Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (302)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa...aveam o intalnire, dar s-a contramandat...

sava zic de marco...in prima noapte a fost ok, a dormit fara probleme cu mama, vineri iar ok, seara l-a luat cumnata si cu jessi sa doarma la ele. totul bine si frumos, s-au jucat, au papat, s-au dezbracat in pijamale, dar la ora 23 suna telefonul.....marco plangand: mamiiiii ai acasa la mine, mamiii!!!!...plangea si ofta/suspina...aoleu...am crezut ca mor...ce sa-l linistesc???nu ma asculta, el vroia sa merg la el, nici la buni nu vroia, doar cu mine avea treaba. L-a plimbat cumnata in brate prin casa, l-a iubit, si a adormit dupa 30 min. cu ochii la desene. sambata dim. a fost ok, mi-a zis ca e cuminte, ca nu mai plange...si a fost cu balonul cu aer de 2 x. am crezut ca lesin cand am auzit...mai ales ca nu s-a urcat decat daniela cu el. Duminica dim. l-am vazut si eu la stiri la Protv.
Sambata seara erau la soacra, vb. cu el la tel. si incepe sa planga ca vrea sa mergem acasa.....alta distractie....
s-a potolit relativ repede, m-a cautat la bunicii mei,a plecat la mama, unde a si adormit dupa vreo 2 povesti si strigandu-ma de vreo 3 ori. duminica totul ok pana la somnul de pranz, s-a dus cu nepoata la soacra si acolo a inceput sa ca ala nu e patul lui. ne-a sunat cumnata, am vb. cu el si i-am zis sa nu doarma, sa mearga sa ne astepte afara.
nu va zic cum am venit de la Sighisoara, in ce viteza, pe drumul care se facuse cam rau si cu denivelari.
Nu s-a mai dezlipit de noi cand ne-a vazut....
am mancat si spre Timisoara... ...la 15 km de Timisoara...accident..coloana mare...marco abia se trezise din somn. intoarcem si mergem spre alt drum, pe care veneam noi, dar la care se lucreaza si cu multe semafoare...si aici coloana, am inaintat cu greu...la ora 22 eram acasa...copti de oboseala.

a fost super fain la Moeciu, aer curat, peisaje de vis...regret amarnic ca nu l-am luat pe marco cu noi, mai ales ca a plans asa de mult. era plin de copii acolo.....nu va zic...duminica dim. cand mi-a zis mamam cum ma cauta seara...si erau si vreo 3 copii pe langa noi in restaurant, am inceput sa plang...nu am mai rezistat....
Nu stiu cum a stat la felix, 5 zile. e clar ca nu-l voi lasa curand la bunici, trebuie sa mai treaca putin....acum cand aude zice ca sta numai cu noi...dragul meu pitic.....

ma pun sa selectez pozele, citesc si revin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Canda insanatosire soacrei. cred ca esti fericita ca vine mama ta.
am uitat sa-ti spun de gradi din Dumbravita. Clau a vizita-to, e super faina, primarul a facut-o, probabil e ambitipoaSA dir. nu stiu, stiu doar ca nu mai primesc copii decat daca au buletin de Dumbravita. Clau il cunoaste pe primar, au ceva santier de case acolo, dar nu vrea sa intervina.
O prietena mi-a zis ca sa-l dau la gr. mijlocie de la anul, daca el e la gradi la cea mica, se va plictisi sa o mai repete odata, chiar daca a fost de la privat la stat.
Oricum, astept sa-mi zici cand mergem sa vedem gr. cunostintei tale.
Cosmi spor in ceea ce ti-ai propus.
Cristina azi ar trebui sa-l primesti. ma bucur ca e asa cooperant Razvan si nu mai stai cu el in camera, cand face ABA.
Sunt scumpe ca naiba vaccinurile, dar n-avem incotro, trebuiesc facute.
Bafta pe azi, sa veniti cu rezultate bune.
silvia am si eu o reteta buna de chec de la un amic din Franta, e cu iaurt, se face super usor, doar albusele se bat spuma.
sa stii ca si marco isi dezlipeste banda cu desene de pe perete, ajunge din patut la ea, asa ca ma gandesc ce face a;lain cu tapetul csare e peste tot. cu DVD si noi avem probl. Clau sia- cumparat un suport care e prins pe perete, dar jos ca inaltime. nu le-am pus defel din cauza lui marco. Sunt puse pe sus, in sertare sa nu ajunga la ele, ca toate le strica.
maraki si eu zic ca e pacat ca ai renuntat la asta., mai ales ca era gratuit. la noi toate se platesc, si sa vrei sa-l duci.
Ralu tare bine m-am simtit la voi. mi-a fost rusine cand am platit 4 ore de parcare...atunci mi-am dat seama cat am stat la voi.

