Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (302)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki stai linistita ca toata lumea are probleme, fiecare intr-un alt fel. Nu ai mai zis de Giorgos sau nu am retinut eu, e refacut acum, si-a reluat activitatea? Chiar ca tu ai putea afla cum se face aluatul de pizza sa fie blatul ala crocant si cu margimea ..vai ca mor de ras in timp ce va scriu cred ca peste vreo 2 saptamani anunt ca am depasit suta de kg .
Giova merci de traduceri eu ma gandeam ca e ceva sunca afumata nu cas, au si italienii niste branzeturi de mori, chiar ma ramas impresionata la prima vacata in Italia. Salata aia am vazut-o si aici, zici tu ca e buna pe pizza? Deci si Marcolino e fan pizza, lasa ca mai bine asa decat Mc Donald .
Eu abia astept saptamana viitoare sa inceapa Alain programul de readaptare la noua gradinita ca ma duc si eu la fitness ca e in cladirea alaturata un club ca nu se mai poate asa cura de slabire nu sunt in stare sa fac si cum da iarna o sa stau in casa si o sa bucataresc si halesc toata ziua. Cred ca schimb si anticoceptionalele ca am foame continua....
Si la el la gradi, ca vb de asta, aveau program de iesit la diverse activitati joi dupa-masa, si o data pe saptamana venea un muzician sau un papusar sa le face demonstratii, Alain a plans la papusar de ma interesam can vine sa nu il duc . Aici mi-a zis directoare ca au program comun de mamici si copii joi dupa-masa sa se cunoasca si parintii, mi se pare super ok ideea.
Jean e iesit cu Alain la Carrefour ca alta inspiratie nu a avut tati lui dar e bine si asa, sa caute ceva garaj ca l-a facut Alan pilaf pe cel vechi si acum ii trebuie. Nu ma intereseaza ce fac, ma bucur ca am ramas singura Doamne ca e bine si sa fie linsite in casa o ora

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Hai sa mai scriu si altceva nu numai de mancare , sa va zic ce fac eu cand sunt indispusa in afara de faptul ca mananc ...glumesc.
Am o serie de filme, Maraki, tu esti mare cinefila, la care ma uit destul de des si ma destind de fiecare data: "Un socru de cosmar 1 si 2", Comediile cu Jack Nicholson...toate :"Self Control", "Ceva ceva tot o sa se intample", "La bine si la rau" cu el si Helen Hunt cam astea imi vin in minte, sau revad "My cousin Vinny ", "Closer" cu Giulia Robert sau "Nothing Hill" tot cu ea si Hugh Grant, "Infidela" cu R. Gere , "Premonition", cu Sandra B., "Insomnia" cu Al Pacino ( sau orice alt film il am cu el de la Avocatul diavolului incoace )"O buna companie" cu Scarlet Johansson( actrita preferata a lui Jean-Paul ) sau "Match Point" tot cu ea si Matthew Goode...."The Story of US" cu Bruce W. si Michelle P. si daca e grav tare revad pentru a mia oara "Casablanca" sau "Pe aripile vantului" , lista ar putea continua dar ma opresc aici.
Maraki daca este careva nevazut de tine , sa il cauti ca merita toate vazute si iti fac o lista mai lunga cu filme care le-am vazut in ultima vreme si sunt faine....fara Sf_uri ca din astea nu prea avem.
Cosmina am uitat sa iti zic ca am intrat si cu la cancan sa votez dar era prea atrziu erau alte povesti deja, sa ne spui daca a castigat fetita de care ziceai sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie tot ce e cu Jack Nicholson si Robert de Niro nu ratez Un socru de cosmar 2 nu am auzit sa fie...chiar nu stiam! Am tras si eu mai multe filme, trebuie sa eliberez spatiul din comp. si din cate am vazut este un film cu Al Pacino, iti spun maine cum se numeste. Eu sant fan Titanic, l-am vazut de 9 ori pe vremea cand nu aveam program romanesc. Ma retrag sa vad in continuare Dansez pt. tine, eu la fiecare caz am plans as vrea sa castige cazul copilasului ramas fara tata....fug ca se termina pauza

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mai jos pe pagina asta e scamorza affumicata si radicchio:
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/5030/Lasagne/pagina/120/
ce fac eu la ora asta...si pizza tot n-am mai comandat. Silvia e vina ta ca mi-ai facut azi pofte...zicic ca sunt.
Propun sa nu mai vorbim de mancare...ne facem noua rau. mai ales pt. noi, astea, care avem kg in plus.

Filmele scrise de Silvia mai sus, le-am cam vazut si eu, tare faine sunt. ce sa mai spun de un socru de cosmar (1,2), ca tot pomenea maraki de ele.

ca tot vorbim de filme, a venit Clau cu 3 dvd-uri inchiriate, pt. fiecare din noi. ne-am uitat toti 3 la cel pt.Marco, mai avem 2 de vazut pana maine seara. sunt curioasa cand le vedem.

Silvia sper sa se acomodeze Alain bine la noua gradi, macar te mai relaxezi si tu, tare bine va fii.

azi am fost la clau la birou si are 2 baieti noi, in proba. marco nu i-a mai vazut, dar cum a intrat...i-a salutat si dupa 10 min. era la unul in brate il punea sa-i deseneze caini, pisici...pe plansele lui Clau. N-are fiu-mio nicio jena, se duce si socializeaza cu oricine.

gata, merg sa-mi spal copilul atomic si sa reusesc sa-l culc, ca sa mai adun din camera.
maine imi scoate si compu...asa ca pe duminica/luni...daca nu mai reusesc sa intru dimineata.
si un weekend fain sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Helooo!
In primul rand Bombo numai fericire si sanatate alaturi de sotul tau si cele trei printese ale tale.
Binca sa fi sanatoasa si iubita sa te bucuri de copilasii tai pana la adanci batranete.

, va poftesc la chef
multumes, multumesc mult. si voi sa fiti fericiti si sanatosi cu mic cu mare!!!

....la noi e o zi obisnuita. Azi am reusit in sfarsit sa plec pceva mai repede de la saervici. Pana la urma s-au organizat cumva sa pot pleca...la 5.30. Dar n-am gasit pe nimeni acasa. s-au intors cu mic cu mare cu cate un buchet mai mare sau mic de flori pentru mine. Pe care mi le-au dat si mi le-au luat imediat inapoi. David a alergat repede dupa vaze le-a umplut cu apa, au inceput sa rupa hartiile in care erau invelite, erau asa de fericiti de parca erau caduri primite de ei. Mi-a spus David ca a tinut neaparat sa aleaga singur florile pentru mama...un buchetel de trandafiri

Faza cea mai dulce a fost azi dimineata. David gaseste 2 banuti pe joi, eu ii spunca poate sa-i pastreze si sa-i puna in pusculita. dupa cateva minute vine la mine si-mi intinde mana cu banutii...cica sunt pentru mine cadou. Ufff, asa m-a impresionat, dar.......toate se intampla cu un scop. Vrea inca 2 masinute "stii tu mama, Lego din alea.......".
Maine voi sarbatori, dupa masa vine vecina si prietena mea la noi cu copii, apoi mergem la restaurant care are maine specific vanat.

Imi pare asa de rau ca nu mai pot sa stau cu voi la povesti. am piedut firul evenimentelor complet. Ajung asa tarziu acasa, nu mai stiu pe ce sa pun intai mana, iar la servici nici nu se pune vorba sa pot macar sa-mi arunc nici macar jumatate de ochi pe aici sau pe mail ce sa mai zic de mess.....care imi statea pana acum fie vorba non stop deschise.

...poate recuperez ceva in weekend

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Maraki filmul un "Socru de cosmar 2" e in denumirea originala "Meet the Focker's" cred in franceza l-au tradus "Socrul meu,parintii mei si eu " ma mai gandes si ii mai zic ce filme super faine am vazut si le am in colectie. F multe le-am inchiriat doar, noi cumparam de obicei ce le-am vazut sau stim ca sunt bune ca ne umplem casa de ele degeaba.Si Titanic l-am vazut de vreo trei ori dar deja m-am plictisit deja si mi se pare super lung dar are niste filmari mortale. Sa imi zici ce film am vazut sa vad daca il stim.
Giova chiar nu mai vb de mancare de saptamana viitoare si nici nu mai mananc ca nu se mai poate cu atata purcelime din partea mea. Il duc pe Alain si daca face fitze la inceput ca nu se poate sa stea acasa, a trecut boala si perioada de convalescenta, 20 de ore cat are dreptul va merge sa invete limba si sa se socializeze.We fain sa aveti si voi.
Merg sa culc si eu copilul ca l-am lasat sa se mai joace cu jucariile noi dar gata la somnic cu el si noi la filme apoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!

Eu treaza de la 5 si ceva. Sabina are nasucul infundat, deci raceala . Poate scapam doar cu mucisori.

De unde ziceam ieri ca Sabi foloseste numai negru la pictat, uite ca ieri am pictat de vreo trei ori si n-a mai folosit deloc negru. Pina la urma le-a amestecat pe toate si tot ceva inchis a iesit. Dar a desenat soarele galben si i-a facut ochisori si guritza rosii.
Si picteaza cite ceva si vine si-mi arata si zice : "uite mami,
sirena cu coada de peste".

Toata ziua ma intreaba de Craciun. Si i-am zis eu ca trebuie sa-i scriem o scrisoare lui Mos Craciun sa-i spunem ce s ane aduca si s-a dus , a luat o hirtie, a mizgalit ceva acolo si mi-a adus-o s-o trimit la Mos. S-au mai schimbat dorintele intre timp; mai vrea o coronita de printeza, o rochita de printesa si ... un print. Mor de ris cind vad cit de serioasa e cind spune toate astea. Dar nu rid sa ma vada ca se rusineaza si se supara.

Silvi, da, e frumoasa zona unde locuim. Si da, tot asa se inchide circulatia in weekend. Pai cind ajungeti prin Iasi, chiar si peste citiva ani, sper sa ne intilnim.

Mi-ati facut si mie pofta e pizza asa ca vreau sa facem si noi azi.

Maraki, sa fiti sanatosi ca le rezlvati pe toate.

Ioana, esti mai bine acum ? Sunt zile cind si mie imi vine sa ma urc pe pereti de nervi si de cite se aduna de la pitica, imi vine sa urlu. Las ca e bine ca ai putut sa plingi, ai m-ai eliberat din tensiunea nervoasa. Imi imaginez cum Razvanel mititelul te "acompania" la plins. Ce sa le facem, sunt mici.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Giova, ciudata faza cu petele pe Marco. Trebui niscaiva investigatii.
Deci, o saptamina fara net. O sa rezisti ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....m am trezit cu noaptea in cap...ieri am fost in excursie si a fost ff frumos numai ca acu am o stare de rahat

la multi ani sarbatoritelor si tot ce si doresc

Mergi la inceput

Cosmi, fugi si-ti ia cizmulitzele de fitze, daca nu ti le-ai luat deja, si o sa vezi ce repede iti trece starea de kkao.

poze Sabina

Mergi la inceput