Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (302)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

* Un gandac de bucatarie poate trai cateva saptamani decapitat.
* Tantarii au dinti.

* Ochii nostri au intotdeauna aceeasi marime de la nastere, dar nasul si urechile noastre nu se opresc niciodata din crestere.
Leonardo Da Vinci a inventat foarfeca.
* Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani

* In marele incendiu din anul 1666, jumatate din Londra a fost arsa, insa doar sase oameni au fost raniti.

* Unul din motivele pentru care marijuana este astazi ilegala este ca in anii 1930 cultivatorii de bumbac au protestat impotriva fermierilor de canepa, ei considerand acest lucru competitie. Din punct de vedere chimic nu creeaza aceeasi dependenta ca nicotina, alcoolul sau cafeina.

* O persoana obisnuita este cu circa 6mm mai inalta pe timp de noapte.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bianca sa fii iubita,sanatoasa si cu multe bucurii in viata

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bombon multa fericire,sanatate si impliniri pe toate planurile

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, BIANCA !
LA MULTI ANI BOMBONICA !
Mamici, sa fiti sanatoase si fericite, alaturi de puii si familia voastra, sa aveti numai si numai bucurii si multe realizari!!!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

OANA!!! multa fericire si tot ce e mai frumos si mai bun pe lume alaturi de printesele tale si sotul tau!!!

BIANCA!!!! sa ai o zi minunata, multa fericire si sananate alaturi de familia minunata pe care o ai!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SALUTARI GAGICI!!!
ce faceti? eu alerg de nebuna....nu-mi ajunge timpul.
La sala a tras antrenoarea de mine....febra de la picioare e fix-pix, pe langa ce voi avea la brate. cica trebuie sa ardem rapid grasimea asta....cred ca se infioara cand vede ce burta am.

Am facut si radiografie la coloana, s-a cam indreptat...m-a intrebat daca stau mult pe scaun...dar probl. mari nu se vad...poate o fi vreun muschi...cine stie...
Daca ma va durea mai tare sau pe picior in jos, musai un RMN, caci hernie sau alte chestii nu se vad la raze. Doamne ajuta, sa nu fie cazul de asa ceva.

Iar am avut o noapte groaznica...naiba sa le ia de cosmaruri...a plans la greu piticul, a dat cu tusea pe urma...l-am adus la noi in pat...la un moment dat incepe sa , s-a ridicat si mai ca a sarit peste mine...sa pice din pat. Noroc ca l-am prins la fix....mi-e asa mila de el...of...dar si de noi ca suntem varza a 2-sa zi.

in rest...nimic nou sub soare.
o zi buna sa aveti .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bianca si Oana la multi ani!

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La multi ani scorpioancelor:
Bombon, mamica de 3 bombonici dulci
Bianca, mamica de Dani si Sandra

Sa fiti sanatoase, fericite si vesele, sa aveti parte in viata doar de surprize placute!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani! ca vaz ca-s numai chefuri in zona

Noi suntem bine, sanatosi si mancaram pentru prima data din munca copilului. I-au dus la cules de mere si ne-a adus si noua 5, da' am avut voie sa ne atingem de ele doar duap ce le-a inceput el pe toate. Azi cica fac "compot"...ne-o aduce si din alanu prea mai cred!
In rest am tot umblat ep coclauri ca, minune mare, e toamna frumoasa si fara ploi-singura afost in ziua cand s-a dus alex in livada.

Giova- de la ceva din mancare i se trage. Si alex a facut o urticarie urata de genul asta. A mancat bine si dupa siesta era plin de pete peste tot. La vazut dr cresei si l-a tinut sub urmarire fara sa-i dea nimic. Peste 3 ore cand am venit eu sa-l iau acasa nu mai avea nici o urma, dar tanti imi pov f speriata cat de patat era. Alimentele consumate de el in ziua aia erau incercate de nu stiu cate ori, doar jambonul era o marca noua si, teoretic, calitativ mai buna...asta e! nu i-a placut lui, nu i-au mai dat...Cu toate ca data viitoare cand ar manca ac alim s-ar putea sa nu aiab nimic si aici vb din exp ca-s diag cu "urticarie cronica" si niciodata nu stiu de la ce mi se trage cand ma patez si asa am patit de cand ma stiu! e bine ca ati mers la urgente...lasa-i sa zica ca v-ati dus de pomana, decat ca v-ati dus prea tarziu.

vad ca va apucarati de bucatareli! sa va fie de bine ce obtineti acolo...io acu sunt la damblale "carnoase" asa ca numai din astea produc...eee...nu va speriatipun si legume alaturi.

cu copii...teorii sunt multe, dar nu se potrivesc la toti si unii-s mai nazdravani, altii mai cuminti...pe alex il intreaba mereu directoarea: in ce zi esti azi? cumintenie sau...?

maraki: puzzel-uri nu-l intereseaza?
eu am bagat de seama ca lui alex ii plac toate jucariile, dar daca sunt cu masinute au si mai mare succes...asa ca, daca sata-i place copilului de sa-l indop cu altceva. avem carticele cu masinute, lego-masinute, etc...aaa! si cel mai mare succes il au si jucariile la a caror achizitie a partcipat si el...altfel se joaca cu orice, daca stiu eu sa-l pun in valoare, la alea cu masinute, trenuri si avioane se duce insa singur...

sper sa mai apuc sa ma intru maine sa mais i personalizez mesajul

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna gagici....am o durere de cap ingrozitoare...chiar demult nu m-a mai durat in halul asta capul .Am luat un algocalmim cand am ajuns de la servici si m-am trantit in pat dar inca ma mai doare. Azi mi-am schimbat geanta si am mers cu una noua la servici (am primitsi cizmulite si geanta rosii si medicamentele nu mi le-am pus cu mine asa ca am suportat o mama de durere de cap .
Azi noapte nu prea am dormit, Dani a avut febra mare...39.2 a fost cel mai mult, i-am dat paracetamol aseara , novacalmin de la 11 azi noapte si o jumatate de fiola de algocalmin pe la 3 ca nu scadea febra nicicum. Pana spre dimineata i-a scazut dar toata noaptea s-a agitat si plans, l-am luat cu noi in pat.
Cadouri, am primit de la sot ce am vrut eu ca mi-am ales singura de data asta (cizmulite rosii cu geanta asortata, inca o pereche de cizme negre pt pantaloni treisferturi, am mai primit o blanita stil cojoc de iarna ) de la prieteni sambata am primit bani si mi-am cumparat epilator (Astery e bun, imi place) si am mai primit maruntisuri...flori multe si de la servici...
Azi vin socrii si maica-mea, am vrut sa fac lasagna de cina, am cumparat tot ce trebuie dar nu sunt in stare...am sa comand pizza si gata.
I-am adunat lui Dani 3 probe de kk sa il duc la analize ca se tot scarpina la nas si se plange ca il doare burta...sa vedem ce-o iesii.
In rest nu ma laud cu nimic...ma doare capul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput