Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (302)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, patutul nostru e albastru.
Dar l-am luat de la crazy.....
Cred ca stii site-ul

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit.....
cum i-am descris dr. bubitele de pe picioare si cele din palme, ea zice ca e varicela. acum sa vedem....il urmaresc pana maine si il duc la ea prima data sa-l vada.
M-a intrebat daca e mai apatic, daca are febra. Apatic chiar este, adica e foarte cuminte si linistit, chiar zicea Clau ca nu e bolnav de e asa cuminte? Febra nu a avut...asta cu febra cica depinde de imunitatea fiecarui copil.
Abia astept sa merg dupa el, ca sa vad daca au facut lichid bubitele sau nu.

Azi dim. i-am cumparat si perdeaua cu Cars, joi dim. e gata de cusut.

Toanca stiu site-ul de la crazytoys. doar ca acolo e mai scump, eu platesc si transportul, asa ca inca 120 lei in plus. L-am gasit pe un site unde e 1200 lei, pe toate celelalate era la 1400 lei. asa ca si cu transportul si tot ies mai ieftin.
Noi cred ca pe rosu il luam, mi-ar fi placut si alb, ca tot e la moda acum....dar musai o tenta de culoare in camera. si lui ii place rosu, i le-am aratat si el a ales.
Bianca nasol ca nu ai chef de nimic. sper sa-ti revi din starea asta...
mai ce fata inimoasa ai, sa renunte la 50 lei pt. pitica aceea...darnica ce mai, lasa ca-i da DD pe alte planuri.
sper sa ajung azi sa vad si eu pozele voastre, aseara doar la filmuletul cu razvan m-am uitat, nu puteam pierde o asa premiera.
Cristina sa-ti dea DD inca un bb, daca asta va doriti, nu dispera, lucrati acolo ca proiectul tehnologic ii fain si cine stie cand apare surpriza.
E asa de dulce piticul...nu ma satur sa-l aud....imi imaginez cum va simtiti voi. Felicitari pt. ce ati facut pt. el si cat ai lucrat cu el.
Silvia sunt scumpe covoarele astea, sunt si din import, dar m-am lamurit eu de calitatea lor. Il voi intreba si pe unchiul meu, care lucreaza la fabrica de covoare din Alba, poate gasesc ceva fain si mai ieftin, chiar daca e simplu, fara strazi si masini.
Irina cum e la casa ta? hai mai lasa munca aia si mai zi-ne de creolin...mi-e dor de nazbatiile lui.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mira-La multi ani!

N-am mai apucat sa scriu vineri ca m-au sunat de la cresa ca Alex are 39, asa ca am plecat mai devreme direct la dr. Care nu a avut ce diagnostic sa-i puna ca nu tuseste, nu-i curge nasul si nici nu are ceva la gat sau la urechi si mananca bine. Cum de atunci tot in temperaturi inalte o tinem seara si noaptea, mergem azi sa-l mai vada o data...ziua nu are nici o pb...ieria dansat de a rupt cand am fost in viziat la niste prieteni...ceva insa mai e: se plange ca-l doare piciorul si capul.
Giova- bubitele de la varicela au o forma particulara se prinde dr imediat, dar petele nu au legatura cu veziculele ce apar la varicela.
Cristina-vesti bune din zona voastra.... le asteptam si pe alea si mai bune!.. Chiar m-am gandit la voi ca era un reportaj despre copii autisti si tehnicile ABA in Franta, care nu-s mai "evoluate" ca in Ro si cel care e presedintele asociatiei ce se bate cu Statul pentru recunoastere e un mare actor al teatrului, care functioneaza la parterul cladirii unde lucrez eu ...de atatea ori m-am ciocnit de omul ala si era tot timpul zambitor ca in reportaj, chiar daca lupta enorm pt copilul lui...oricum,as fi fost impresioanata de indarjirea lui, dar cand il si stiu ... voi ati trecut la viteza superioara si curand o sa uitati ca ati trecut printr-un vis urat..

Silvi-salatile alea le gasesti la raionul de "salata", mai ales in pungile alea cu "amestecuri"...ca tot vb de mancare, Giova, m-a apucat ep mine cu carnea, dar ac sa fie pacatu mai mic fac numai piept...vb vine pacat mic, ca il amestec cu miere, ori cu iaurt, ori cu parmezan sau ce reteta fac, cred ca as putea baga linistita o pulpa cu piele cu tot...dar legumele alaturi nu lipsesc.

Angi-am mai spus,Alex e la cresa Montessori de asta are asa multe cativitati exterioare si practice.din cate am vb cu prietenele mele, care au copii la creshe/gradinite normale, intr-adevar acolo au mai putine activitati...Mie mi se pare ca si in Ro sunt multe gradinite f bune si ca bine spunea Giova: omul sfinteste locul., daca educatoarele sunt implicate fca multe lucruri.
Si sa stii Maraki ca toti copii care suntla cresha lui Alex sunt perfect sanatosi...E un sistem de educatie ca oricare altul, care pe aici e la mare cinste, aproape fiecare cresa/gradinita face ceva jocuri inspirate de la ei...ca initial a fost creat pentru o anume categorie de copii, e cu totul alta poveste.
Ioana- francezii au o prajitura ce se cheama flan, care mi se pare mie ca seamana la gusr cu prajitura desteapta-poate o sa-ti dau intr-o zi reteta, daca va placea sa mult

i-ar m-am intins si tr sa-mi termin repede treaba ca intr-o jum de ora decolez sa ajungem la timp la dr.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor asa e stiu ca cineva acolo sus ma iubeste

CRISTINA lasa ca vine el bebe cand o vrea cel de sus
GIOVA o sa iasa tare frumoasa acmera lui marco
ANDIARO sanatate multa
DMELLI ...fata dar tu muncesti nu gluma
TOANCA ...yasmine poate ca s bune dar clar ca eu aveam o pofta de mancareeeee le am oprit din cauza unui reportaj care spune a ca o fata parca din slovenia a murit din cauza lor
BIANAC astenia de toaman e la tine???tu o vorbareata sa fi asa apatica???hai aici
MARAKI ce face piticul???

azi a venit soramea...tare fericiti suntemn ca au venit si s a intregit familiastefan s a dus fara pb la ei si a comunicat din prima ...iar bianca e in culme a fericiri...acu ii asteptam la cina

aaaaaa mi am luat cizme fff frumoase imi vine sa nu le mai dau jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

CRISTINA..... am ramas muta de uimire ce face frumosul tau pui...am cunoscut copii autisti si ti spun sigur juram ca puiul tau n ar avea urma de aceasta boala...si sincer nici celalalt diagnostic imi da semne de intrebare....dar sa sti ca asta se datoreaza dragostei si exercitiului de care dai dovada incat peste cel mult 2 ani n o sa va mai aduceti aminte de clipele asteajos palaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova.....hai ca m-ai cam speriat cu varicela!
Razvan are de cateva zile bubite cu lichid in palma si pe antebrat, pe gat (de jur-imprejur) si pe gambe si laba piciorului.....in total vreo 15. Dr de familie zice ca e alergie (asta inclin si eu sa cred ca i-au aparut fix a doua zi dupa ce a mancat o conserva de carne de vita impreuna cu Cristi) dar nu inteleg ce-i cu lichidul ala. Cu exceptia celor din palma restul toate si le-a scarpinat pana la sange deci e plin de cruste dar pe gat incep sa i se vindece. Nu stiu ce sa cerd,....sa fie varicela? Eu tin minte ca am facut la 14 ani si aratau totusi altfel plus ca eram plina pe torace si spate iar asta micu nici vorba sa aiba acolo.Febra nu, stare generala are f buna, mananca la greu. Chiar nu stiu ce sa cred. Si acum vreo 2 luni a mai facut ceva de genul asta doar ca atunci i-au aparut doar pe coapse si nu am depistat "motivul" alergiei (daca alergie a fost)
Dilema mare, mai ales ca din ce stiu eu (dar nu stiu prea multe)alergia apare mai degraba ca niste pete!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Ana super ca e la Montessori Alex. si eu l-as fii dat pe marco acolo, dar e cam departe de noi, costa mult si fac lb. germana. Parintii care au avut copii acolo nu au fost prea incantati....sunt convinsa ca aplica metoda asta, dar nu ca la voi, canada, sau alte tari europene. la noi e cam la inceput...pana se mai specializeaza cadrele didactice...pana se mai dezmeticesc cu ce se mananca...dureaza.
Cosmi eu zic sa nu mai dai jos cizmele, dormi cu ele, fa baie cu ele...vezi cat de rezistente sunt.
super ca a venit sorella ta...va pregatiti de munte, nu? il luati si pe Stef?
Ioana mie dr. mi-a zis sa ma uit bine in cap, urechi, fundulet, putzulica, palme, talpi. cica pe acolo apar...chiar si in gura.
Bubitele de pe picioare sunt ca niste cosuri minuscule, iar in palme are pete rosii, la atingere se simt niste bubite, ca si cum ar fi sub piele. naiba stie....maine dupa ce-l iau de la gradi, facem o vizita la dr.
M-a intrebat daca nu are lamblia...pai i-am zis ca recent i-am facut tratamentul, copro a iesit negativ.....nu stiu ce sa mai zic....
sper sa nu aibe nici Razvan varicela, daca dr. l-a vazut, banuiesc ca stie cum arata veziculele, nu ca noi...ca eu habar n-am...stiu ca au lichid si au forma unei lacrimi.

gata pauza, fug la pitic.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...
Giova mie tare mult mi-a placut banda ai cu Winnie si tu ai dat-o jos.... Imi aduc aminte cand am intrat pe forum erai prin Italia parca...te-ai dus vreo luna doua asa ceva si cautai innebunita banda cu Winnie. Cred ca asa a fost...daca mai tin bine minte de acum 2 ani si 9 zile de forum . Sa faci poze la perdea, la patut ca vreau sa le vad
Cosmi sa porti sanatoasa cizmele...si distractie placuta cu sora ta. Azi maine mergeti la munte cu ei. Ai scapat de data sta de bebe , si eu am scapat de vreo 2 ori dupa ce l-am nascut pe Dani si am jurat ca o sa am grija...acuma sa vedem. Sterilet mie mi-a indcat medicul Mirena. Vreo 600 lei ma costa acum 2 ani cu montaj cu tot. Cica era ultima tehnoligie. Nu mi-am pus atunci...acum naiba stie...Pe net am citit pareri pro si contra...dar stii vorba aia...cu cat esti mai documentat si aflii mai multe cu atat e mai rau in unele cazuri sinu stii ce decizie sa iei. Ma rog, parerea mea.
Astery lasa mai ca barzele sunt plecate acuma ca le frig dar pana la primavara cu siguranta se intorc cu vreo surpriza
Ioana, Giova cand l-am suspectat pe Dani de varicela si l-am dus la cabinet doctorita mi-a spus ca varicela apare prima data dupa urechi. Eu am vut varicela pe la 25 ani...luata de la Sandra si mi-au aparut bubele pe spate...ma manca ca naiba. Mergeti cu copiii la medic sa fiti sigure.
Maraki trebuie sa iti dau reteta aia de crema de tort intr-o zi....mai aminteste-mi intr-o zi sa nu imi fie lene
Andiaroro sanatate multa.
Dani s-a vindecat...de vineri nu a mai facut febra. Am fost foarte inspirata ca nu i-am dat Zinnat-ul prescris de doctorita ci Summetrolim. Maine e a 5-a zi si a mers foarte bine. Asta era medicametul Sandrei...cu asta ii cam treceau toate cele. Acum e acasa, sapt asta e vacanta si sta cu Nelu acasa ca oricum e in concediu sa nu se plictiseasca .
In rest..totul ok

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

mama ce matinala sunt....astept ora 10 sa plec la posta si pe urma la real, caci bate vantul prin dulapuri si frigider.

Marco a fost morocanos in dim. asta, nu a vrut la gradi, vroia sa stea acasa. L-am dus amandoi, dar s-a pus pe-un plans acolo...ceva de speriat. pana la urma s-a potolit, a inteles ca trebuie sa stea acolo, pana la ora 16 cand il iau ca sa mergem la dr. sa vedem dinozaurul (jucarie de plush de care Marco e foarte atras).

Bianca e 1 an si 9 luni, era in noiembrie 2006, cautam banda cu Winnie, caci una mi-a fost furata din ap. de muncitori, instalatori, femei de serviciu...habar n-am, cert e ca disparuse de aici. Vroiam sa tin banda, dar s-a dezlipit urat, chiar s-a rupt, asa ca am renuntat si am aruncat-o. sper ca am amortizat investitia in acest timp.
Ma bucur ca dani e mai bine si nu ai trecut pe antibiotic.

hai ca o tai si eu...o zi buna sa aveti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna ziua si de la mare intr-o zi cu soare!
Cum v-am obisnuit am treaba , multa bineinteles,insa am vurt doar sa va salut!
Sunt pe aici arunc un ochi cum am timp!

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput