Pepo, ai spart vaza...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

ce aveti cu Pepo domne?

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

ce aveti cu Pepo domne?

ca are ADHD si sparge vazele oamenilor, ca banuiesc ca nu era din recuzita proprie!

am editat ca am fost ...scuze!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

ce aveti cu Pepo domne?

ca are ADHD si sparge vazele oamenilor, ca banuiesc ca nu era din recuzita proprie! si mai seamana la nume si cu "latino lover de obor"

multam de apelativul cu "latino lover de obor"

Mergi la inceput

espiritu!!! MEA CULPA!!!! IN MOD PUBLIC!!! ...sunt ...acum am facut legatura...pe cuvant ca nu am avut nicio intentie sa ma iau de "clownul pepo" la care te referi tu....oops...hai ca azi fac gafe mari!...radeam de postarea mea anterioara in care din greseala am scris pepe si de el ziceam ca e "latino lover de obor", referitor la un articol vechi din catavencu in care scriau ca pepe vindea valuta in obor.
plssss, ma ierti??? daca vrei editez mesajul si sterg "apelativul"...de fapt o si fac, ca sunt constienta ca am fost t.....a.

ps: si clovnul pepo de care vb tu, e cel care a spart vaza sau "orice asemanare cu nume, persoane, locuri...e intamplatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Beeei, asta-i ditamai subiectul de la Eurojunior, clasa I-a. Si voi faceti misto. Pai stiti voi cati oameni mari si-au batut capul sa scoata subiectele astea colorate si frumoase ca sa evalueze cu ele copiii din Romania?

Raspunsul este C, conform grilei lor de rezultat. Normal ca eu as fi bifat dint oate cate unul, dar asta-i alta poveste.

Dar mie subiectul mi se epare reprezentativ pentru modul in care, dascalii romani abordeaza greseala cuiva si pentru faptul ca "trebuie sa-l faca sa recunoasca". Pentru ei copilul care face o boacana trebuie "facut sa recunoasca"; lor nici prin cap nu le trece ca unii copii ar putea sa-si asume de la bun inceput fapta, fara sa fie nevoie de interogatoriu sau coercitie.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali
Dar mie subiectul mi se epare reprezentativ pentru modul in care, dascalii romani abordeaza greseala cuiva si pentru faptul ca "trebuie sa-l faca sa recunoasca". Pentru ei copilul care face o boacana trebuie "facut sa recunoasca"; lor nici prin cap nu le trece ca unii copii ar putea sa-si asume de la bun inceput fapta, fara sa fie nevoie de interogatoriu sau coercitie.

alice

E o continuare a gindirii conform careia copiii nu vor sa invete, ci trebuie obligati sa o faca. Adicatelea trebuie dusi cu forta in scoli si amenintati sau mituiti (prin note), sau ridiculizati (de dascali sau colegi), astfel incit sa urmeze un comportament anume.

A.M.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amoga

Citat:
citat din mesajul lui simali

alice

E o continuare a gindirii conform careia copiii nu vor sa invete, ci trebuie obligati sa o faca. Adicatelea trebuie dusi cu forta in scoli si amenintati sau mituiti (prin note), sau ridiculizati (de dascali sau colegi), astfel incit sa urmeze un comportament anume.

A.M.

"Invatatul nu e un produs al activitatii profesorilor. Invatatul e un produs al activitatii celor care-nvata." -- John Holt

sau de catre (unii) parinti, as mai putea adauga, care ii considera retardati sau posesori de diagnostice moderne (adhd)...parinti care nu stiu "cum sa-i faca sa inteleaga cat de importanta e scoala si ca invata pt ei" ...se urmareste un "dresaj" in masa, o uniformizare, o ucidere a personalitatzii...

o zi buna!

Mergi la inceput