatie imi ieseau pozitive si inainte de tratament si in timpul tratamentului.
M-am pierdut rabdarea si speranta...
Va felicit pe toate cele care ati aspirat si ati si devenit mamici.