probleme cu postarea anuntului la mica publicitate

probleme cu postarea anuntului la mica publicitate | Autor: Cladewel

Link direct la acest mesaj

buna ziua
in continuare ma confrunt cu aceleasi probleme de postare a anuntului si cu aceleasi promisiuni ca se va rezolva aceasta problema.
Oare cand se va intampla asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cladewel

buna ziua
in continuare ma confrunt cu aceleasi probleme de postare a anuntului si cu aceleasi promisiuni ca se va rezolva aceasta problema.

Mary

Vad ca e al doilea subiect deschis de tine pe tema asta,eu personal nu stiu sa-tzi raspund dar ar putea fi vreo legatura intre numarul tau de mesaje si dorintza ta de a posta la mica publicitate?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cladewel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui Cladewel

buna ziua

Vad ca e al doilea subiect deschis de tine pe tema asta,eu personal nu stiu sa-tzi raspund dar ar putea fi vreo legatura intre numarul tau de mesaje si dorintza ta de a posta la mica publicitate?

Dana

pai nu postez decat 1 mesaj pe saptamana, pt ca daca incerc sa postez mai multe ma avertizeaza ca nu se poate mai mult de 1/sapt, dar dupa aprox 1 sapt si jumate cand il postez pe urmatorul nu-mi spune nici ca da nici ca nu, doar nu-mi apare mesajul la mica publicitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

M-am referit la numarul tau de mesaje pe forum!

Dana

Mergi la inceput

se poate sa aiba legatura cu asta?

Mergi la inceput

de ce iar nu pot posta anunturi la mica publicitate?
sunt cuminte, scriu pe forum, nu injur nu supar pe nimeni si drept rasplata nu pot posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Pentru a evita SPAM-ul la aceasta rubrica de mica publicitate exista o serie de reguli precum:

- membrii noi nu pot posta anunturi multe
- nu se pot posta anunturi noi daca ai postat de curand un anunt

s.a.m.d.

Nu vreau sa va descriu aceste reguli in detaliu pentru a nu-i invata pe cei care doresc sa abuzeze sa le evite...

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput