Aspirante cu vechime "medie" (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Am intrat si eu la spartul targului...
Si eu am vazut azi emisiunea la Pro tv Intl., au participat fete de pe forum, si am bocit si eu....asa de mult imi doresc un bebe, as face orice sa il am.... Dupa un FIv, inseminare se recomanda o perioada de reglare a organismului, nimic nu se face asa in disperare...
Crisule nu te gandi la asta, stiu ca nu putem trai cu premiza ca nu mi se intampla mie, dar nu este nici macar demonstrat ca femeile care fac fiv fac cancer. Hai te rugam iesi din butoi! Si vad ca esti aproape de testare, da Doamne sa ai parte de II! Pup si servici usor

Vrmoana mult timp nu te.am vazut, imi pare tare rau pentru pierderile suferite... si numai bine

Noname, Anca si tuturor numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Haideti la o cafeluta fierbinte
Crisaeu sunt la fel cum ma stii. Nici o schimbare. Trebuie doar sa slabesc si apoi sa vad. As vrea sa imi fac o IA ........dar sa vedem ce va zice medicul. Deocamdata sunt in pauza.
Pupici la toate fetele!!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Crisa am vazut si eu emisiunea si am plans odata cu ele ,problema este f grava fetelor si mai rau este ca aceste femei sunt marginalizate de cei care nu pot intelege cum o femeie nu poate sa faca copii.
Oana imi pare rau sa aud asta ,nu stiam ca ai avut extrauterina ...te pup si bine ai revenit
Mario iesi de acolo

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Anca si pe toate fetele le dulce.
Oana imi pare rau si ma bucur ca esti bine
Crisa, mie dr mi-a zis sa fac pauza 3 luni inainte de urmatoarea IA, pentru ca tratamentul pe care l/am facut eu e foarte asemanator cu cel de FIV. si mi-a zis ca trebuie sa las organismul sa respire o perioada.
asa ca pana in ianuarie facem pauza la tratamente...dar daca e sa fie pe cale naturala sa fie

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Da mai ...deci e clar si la inseminare tot trebuie sa faci tratament , nu???
Offff credeam ca e mai simplu ...ca la inseminare nu mai baga in tine..nimic decat ...off iar m-am intristat.
Oare o sa am curajul sa fac vreodata?
Pe mine drept sa va spun emisiunea m-a socat efectiv...sincer..mai bine nu o vedeam!!!
Ancutule ce mai faci? Ce face Mariuca...
Mariuca mare ce face? Te prega de o alta inseminare sau vei face FIV??
Nonemule si eu cam acelasi lucru ar trebui sa fac...sa dau jos sunca:)))))))) dar..ete ca e greu ..de pus am pus-o repede...de dat jos e mai greu..cu mincarea asta de rahat aici si cu stilul de viata ''smuls''...e cumplit.
Va pup,
Crisa

http://tt.lilypie.com/YT4Dm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Crisule noi suntem bine,ne pregatim de turta ca acusi facem anu si pe 1 ramanem fara mot .
Maria este o nebuna si jumatate,merge singura,vorbeste toata ziua si face numai prosti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Crisule noi suntem bine,ne pregatim de turta ca acusi facem anu si pe 1 ramanem fara mot .
Maria este o nebuna si jumatate,merge singura,vorbeste toata ziua si face numai prosti

Face prostii??? Da ce prostii face mai la un an????:)))))))))
Draga de ea...auzi face prostii:)))))
Te-am vazut la concursul de mirese te-am votat, cum a ramas pina la urma am vazut ca ..au aparut inteligentele cu comentarii si pe-acolo...bai sint soacata cit de rea poate fi femeia romanca!!!!
Frateeeeee e ceva de vise releeeeee!!!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Anca, Maria, Dana, Crisa
Ce faceti?
Anca am vazut pozele cu Maria. E o scumpa. Si eu te-am votat la concursul de mirese, mi-a placut mult fotografia facuta in curtea bisericii Icoanei. Dar comentarii rautacioase n-am citit. Cine a indraznit?

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput

Vaiii cum sa nu citesti?? La adresa Anaxenei...ba ca sint pozele false ba ca ea e falsa...bai nu am intilnit in viata mea...ia o pauzari mai rele ca romancele..rarrr am auzit sa spuna o femeie de alta femeie ca e frumoasa sau ca e sexy sau mai stiu eu ce...auzi ca sint pozele false. Apoi intr-o zi..in stanga paginii acolo...apar poze...la ''Sa ne cunoastem'' si si-a pus Ana o poza de la cununie...si vine o inteligenta de-asta sa faca comentariu..cica: Mie nu mi se pare a fi un personaj real..mai degraba o papusa:)) acum eu l-am luat rautacios...poate o fi spus-o in sensul bun ..nu stiu..
Si Ana si-a pus mai multe poze ca sa-i arate ca de fapt are fotograf bun...sau ma rog..printre care sint si poze cu Mariuca , e una cind alapteaza...si vine aceeasi inteligenta si spune ca ..nu i se pare normal..sa puna poze grotesti...auzi ...sa alaptezi ..si sa-ti faci o poza cind alaptezi e ceva grotesc!!!
Mi-a venit sa vars...sincer!!!
Cititi si voi si amuzati-va sau enervati-va!!!
Crisa

Mergi la inceput