la toate, o sapt. buna sa aveti.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Silvi, noua ne-a dat augmentin (ca si antibiotic) si am mai luat: Flavamed, Stodal, Panadol+Nurofen, Otis, Vibrocil...
Giova, ma bucur ca tia placut la Moeciu; e foarte frumos acolo; noi mergem destul de des, dar stam in Rasnov de regula

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

ToaNCA SPER SA NU MAI AVETI PROBL. DE SANATATE.
e fain si la rasnov, dar parca tot mai fain e la bran/Moeciu si mai sus ...pacat ca nu am mers sa vad ce e mai sus. pe acolo ar putea zburda al meu non stop.

Poze de la Moeciu:
http://community.webshots.com/album/568150912PzzNgo
sunt multe, stiu...dar nu m-am putut abtine la ce peisaje frumoase erau acolo. Asa toamna frumoasa de mult nu am mai vazut.
fug sa termin cu geamurile din living.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova superbe poze ai pus, nu le-am putut vedea pe toate din acuza traficului a meritata iesirea si numai pentru peisaje si lasa ca nu-i rau sa se obisnuiasca si Marco un we fara voi. Plange putin al inceput adr se obisnuieste incet cu ideea si e mai bine asa decat sa fie nonstop cu voi, parerea mea. Deci si el ataca peretii si dvd-urile mari strengari avem.
Maraki stai linistita cu testele genetice ca nu i se face nimic special lui Angelo, ii vor recolta sange si gata, e normal sa faca analizele astea nu te ingrijora. S-ar putea sa va faca faca si voua ceva chestionar daca din cunostintele voastre a avut cineva in familie ceva boala genetica, de fapt asta vor sa vada ei.Personal nu cred ca e cazul de ceva boala daca a inceput sa vb si are comportament perfect normal altfel dar e confuzie mare cu cate limbi aude el in jurul lui si stiu multi copii care numai la 3 ani au vb. despre Montessori nu mai vb ca ti-am zis parerea mea, eu nu as fi renuntat dar tu cunosti mai bine situatia, nui tragedie daca nu mergi ca poti face tu cu el acasa asta.
Toanca sanatate multa, multe medicamente ati luat si voi sper ca e mai bine Matei acum, trece f greu si la Alain a mers f incet. febra mai face? Tuseste tare inca?
Cristina tinem pumni sa fie bine, sigur va fi la ce progrese ne povestet ca are Razvan sa ne spui cum a fost;
Fug si el al plimbare cu piticul ca nu mai are stare si profitam ca e frumos afara. Nu mai stiu ce vroiam sa zic, pe deseara ...poate imi amintesc

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello, hello lume noua

Canda ma bucur ca iti faci timp sa scrii
Giova tare haioasa ai fost cand ai scris cu plata parcarii Ei lasa ca asta inseamna ca te.ai simtit bine la Ralu Mi-ai facut o pofta sa mananc in restaurantele noastreee Parca ma si vedeam pe acolo Te cred ca ti se rupea sufletul sa il auzi pe Marcolino cum te cheama plangand E altceva cand te stie acolo si mai iesiti seara pe undeva fara el. Intru sa vad pozicile de la munte
Silvi la noi in familie nu a avut nimeni probleme, Angelo nu are nimic deosebit, vedem ce va spune dr. lui. Montessori este platit de asigurarea medicala dar pe mine ma intrigase ca mi-au spus ca-i pt copii intarziati si adevarul este ca era ora prea devreme ca sa ajungem mereu la timp...nu puteam sa-l iau direct din pat pe Angelo si sa incep sa-l imbrac pt ca nu statea. Astazi spre exemplu s.a trezit dimi pe la 6.00 si pana la 8.00 s-a jucat, a adormit si s.a trezit la 12.00
ca sa vedeti ce dusa sant...am descoperit o papusa clown care o avem de la Maria( era pusa pe dulapul lui Angelo)pana acum nu l.a tentat sa se joace cu ea dar astazi nu stiu ce i.a venit si a descoperit ca are capsa,nasture, fermoar, catarama si sireturi Deci papusa asta este facuta cu scopul de a-i invata pe copii cum sa manevreze ce am scris mai sus si eu habar nu aveam ca nu o studiasem Are giorgos un pantalon de trening care pe ambii craci sant capse de sus pana jos. De cate ori il vede pe taica.su imbracat cu ei, desface si inchide capsele al meu baiat
Am facut o ciorbita de dovlecei si astept stirile
Astery te asteptam cu vesti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ioana super faine pozele ... culorile sunt superbe. Ce sa zic de purcelusul ala din protap, imi ploua in gura
Maraki ... mi-am propus sa scriu ceva mai des, acum e drept am si o perioda mai relaxanta la lucru, ca acasa nici nu ma pot apropia de calculator.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eheee pe cine am vazut la Maruta pe taximetristul meu care-l aveam in Bucuresti Este cantaret de muzica populara, am caseta de la el este cununat de Ion Dolanescu Doamne ca nu l.am mai vazut de 8 ani Uite asa muncea omul asta, canta cand avea ocazii si in rest facea pe taximetristul( de fapt era prieten bun cu popa )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sal fetele....
sunt pe aici cu bianca cu lectii si cu gabi care e anchilozat de spate....n a mers nici la munca saraculnici la dr nu vrea

