Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (302)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giva ce sa mai zic....astazi ma duc sa vb. cu Giuseppe o problema si vreau sa.i pomenesc de Weinachtgeld( banii de Craciun ) pt. ca in 3 ani nu a dat niciodata Firmele de curatenie platesc bonusuri daca nu ai reclamatii, dau cate 40 euroi pe luna daca iti faci treaba bine,Giuseppe nu a dat never nimic in plus...Paste, Craciun, bonusuri, zi de nastere Nu mi se pare normal, sant curioasa ce o sa spuna Trebuie sa tina si el cont ca m.am dus indiferent de situatie, nu am intrat in medicale cand am fost bolnava, l-am lasat pe Angelo cu Giorgos anul trecut cand timp de o sapt. facea febra 40 De pe acum simt un mare stressssss Angelo a inceput sa vb mai multe, il striga pe Dixi, spune numere, repeta cuvinte cand se uita la Carte junglei spune " stiri " cand incep la Protv....nu clar dar spune cat sa inteleg

Astery astept sa bagi un mesaj mai amanuntit cu ce aveti de facut in continuare Fata mie mi s-a parut foarte mult zahar 2 pahare Ai zis tu ca iti place dulce dar nici chiar asa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pe 8 noiembrie este onomastica lui Agelos, dati-mi idei de jucarii pls numai de duplo si lego sa nu scrieti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bianca LA MULTI ANI !! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de frumoasa ta familie. Asta chiar mi-a scapat. E clar, ma numar printre mamicile "inactive" , da asa-i ca ma iertati?
Maraki de acum mare atentie ca o sa repete Angelo tot ce aude...Ma bucur ca si-a dat drumul la vb.
Angi, da ai dreptate,zic si eu ca am gresit, asa e, doar ca nu inteleg nici acel tip de reactie. Adica cum sa excluda ptr. asta un copil? Sotul meu reuseste sa fie mai ferm cu Tudor si am observat ca din cauza asta pe Tudor il afecteaza f. tare cand il cearta el.Sa-l auziti cum ma intreaba: Mami pot sa nu te bat? Apoi imi expilca frumos: a spus tati ca nu mai batem pe nimeni, nu te bat mami....
Giova ai mai slabit? arati super in poze.
Astery, imi inchipui ca sunteti tare fericiti, ma bucur ptr. voi.
Cosmi vad ca voi o tineti tot intr-o achizitie, bravo. Stefan a fost mai harnic cu pampersul, pana la urma am ramas noi codasi.
Bumbita, cred ca e superba camera baietilor tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Mi-am adus aminte ca am citit, ca a fost Bianca in Cluj, imi pare rau ca at. nu am fost pe faza, mi-ar fi placut s-o cunosc. Asta e altadata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

SALUTARE!!!
FETELE...NE MAI PRIMITI?
nici nu stiu de cind nu am mai scris pe aci. Of ba nu a mers netul asta pe Vodafone, mergea numai mesul, ba nu am avut timp.

am facut si noi pe 10 oct vaccinul de 2 ani jumate, cu urletele si vaicarelile de rigoare, dar spre bucuria mea refacerea a fost f rapida. Am facut si un ex copro unde au iesit cele 3 probe negative...uff...ca la cit s-a pupat cu ciini asta vara aveam emotii...
Inca nu mergem la gradi, sta cu mama ca in sfirsit nu mai are ore la scoala- mama e un pik necajita dar eu nu...
Am vb cu directorul de aici de la tzara sa o duc un pik la gradi sa se obisnuiasca cu copiii si de miine o sa o duca mama un pik.
Eu cu farmacia, nu imi mai vad capul de probleme, ba se desfiinteaza plafoanele, ba fac greva si nu am medicamente...in fine..incercam sa facem fata...

Am fost in Iasi de Sarbatorile Iasului, a fost super incintata de carusel, masinute si artificii, chiar si de DJ bobo, la ora 10 ea dansa in piata...

in rest suntem bine...cu tati nimic nou...adik inca nu m-o cerut da nici nu vreau!!! e cu noi si e suficient.

simbata mergem la botezul fratelui finutului...si abia asteptam...

va pupam pe toti si poate oi reusi si eu sa citesc din urma zecile de pagini...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari si de la noi.
Miha ma bucur ca ai dat un semn de viata. Si Alain ef prapadit, para de cateva zile si-a mai revenit dupa ce l-am pedepsit cu cearta si inchis in dormitor 5 minute daca facea prostii mari. Sincer iti spun parerea mea, fara sa supar pe nimeni, cred cu tarie in ce am auzit la super nani in repetate raduri si am citit in carti : nu exista copii needucati ci doar parinti care nu stiu sa educe, nu au copii vina nici a zecea parte cat parintii. Ma gasesc chiar in aceasi oala si imi asum vina, Alain e alintat si prapadit, nu loveste copii dar e obraznic cu noi, face ce vrea, pana nu demult nu puteam iesi pe strada linistita ca nu vroia de manuta si eu obosita si grabita il lasam sa mearga cum vrea numai sa jungem la statie, ma tot rugam intr-o zi de el si era in spatele meu o tipa de vreo 50 de ani acre isi tot dadea ochii peste cap m-a si distrat faza cred ca ii venea sa ma ia la palme vazand ca nu stiu si nu pot potoli un copil de 3 ani si avea dreptate. Am cam schimbat foaia ca nu le facem nici un servicu daca devin niste obraznici neadaptati in societate...stie ca daca nu merge de mana se intoarce acasa, ca daca face o prostie mare e certat si inchis in dormitor 5 minute sa mediteze la ce a facut, nu se uita la desene daca calca si strica dvd-urile cand ii spun de 10 de ori sa nu calce pe ele ca tat-su da 15 euro pe unul si inca cateva reguli. Il las sa manance la tv la masuta lui, illas sa faca deranj cu jucariile peste tot, sa se uite la desene mai mult decat ar trebui dar cateva reguli trebuie sa fie. sanatate multa si spupici si incepeti sa il struniti si voi ca e vina noastra ca ii lasam, ei de unde sa stie ce e bine si rau daca li se permite orice.
Maraki pacat ca nu esti fan lego duplo ca sunt foarte educative si instructive si sigure pentru varsta lor. Mai sunt cartile care canta, jucariile mortale de la playmobile demontabile (avion, masina de curse, masina de formula, barca cu omulet in ea), chestiile de lemn colorate pentru construit, miniatelierele de surubit pe care le gasesti de la 2 ani in sus, ma mai gandesc si iti zic.
Cristina ma bucur ca sunteti pe calea cea buna,
Giova daca faci muffins sa imi zici cum ti-au eist pe baza asat poti sa pui ce vrei tu in ei.
Eu am facut duminica seara un chec dupa o reteta data de Ana_M ca nu aveam destula faina cand se termina asta incerc reteta lui Maraki si apoi muffins . Am facut azi provizii de faina si deseara afc o pizza cu aluat facut de mine ca m-am saturat de blaturile congelate, am luat si jambon prospat si ciupercute sa vad ce iese; Alain e mare fan pizza cred ca vreo 4 ori pe saptama imi cere pizza..

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda, Miha, Silvia macar ma mai linistesc cand aud ca o trageti si voi, nu sunt singura.
Silvia si eu am cartea lui Super nanny, dar sa stii ca lui marco nu i se nimeresc pedepsele intotdeauna. degeaba ii dau la fund, zbier pe el, il trag de ureche (astea sunt cazurile cand deja nu mai rezist), ca nu am rezolvat nimic. Atat doar ca ma descarc eu, el tot nu pricepe, il fac doar sa.
eu nici nu am foarte multa rabdare...imi ies repede din pepeni...le apreciez pe Silvia, Canda...pe ele le cunosc si stiu ca sunt tare calme si linistite...
daca ii repet de 3x si tot nu pricepe, l-am atins la fund, nu rezist...am zis ca musai sa iau ceva vit. sa ma mai calmez...nu stiu....dar repede imi sare tandara.
sunt 2 zile de cand am venit din Alba, credeam ca voi avea o lupta grea cu el, la cat l-au rasfatat toti pe acolo. ei bine, exact contrariul....e cel mai cuminte si ascultator copil. Nu comenteaza ca trebuie sa se spele cand intram in casa, ma asculta in parc, da si celorlalti copii jucarii/pufuleti, etc....
sper sa nu se schimbe, cand il laud, cand incepe cu prostiile.
Sunt si eu mai calma,tare bine mi-au prins zilele astea...acum imi dau seama.
Canda pai la ora 18 e deja frig...brrrrr....si azi la ora asta veneam spre casa.
Maine mergem la un parc mai aproape de mine, decat cel de pe orsova. e nou facut, cu gardian, fara copii mari, spatiu verde...
Noi mergeam pe orsova caci acolo ii sunt prietenii, dar maine vine si mama lui Vlad acolo asa ca ne-am scos.
hai ca tot ne vedem noi intr-o zi. la ora 18 iesi in fiecare zi?
Maraki pai cate un premiu ar trebui sa-ti dea, mai ales ca e multumit de tine. sper sa rezolvi lucrurile in favoarea ta.
Any ne bucuram sa auzim vesti de la voi. Super ca va merge ioana la gradi, chiar daca numai in recunoastere. va fii acomodarea mai usoara la anul.
Mare haos e in sanatate, ca peste tot de altfel. multi nervi de otel si spor la munca.

merg sa-i dau ceva sa manance, sper sa vrea, ca a topit o punga de pufuleti in parc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

uitasem....
Miha am 60 kg, am slabit atunci 5 si acum ma mentin...cu toate ca acum am pus 1 kg...am vazut azi la sala. dar iar mi-am luat pastile, cu sport si dieta sper sa ajung la 58. de la burta in sus trebuie sa dau jos. problema mea e burta, dar cu noul program....sper sa remediez problema...la ce abdomene mi-a dat sa fac...musai.
Angi, da merg la beaty center. e aproape de mine, merg dim. dupa ce-l las pe marco la gradi. cam de 2-3x/sapt. depinde cum am chef.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Maraki nu stiu ce sa-i cumperi lui Angelos. exact la lego ma gandisem....imi place la nebunie. eu cu asta il cadorisesc pe marco de sarbatori. nu se joaca el, de abia astept sa-l fac eu .
Tat-su tocmai imi zice ca vrea sa cumpere Play Station pt. ei 2. parca e prea devreme...dar cum eu sunt cu lego, el cu asta...copilul cu nimic...vedem cu ce se alege...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova daca vrei sa iei lego sa cauti bine pe site-uri ca la magazine sunt nici niste preturi...pe ce dadusem noi 50 de euro un set mare de tren in Cluj la moll era 350 RON am zis ca sunt nebuni aia. Alain e tare incantat de ele, are f multe, 2 seturi mari de tren, unul cu un tren mic cu animalele de la circ, camion de alimentare, statie de politie, macaze, linii drepte nici nu mai stiu ..te consiliez eu cand vrei sa cumperi ca noi sunteti specializati pe asta cautam de o jumate de an si noi si Anda trecere la nivel cu calea ferata o sa fie bucurie mare cand o gasim.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput