Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonab spune:

Bianca Mihaela (lala20),Serban Andrei (docdecap),Sara Ioana (stoisor) SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
ginnette spune:

Bianca Mihaela
Sara Ioana
Serban Andrei

Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Neata!!! Al meu iar a dat-o in raceala, si tocmai ce ii trecuse de vreo 2 zile, acu nush cum a reusit sa i se intoarca, stranuta si tuseste intr-una, ii curge nasul siroaie... Of nush ce sa ma mai fac cu el, parca nu ar avea sistem imunitar.In primele 6 luni nu a racit niciodata, si uite acum una dupa alta. ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008off, ici de la 'sor'sa'! Sa-i treaca repede!RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR ![]() |
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
A propos de modificare alegii privind indemnizatia de crestere, de-abia maine se va vota in Camera Dep; am gasit www.jurnalul.ro/articole/136277/indemnizatia-pentru-mame---85-din-salariu" target="_blank">aici noutati!
Deci se mai gandesc ... idiotzii!!!![]()

!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
stoisor spune:
'neata si de la Sibiu....
LA MULTE LUNITE BIANCA SI SERBAN,MULTE CHIOTE SI BUCURI, MULTE DESCOPERIRI ALATURI DE MAMICILE VOASTRE
INGERASULUI MEU DRAG ...TOATA DRAGOSTEA DIN LUME SI MULTE SARUTARI IUBITA MICA
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
ceska777 spune:
BUna dimineata,
de cand cu Benji el e desteptatorul lui tata care azi n-a carait! Asa ca tati a intarziat la serviciu!!!![]()
Fiu-miu isi ia curand carnetul: a facut din casa poligon, trage niste parcari cu spatele de mori, claxoneaza etc!
Eu nici azi nu ma simt bine si iar nu iesim la plimbare....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
emabucuresti spune:
La multe lunite si la multi ani sarbatoritilor de zilele acestea
EVA
ALEXANDRU
ISABELLA
BIENCUTA
SERBAN
SARA
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
sanatate multa clopoteilor bolnaviori si insanatosire grabnica!
Ereena si eu m-am repezit sa ma uit la jucarii, cand colo erau alt gen de juarii, hihi!
Miky si fetele, dar de un parc mai 'central' ce ziceti, nu zic herastrau ca e f aproape de mine, dar de un Cismigiu? mi-e asa peste mana sa ajung la Moghioros..
Elle,JMoni, eu cred ca bb lusii nostri incep sa manance mai putin , marea majoritate, plus ca fac mult mai mult efort. Si eu ma ingrijorez ca iar papa mai putin lapte, dar nu i-l voi schimba pe Humana 3 cu arome.Ii voi da dintr-acesta H 2,pana la un an si chiar peste.Dupa un an exista Humana junior, deja preparat.Voi considera si varianta aceea.
Doc am citit in cap. trecute abordarea ta cu privire la relatii si ai o
de la mine si
baietelul tau frumos.
ceska777 spune:
Din cauza somnului de dupa asa de ieri f tarziu de la 17-18 aseara a adormit Benjaminul abia dupa ora 21:00. Si surprise a dormit fara pauza tot doar 9ore. La 06:30 s-a trezit pt laptic si intr-un tarziu pe la 07:30 a adormit la loc pana la 9.
Oare ii ajunge atata somn? Ziua 2h max si noaptea 9ore sigur plus inca 1-2 daca avem noroc.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
emabucuresti spune:
fetelor rasfoiam zilele trecute pe DC diverse topicuri si am dat de un titlu' Metode reale de prevenire a abuzului la copii', am citit, m-am ingrozit, dar mai bine sa stim decat sa ignoram anumite lucruri care se pot intampla pe lumea asta. M-am gandit sa va spun si voua de acest topic si in general ca nu ar fi rau ca orice mama sa se informeze despre prevenirea abuzului , caci deja incepem sa lasam copiii si in grija altora si e de datoria noastra sa ii protejam inca de pe acum, apoi cand vor incepe sa inteleaga, vor merge la gradi, le vom explica pe intelesul lor treptat anumite lucruri .