GIOVA deci ti a placut acolo la vila brane frumos si mancare buna,cat despre drum asa e naspa cu asa distante mari
CANDAHAI MAI DES PE AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki am inteles ce zici tu de asta iti si ziceam ca poti practica tu cu el Montessori acasa.Sunt niste jocuri educative, niste metode cu care poti sa ajungi mai usor la atentia unui copil. Cauta si tu pe google si o sa vezi ca gasesti f multe inf despre metoda asta, sunt si carti. Sigur o sa va iasa bine analizele, eu iti explicam ce vor ei de fapt sa vada.
Canda salutari de lanoi, mabucur ca ai timp s aintri in zona sa vezi ne mai zici ed voi.
Nu mais tiu cine zicea de muffins ca sunt dusa rau la capitolul memorie, am radus 2 retete si le pun aici, nu am testat inca niciuna dar o sa imi aiu forme si o sa fac si eu. Alain a inceput sa mananca magdalene ca nu vroia nimic inainte, eu de dinainte de a avea bb visam cum o sa fac muffins si chec pt micul dejun sa miroase casa a prajitura si sa vad o mutrita simpatica cum ciugulete la ele .
Sa va pun deci retele : Muffins
Timp de preparare : 15 min
Timp de coacere : 18 minute
Timp total 33 min
Pentru 4 muffins cu ciocolata :
150 gr faina, 75 gr de zahar, 8 linguri de lapte, 1 ou, 1 /2 plic de praf de copt, 50 gr unt, 100gr chiocolata desert, putina sare, 4 forme de muffins individuale sau pe rama.
Preparare :
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade si se fac cu unt formele. Se topeste untul, apoi se dauga laptele si oul batut. Se amesteca bine. Intr-un bol de sticla se pune faina,zaharul, praful de copt si sarea si apoi se incorporeaza preparatul lichid . Se amesteca bine pana se obtine o pasta uniforma. Se taie chiocolata in bucatele mici si se adauga la compozitie. Se umplu formele la 3 / 4 si se dau la copt pt 18 minute. Se asteapta cateva minute dupa ce se scot inainte de a se scoate din forme.
Si inca una ca atat am apucat sa traduc :

Muffins cu ciocolata 2

Timp preparare : 20 mn
Timp coacere : 15 mn
Timp total 35 min
Pentru 12 muffins : 250 gr faina, 40 gr de cacao, 1 pliculet de praf de copt, putina sare, 115 gr unt lasat la temperature ambianta,100 gr de zahar, 1/ 2 lingurita de cafea cu esenta de vanilie , 2 oua, 23 cl de smantana, 150 gr de ciocolata rasa.
Preparare :
1. Intr-un vas se amesteca faina cu cacao si praful de copt.
2. In alt vas se freaca untul cu o lingura de lemn sau cu un mixer. Fara sa va opriti din mixare incorporati zaharul putin cate putin, apoi oula si vanilia. Deinadata ce amestecul este uniform si pufos adaugati smantana si apoi 2 treimi din chiocolata. Se amesteca bine si apoi se varsa preparatul peste faina si se amesteca treptat.
3. Se garnisesc casetele de muffins cu acest aluat , deasupra se poate pune ciocolata ramasa. De asemenea in interior se poate baga o tableta de ciocolata cu lapte.
4. Se da la copt intr-un cuptor preincalzit la temperatura de 200 grade pentru 15-20 min. Se lasa sa se racoreasca si apoi se scot incet din forma.Se lasa la racit putin pe un platou inainte de a se consuma. Daca se consuma calzi tableta de ciocolata din interior nu este inca intarita.

Retele sunt cu ciocolata ca aici sunt la mare cautare dar cred ca se pot face si cu vanilie si coaja de portocala confiata sau cu stafide. Prima eteta avea vreo 120 ed avise pozitive deci cred ca e f buna.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput