Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (302)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi noapte am ajuns cu marco la urgente.
Ieri pe la ora 19 am vazut ca avea niste pete pe spate, dar ma gandeam ca s-au facut cum se uita la TV. la baita iar am vazut cateva, dar cum se jucase cu tat-su mai devreme, am zis ca din cauza aia. la ora 1 noaptea, cand m-am trezit sa-l duc la el in patut, am vazut ca se scarpina pe fata si in cap. cand aprind becul el rosu pe fata si pe pielea capului, pe gat, pe piept si pe spate.
L-am trezit pe clau, ne-am imbracat si la urgente cu noi. cand am ajuns pete mai avea pe burta si pe gat, cum nu se mai scarpinase, celelalate s-au dus. Ne-a intrebat doctorita ca pt. atat ne-am dus? pai cum naiba, ca ma speriasem, mai ales ca nu mi-a mai facut asa ceva. Mi-era frica sa-l las peste noapte asa, mai ales ca nu aveam nimic pt. alergie in casa, nici calciu.
I-a dat ceva picaturi pe gura, mi-a scris o reteta cu aerius si calciu si ne-a trimis acasa.
Pe la ora 4 ne-am trezit cu el la noi in pat.
Dimineata nu mai avea nimic...sa mor de stiu de la ce a facut. nici nu stiu ce a mancat la gradi, ca am uitat sa ma uit, in dim. asta l-a dus Clau. ma uit la ora 17 cand merg dupa el si le si zic celor de acolo ca mi-a facut alergie. Acasa a mancat parizer de pui cu unt, danonino si actimel...sa fie de la parizer...habar n-am.
Azi am mers la dr. lui si mi-a zis sa nu-i mai dau in continuare medicamentele daca nu mai are nimic pe corp. sa le iau ca sa le am in casa. daca nu a facut febra, cica nu trebuia sa ma speriu asa. pai eu de unde sa stiu
Cu ocazia asta mi-am luat si eu trimitere pt. o radiografie la spate, dupa 2 ani de dureri, ar fi cazul sa vad ce am.....

Bianca bine ca ai intrat. Lasa supararile si tot ce te irita de pe forum si scrie aici. tare haios e Dani imbracat in costum. imi place cum ii vine sandrei a 2-a rochita...e mai pt. varsta ei.
nasol cu musafirii, dar n-ai ce face in cazuri dintr-astea.
Anasol nu am tinut nicio cura. am luat pastile de slabit Super Slim si merg la fitness. pastilele iti cam taie pofta de mancare, trebuie sa bei multe lichide si cu putina miscare la sala...dau rezultate bune. acum mi-am mai luat o tura de pastile...am 60 kg, dar vreau sa mai scad. in 2 luni de cand nu le mai iau nu am pus decat 1 kg, din cauza Moeciului.

fug si eu la treaba.
si o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

silvi- ce sa mai zic, ca sunt in cure de slabire una dupa alta....am slabit 6 kg dar intr-o luna si tot mai vreau si nu stiu ce cure eficiente sa mai incerc , cu reglarea metabolismului as dori dak se poate...asa ca dak aveti sfaturi.....
in rest dupa ce a povestit ioana, ce sa mai spun, ca ma regasesc si io printre randurile ei, la fel de obosita de racelule lui dav, care acu zici ca i-au trecut, adoua zi iar ii curge nasul iar tuseste...m-am saturat...de o luna cred ca ia continuu siropele...niste Sn care ma dispera urate frate, au mai mult de 2 saptamani, si rinita asta alergica si polipii( veg. adenoida) care nu-l lasa sa respire noaptea bine, respira numai pe guritza, sforaie...se ineaca cu Sn, e jale, cand zic ca-i mai bine, vine a 2a zi cand o luam de la capat..........
la gradi tot plangem diminetaza, iar dupa-amiaza cand merg sa-l iau nu mai vrea sa mai plece de acolo, l-am inscris si la dansuri, au martea si joia diminetza, cu o d-soara balerina, " balerin "il fac, manca-l-ar mama pe el........in rest topater prostiile le stie, injuraturi........poezii si cantece pe masura prostiilor....si mai noi ma iubeste si pe mine, stiti ca ma plangeam, ma pupa de ma rupe mai nou si din " frumoasa mea" , " printesa mea", " scumpa mea" , nu ma mai scooate.........
ianis, the next plod care-l am in dotare ma dispera cu somnul de noapte , ma trezeste din ora in ora...sunt ffffffff obosita....in rest stam in funduletz., ne jucam cu jucarii singurrrrrrrrrr, in sfarsit ca ma sufoca, bine dar nu prea mult timp, ca tot cea mai buna si frumoasa jucarie e " mama", tipam si chiuim de bucurie....
in rest cu casa........ne trag astia acum gaz de la blocurile din fatza( noi aveam centrala pe lemne) , alta panarama si scandal , ca s-au apucat astia de la blocuri de facut scandal ca le fur gazul, de parca ar fi al lor, oameni nebuni.....o nmmultime de oameni rai pe pamantul asta......de acum cu tevi, proiecte , centrala....alt deranj in casa, ca tocmai terminai balamucul.....
dar toate astea cat vte v-am povestit nici nu se compara cu cosmarul care urmeaza sa-l traiesc urmatoarea luna............fetelor mor......se muta socramea la mine o lunaaaaaaaaaaaaa....ca isi face curat in aparatament si vezi d-ne ca nu poate sta acolo ca o doare capul de la bocanenile muncitorilor...nus ce ma fac....dar am albit deja numai gandindu-ma ca o sa stau cu ea toata ziua in casa, sa fiu atenmta cum vorbesc, cum umblu imbracata, ca gata s-a dus cu umblatul in chiloti, d-ne ca oi fi pacatuit io ceva curand de mi se da o asemenea pedeapsa......care ma primiti la voi......o saptamana la una, una la alta, numai sa nu stau cu socrella........offffffff dne..........iaona(giova) ca dak mai statei la moeciu veneam si io o sapatamana sa scap de drac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cosmina, sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti indeplinesti toate visele si sa ai parte numai de lucruri bune alaturi de cei dragi! La multi ani!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bianca, Giova, multumim de comentarii!
Pelerina a fost super ieftina (parerea mea) a costat doar 29 lei, erau si cu Winnie sau cu Mickey Mouse dar dupa un consult telefonic cu soata din dotare am decis ca e baiatul prea mare pt MM sau W asa ca luam Lightining ca oricum e topit dupa ei si mai ales ca pelerina o sa-i vina cu siguranta inca 2-3 ani!aaa, am luat-o din Complex Winnmarkt dar imi pare rau ca nu mai tin minte denumirea magazinului. Cand ajung pe acolo ma interesez cum se numeste ca poate exista si in alte orase. Oricum, magazinul e superb, au niste jucarii mortale, hainute superbe (cam scumputze) si mereu gasesc un cadou potrivit si de calitate pt copilasii prietenilor nostri!

Edit: www.ookee.ro/jucarii-467-Pelerine-ploaie-copii.html" target="_blank">aici am gasit pelerine de genul pelerinei lui Razvan, din pacate cea cu Cars nu e momentan in stoc....dar totusi ca idee
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cosmi , la multi ani!

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie sa stii ca ma asteptam sa imi recomanzi duplo-lego pt. ca stiu ca santeti fani dar eu nu sant sigura ca s.ar juca Agelos cu ele Nu am idee pt ca nu a avut si ma gandesc sa nu dau o gramada de bani degeaba. Inca nu stiu ce voi cumpara, ieri am luat un dvd cu Lazzy Town( este preferatul lui de la programele nemtesti ) un bloc de desen, acuarele si o pensula cum am vazut ca aveau la Montessori( mai grosuta ) Nu il atrage pe fii-miu sa picteze ne-a lasat cu ochii in ceata cum se spune si s.a dus sa se joace cu altceva. Pt. Craciun ma gandeam sa cumparam o casuta din plastic sa fie mai rezistenta pt. ca cele din panza le-a distrus si mai vreau de ziua lui un game poket la 100-120 euroi trevin...hnu ma lasa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cosmina, LA MULTI ANI, multa fericire alaturi de cei dragi si... succes la proiectul acela la care te gandesti sa-l faci!

Revin si eu dupa amiaza.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI, COSMI!

Mergi la inceput

Astery sa ne scrii cum a iesit checul Sa stii ca nu am pomenit sa amesteci praful de copt cu iaurt, stiu ca se incorporeaza cu faina ca sa fie bine impartit in tot aluatul Tare sant curioasa ce ti.a iesit
Anasol naspa cu socrella la voi dar profita si pune-o la treaba
Anymony bine ca ai revenit, sa avem macar o fetita la noi
Ioana... stii ca toate trec lasa depresiile ca nu duc la nimic bun Te inteleg cu starea nasoala cand nu mananca Razvan Sanatate si la baiat!
Irina ce faci?

ma duc sa-i dau sa manance lui Angelo...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ieri cand am fost la rest. mi.a spus romanul ca e in crize rau de tot Giuseppe Tocmai aflase de la cineva ca frati-su a fost arestat Ei au restaurante in Canada si Australia, acum nu stiu in care tara ca vorbeam codat cu baiatul roman sa nu se prinda italienii Cineva a vazut stirile la tv in tara respectiva si l.a sunat pe Giuseppe sa il anunte O fi vorba tot despre mafie...habar nu am....... Va dati seama cum eram eu, aveam de rezolvat o problema urgenta si mare pt Robert, de mine uitasem sa zic de bani in plus Important este ca m.a inteles Giuseppe si s.a rezolvat pt Robert Este baiat sufletist italianul, cand ai necazuri te ajuta va spun mai tarziu in mare.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput